Ahojte, mozno odveci otazka 😅 ale ked som si chcela stiahnut mp3 pesnicku na zvonenie tak som zvykla zo stranky ulozto.. ale dnes som zistila ze uz sa to neda.. viete mi poradit nejaku ok stranku z ktorej to stiahnem? Dakujem 🙂
Prečo by sa to nedalo? Veď ulozto normálne funguje
@janai1 ja neviem, mne to tam nejak prehadzovalo na inu stranku ci co 🤔 teda ze vyhladavalo nejak cez 3tiu stranu tak som to radsej nechala tak
Ale to teraz tak funguje. Mozes kludne dalej stahovat. A este odtial yout.com
@sheila121 a to sa kde robi prosim ta? 😅 mne sa nieco mari ze ked som bola mlada sme to tak stahovali ale uz nepamatam ako sa to robilo 😂
Ano, presmeruje ťa to po vyhľadaní, ale stále je to ulozto. Normálne sa odtiaľ dá sťahovať ako aj predtým
https://ytmp3.cc/cc01/
Vyhľadaj si skladbu na YouTube a skopiruj text a potom to vlož sem na ten link a vlož odkaz a staihni MP3 a v nastavení už vieš nastaviť
Ahoj
Aj ti niekto odpovedal ?
@matul11 Prosím Vás, ulozto už nefunguje. Viem niekde stiahnuť pesničky, tak ako niekedy na ulozto? Ďakujem pekne
@andrea_mar stiahni si z youtube
@janai1 Tam nie sú tie, čo hľadám.
Zaujíma ma že prečo mi nejde stiahnuť z ulož to je to uloz to disk
Uloz to uz skoncilo... to je cesta na zapad, cenzura a blokada internetu. Tentokrat aj u vas doma. Nebojte nebude to jedina stranka ktoru bloknu. Ostanu uz iba tie cenzurovatelne.