Šteniatka v útulku

17. sep 2021

Dobrý deň, neviete v ktorom útulku majú šteniatka veľké max do mesiaca, ktoré by boli vhodne k adopcii cca o mesiac? Takéto malé šteniatka nemavaju ešte na stránke 🙂 lokalita západ až stred Slovenska.

lenka7477
17. sep 2021

kontaktuj daný útulok - najlepšie Ti odpovedia

luba41
17. sep 2021

väčšinou majú taketo v dočaskách v rodinách.. napr OZ Pomoc opusteným zvieratám Pezinok majú teraz malé 2 týždnové

slavkadud
17. sep 2021

Najlepsie ked sa skontaktujes priamo s utolkom. Normalne zvyknu mavat aj taketo male steniatka, ale tak po tych je asi vacsi dopyt, ako po starsich psoch.

abbey1
17. sep 2021

Tak malé šteniatko ti i tak žiadny útulok nedá. Také chodia jedine do dočasnej starostlivosti. Na adopciu idú už odchovane, odcervene, vakcinovane.

lealikk
17. sep 2021

tie su vacsinou v docaskach ale tak obvolat utulky mozes. no mesiac je moc kratka doba, to su este uplne malicke a zavisle od krmenia z flasky, takze vek by som posunula tak na 2/3 mesiace

autor
17. sep 2021

Skúsim teda zavolať do útulkov, ja ho ale teraz nechcem, ale rada by som si ho “zarezervovala”, pretože keď ich už dajú na internet, tak väčšinou sa hneď adoptujú 🙂

miriamik77
17. sep 2021

Neviem veru, či poskytujú aj takéto možnosti. Predsa len nevedia dopredu, kedy a aké šteniatka sa im tam objavia.

sheila72
17. sep 2021

Pripájam sa, vedeli by ste aj poradiť overený útulok, kde sú ochotní a netvária sa, že ich ľudia obťažujú? 😅