Ahojte baby mám žreb , kde je vyhrá lenže výhru bolo treba vybrať do 16.8.2022 vrátane .
Takze to už môžem asi vyhodiť ?
Ako vážne sa toto môže niekto opýtať?
@klarissa25 nie sníva sa ti
@princezna211 nemusis to vyhadzovat. Mozes si to dat zaramovat ako spomienku, ze si sice vyhrala, ale zabudla si to vybrat 😉 a kolko to bolo?
@princezna211 Skus kontaktovat firmu.
@martinkatinka 100 a 100 na druhom
@princezna211 no čo myslíš,.... načo iné by tam bol ten dátum 🤦
@princezna211 ja by som skusil ich kontaktovat, nic za to nedas. Oni si uz svoj zisk tak ci tak zinkasovali, tych 200 euro na to maju.
@martul neviem pre srandu ? 😏
Kde si ich nasla? Niekde v koši?Vyhodené zo stánku..?
Neverim že niekto nevymeni 2 žreby v 100 eurovej hodnote a opýta sa skoro 8 mesiacov po.Neverím ľudia ked vyhraju si vyberu výhru najneskôr do týždňa alebo aj hned a nie po 8 mesiacoch sa toto opýtaju na MK.
@dilino no preto lebo som ich našla pri upratovaní nezotrete asi keby ich nájdem skôr tak by som ich vymenila snáď nie …. To by asi urobil každý
@sickynickyobsadene našla som to pri upratovaní a som ich včera zotrela, dnes som zistila že tam je už dátum po , preto sa pýtam či sa dá stym ešte niečo robiť lebo nie … ale je mi jasne že skôr nie ale tak pre istotu som sa opýtala
@princezna211 jaj no tak och škoda smola ale ved skús ich kontaktovať tu spoločnosť.Jaj nezotrete škoda máš ponaučenie.Sme ľudia učime sa na vlastných chybách.
@princezna211 ty ale ake stastie v nestasti.... Najdes stare zreby a akurat su vyherne 🤷
@princezna211 no bud rada, že si tam nenasla hlavnú vyhru👌 100k alebo 200k alebo 500k (podľa toho, aké zreby si mala). To by ta asi rovno piclo, ze? 😉🤣
@princezna211 ano, vyhodit