Dobrý deň, neviete v ktorom útulku majú šteniatka veľké max do mesiaca, ktoré by boli vhodne k adopcii cca o mesiac? Takéto malé šteniatka nemavaju ešte na stránke 🙂 lokalita západ až stred Slovenska.
väčšinou majú taketo v dočaskách v rodinách.. napr OZ Pomoc opusteným zvieratám Pezinok majú teraz malé 2 týždnové
Najlepsie ked sa skontaktujes priamo s utolkom. Normalne zvyknu mavat aj taketo male steniatka, ale tak po tych je asi vacsi dopyt, ako po starsich psoch.
Tak malé šteniatko ti i tak žiadny útulok nedá. Také chodia jedine do dočasnej starostlivosti. Na adopciu idú už odchovane, odcervene, vakcinovane.
tie su vacsinou v docaskach ale tak obvolat utulky mozes. no mesiac je moc kratka doba, to su este uplne malicke a zavisle od krmenia z flasky, takze vek by som posunula tak na 2/3 mesiace
Skúsim teda zavolať do útulkov, ja ho ale teraz nechcem, ale rada by som si ho “zarezervovala”, pretože keď ich už dajú na internet, tak väčšinou sa hneď adoptujú 🙂
Neviem veru, či poskytujú aj takéto možnosti. Predsa len nevedia dopredu, kedy a aké šteniatka sa im tam objavia.
Pripájam sa, vedeli by ste aj poradiť overený útulok, kde sú ochotní a netvária sa, že ich ľudia obťažujú? 😅
kontaktuj daný útulok - najlepšie Ti odpovedia