Ahojte, pre niekoho možno blbá otázka ale mám menší problém. Prosím vás ako po šteniatku zbierate kôpky? Máme ho von na záhrade ešte si nenašiel to svoje miesto takže kadí jedna radosť všade možne, no a môj problém je, že to neviem zbierať skúšam toaletný papierom no nemôžem povedať že by mi to šlo do čista hlavne teda na tráve 😂 a vec číslo dva za dva týždne som minula 16roliek toaletného papiera čo už mi príde trošku veľa. So saláčkom to bolo ešte horšie. Nejaké tipy a triky ako na to? Bez zbytočného odpadu a ideálne dočista? Predsa nám tu okrem šteniatka behajú aj deti. Ďakujem
Hrabličky s dlhšou rúčkou tak isto lopatka s dlhšou rúčkou a hádzať do popolnice. 🙂
@gabriela228 takto to riesime aj my
Tipy a triky? Vsak lopatka a hrablicky, ziadna veda.
@gabriela228 hrablicky by nešli ešte sa často stane že je také no.. neforemné
Musis mu davat aj kvalitne krmivo aby ta kopka bola kompaktna. 💩😀
A nechcete ho radsej ucit, nech kaka mimo zahrady? Inak normalne cely zivot pouzivame sacky na psie hovna…
Tak v prvom rade by si mala riesit, preco ti steniatko hnackuje... odcervujes ho? Co papa?
@nelca84 hej hej odcervovala som ho pred týždňom, papa granule RoyalCanin, konzervu, sem tam dostane nejakú chrumku/piškótu čo spadne deťom
Si pripadne natiahni rukavice.
Asi mu ta strava nevyhovuje, moze byt aj alergicke na nejaku zlozku. Porad sa s veterinarom. Nemalo by hnackovat a uz vobec nie dlhodobo... aky je to psik a aky je stary?
@nelca84 nehnackuje furt len sem tam sa stane raz za dva dni možno a tiež to nie je úplná voda len také redšie. Každopádne ďalšie očkovanie s cipovanim má v pondelok tak sa poradíme s veterinárom. Má 9tyzdnov a je to farbiar
To bude najlepsie. Mozes mu pripadne uvarit ryzu s mrkvou ked ma redsiu stolicu alebo dat cierne uhlie.
Sacky.
A nemiesaj konzervy, pes ich nepotrebuje. Zacne ti odmietat granule. A ak su konzervy navyse fajne masove, pes ma hned vela proteinov a pojde ti do hnacky a riedkeho hovienka. To len rada 🙂
rozhodne by som sa zamerala na učenie šteniatka robiť potrebu mimo záhrady. Máme tretieho psa (v poradí), všetkých sme to naučili a máme záhradu čistú. Psi považujú záhradu za svoju "obývačku" a tam sa nekadí. Samozrejme, nejde to hneď, chce to trpezlivosť, dôslednosť a časté venčenie, ale stojí to za čistú záhradu, ktorú nemusíš denne obísť a vyzbierať z nej hovienka
Zberac psich extrementov. Cize, zberac psich 💩. Uzasnaa vec za 12 €
Lopatka a vrecko