Steniatko labradora

simsalabim
8. okt 2017

Zienky, dcera dnes doniesla domov 6 tyzdnove steniatko labradora. Majitel mal nechcene snetana, daval ich prec hned, ako to slo. V podstate nam nevadi psa mat, mame dom so zahradou a v nej iba macku. Psa vnutri velmi nechcem, chcem, aby bola hlavne pes vonkajsi. Od kedy moze taketo drobatko byt celodenne von? Zatial polihuje dnu, cele je vydesene, myslim, ze este mohlo byt pri maminke. Psovi sa samozrejme, chceme venovat, no bola by som rada, keby spavala vonku.

lilyianka
8. okt 2017

@simsalabim ja som nasim doniesla 6 tyzdnove steniatko labradora v marci a myslim,ze von ju dali nejak v maji-juni...za prve za to,ze uz nebolo v noci tak zima a za druhe mala nejake zdr.problemy tak ju chceli mat este v noci pod kontrolou...prva noc vonku des,vraj sa stale pytala dovnutra,ale druha tretia noc v pohode
Hlavne daj steniatko zaockovat,neviem ci mate aj preukaz co uz mu u veterinara bolo robene...a prve noci vo vnutri budu tiez zaujimavr...aj ked teraz stena vacsinou spi...ked sa zobudi dat mu najest a sup s nim von,aby pirobilo co malo vonku (aj ked nehoda sa urcite stane aj vo vnutri) jest davat takemu malemu cca 4-5x denne

renka2020
9. okt 2017

Ahojte chcem kúpiť deťom labradora no doma máme ešte fenku bradáca staršiu neviem ci je lepšie kúpiť fenku alebo psíka no vravia ze labrador je veľmi rodiny pes

lujziana44
9. okt 2017

@simsalabim isto by som počkala, pokiaľ si na vás a na nove prostredie poriadne nezvykne. Za ten čas je vhodné jej pripraviť vonku podmienky také, aby mala zateplenú búdu a nejakú tú ohradu, pokiaľ bude taká malá. Treba psíka najskôr cez deň privykať na búdu a až potom ho tam nechať aj cez noc

dominika6
9. okt 2017

@simsalabim my sme si doniesli 6 týdnové štena labradora a ostal hned vonku..bol síce august ale zvykol si v pohode..čím dlhšie to budeš odkladať,tým ťažšie to bude vám aj jemu

maxiva
7. nov 2022

@simsalabim takéto malé stena v žiadnom prípade nemôže ísť von!!!! Pocasie sa bude zhoršovať, máš stena na zimu,alo by ostať vo vnútri. Aspoň v garáž, v pivnici.. Ale až bude väčšie.Mimochodom 6 týždňové stena ma byt ešte u mami!!

simsalabim
autor
7. nov 2022

@maxiva dakujem za reakciu k diskusii z r 2017 🙈

maxiva
7. nov 2022

@simsalabim prepáč, som si nevšimla