Ste v Nivea klube?

sojka_zojka
12. jan 2016

Milé mamičky, snáď nie som jediná, ktorá zbiera bodíky v nivea klube. Rada by som sa popýtala, aké odmeny ste si vybrali a ako ste boli s nimi spokojné. Z vlastných skúseností som mala doma ponožky, ale nesedeli mi nakoľko mám veľkosť 36 - vynosila ich mama, bolo to totiž väčšie číslo, resp. univerzálne, ale väčšie. Mám doma aj osušku a menší modrý uterák. Materiál super, vzor bodkovaný krásny, ale dlhšie trvalo kým sa z nich praním vyprali modré žmolinky, ktoré občas ostali pri osušení na tele. Mám doma tiež hrnček, malý skladací uteráčik (cestovný). Ale ešte som nebrala nič z odmien na 2015-2016. Máte niektorá napr. župan, alebo detské pončo, alebo napr. tú fľašku? Ďakujem, že sa podelíme o skúsenosti.

zabina27
13. jan 2016

z toho, co spominas, mam to detske ponco, ale zatial sme ho velmi nenosili, nebolo velmi kedy. inak vyzera dobre. veci nivea ziskam skor za nakup, ak niekde davaju, lebo toto strasne dlho trva, kym sa nazbieraju body. z klubu mam uz iba dazdnik (ktory mi nas krpec uz trochu pokrivil) a podlozku na cvicenie (ani neviem uz, kde je) 🙂

bajmar
16. feb 2016

ahojte, prosim vas o radu..ja som tiez clenkou nivea klubu a mam doma zopar ciarových kodov...chcem sa opýtat ako to funguje...treba tie ciarove kody niekde zapisat alebo ich treba nalepit na tie formulare a poslat???oni mi potom nacitaju body a ja si budem moct nieco objednat???Dakujem 🙂