Baby ste tu niektoré vysoké? Ste rady za svoju výšku alebo boli časy, keď ste chceli byť nižšie. Ja meriam 175cm, čo nie je až tak veľa, ale boli časy, keď som sa za svoju výšku hanbila. Ešte aj dnes s ňou nie som výplne stotožnená, hlavne niektorí ľudia mi to dávajú pocítiť, že som vyššia ako by vraj žena mala byť. Vypočula som si už rôzne prezývky, cez žirafu, požiarný stĺp, dlhá ako týždeň pred výplatou. V rodine, aj mimo nej. Aj cudzí ľudia majú potrebu to riešiť, naposledy v práci. Stáva sa to aj Vám? Dá sa nejak naučiť neriešiť hlúpe reči ohľadom mojej výšky?
Nie, nie som nadmerne vysoka, ale cely zivot som bola dost stihla, cize som pocuvala, aka som chuda, ani cici ani rici, ze ma vietor uchyti, ze si mam dat tehly do tasky a podobne sprostosti.
Chcem tym povedat, ze ludia si vzdy najdu reci na tych, ktori sa vymykaju beznemu standardu.
Ale tiez mi to vadilo, ale uz nevadi, som s tym ok... jednym uchom dovnutra, druhym von. Trocha sebavedomia naber, vysoke zeny su zaujimave.
Ja mam 179 a veru s nicim takym som sa nestretla. Nemam ani problem so svojou vyskou. Aj vsetky kamosky som mala plus minus rovnako vysoke
Nie, bohužiaľ nie som vysoká, ale vždy som taká túžila byť. Hneď by som s Tebou menila!
Máš výšku akurát. Netreba si všímať blbé poznámky od primitívnych ľudí, ktorí majú potrebu komentovať druhých. Mňa istý čas nasierali poznámky, keď som bola fakt po pôrode dosť chudá, aby som sa najedla poriadne, že som strašne chudá, ako z koncentráku a pod. Ale otázne je, či by aj obéznu ženu komentovali, aby toľko nežrala.
Nenechaj sa vôbec deptať a užívaj každý cm svojej výšky, na starobu sa aj tak scvrkneme😉
neviem, akych ludi mas vo svojom okoli, ale ja mam 179 a som na svoju vysku hrda, mam sa rada, a v zivote mi nikto NIKDY nic dehonestujuce nepovedal, iba Wau, ty si aka vysoka !
Aj ja mam 175, co je podla mna tak akurat. V puberte mi to obcas vadilo, lebo naj kamoska bola o hlavu nizsia, tak sa som sa hanbila, ze ako pri nej vytrcam. Sem tam som pocula na svoju adresu prezyvku godzila, ale to od pubertalnych chalanov, co este nevyrastli (o rok o 2 ma prerastli o hlavu). Potom som si nasla kamosku, co mala 170 a uz to bolo lepsie 😀 potom frajera, co mal cez 190 a pri nom som sa citila nizka. Teraz ako dospela zena som za svoju vysku vdacna, pacia sa mi vysoke zeny a mojmu muzovi tiez. Nemam problem ani s opatkami. A dalsia vyhoda- 5kg+ akoby ani neboli, stratia sa 😀.
Ja mam tiez 179 a vysoke topanky nenosim, vzdy boli pre mna nepohodlne a navyse muz je nizsi ako ja. Moju vysku riesili tak akurat na zakladke, potom uz mi praveze vacsina zavidela a brali to ako vyhodu a aj ja to tak beriem, skoro vsade dosiahnem 😂
Baby keď to je ak čítam, tak ja som bola asi v spoločnosti fakt divných ľudí. Pretože psychicky mi dali fakt zabrať. Neustále poznámky, ak nie na moju výšku, tak na postavu, ale vždy mi ublížili, vždy si niečo našli. Hovorím si, že to všetko bolo asi preto, aby som sa naučila mať sa rada.
Ja mám rovných 180, akurát minule mi jedna pani v obchode povedala,že je to fajn,že som taká vysoká,lebo všade dočiahnem. A ja som jej povedala,že ma to tu nevýhodu,že ma každý hneď zbadá 😁 Nikdy som sa nestretla s tým,že by sa mi niekto smial za výšku,alebo,že by ma dáko prezývali
Alebo často sa ma niekto pýta na moju výšku, ja teda odpoviem, že koľko meriam a odpovedia mi, ako naposledy kolega, že to určite nie je pravda, že musím mať viac. Ja si hovorím, že wtf?? akoze prečo by som klamala, čo by som z toho mala? Fakt, niekedy nechápem.
Meriam 168 a za každý centimeter navyše by som v puberte predala súrodenca 😀
vysoké ženy na mňa pôsobia noblesne, výška je krásna keď sa vie nosiť. Tak isto aj "malé pivká" vedia byť roztomilé. Všetko je to o tom, ako to predáš, základ je byť spokojná sama so sebou a na ostatných hádzať bobek 😊
Ja som krpec, hneď by som s Tebou menila. 🙂
Ahoj, ja mám 180cm a 90kg som kus chlapa 😆 a je mi úplne jedno kto si čo myslí. Môj manžel a deti má ľúbia, takú aká som, to mi úplne stačí. Jasné že v puberte mi to vadilo, lebo sa mi páčil vždy menší chlapc.
Ja mam iba 172, ale mala som kolegynu cez 180, vyzerala perfektne. No a ona napriklad hovorila, ze jej muz sa na zenu pod 180 ani nepozrie 🙂
Mam 182 a veru pri príležitosti si rada dám aj opätky, nech mi všetci vyskočia na hrb 😛 je ma vidno už od začiatku pešej ale ja si to užívam a Ty to podľa mňa veľmi prežívaš. V puberte sa mi akurát maximálne vždy páčili nižší chalani, bol z nich väčší výber ale s vysokým je všetko pohodlnejšie. Manžel je vyšší odo mňa. Asi si len vsimas tych nesprávnych ľudí 😅 hneď by som sa s Tebou šla poprechádzať, nech vidis aké je to super. 175 je taky priemer, ja by som Ťa medzi extra vysoké ani neradila.
ja mam 172cm a bez problemov si dam vysoké podpätky. Manžel je vtedy rivnako vysoký ako ja a ak si niekto iný o mne mysli že som prilis vysoka, je mi to ukradnuté 😊
Ja mám 178-179cm ..a na základnej som bola žirafa alebo chlista...bola som veľmi chudá...cítila som sa veľmi trápne. Išla som po chodbe a chalani pomne kričali..a po základnej som ich stretla o hlavy vyšší odomna .
Nenosím vysoké opätky. Manžel je odomna o 3cm vyšší a necítim sa dobre keď mám byť vyššia od neho. Takže aj ja som asi mala okolo seba "divných" ľudí..aj mimo školu som sa toho napocuvala...a keď som išla vybrať svadobné šaty ach jaj. Dobré že som si nemusela originál dať ušiť ako námna pozerali.
Dcera ma 175 a nemam pocit, ze by bola nejako prehnane vysoka. Nikto sa jej neposmieva. Si akurat vysoka mozes si cokolvek obliect. Ja mam 164 a nie vsetko sa hofi alebo je mi to dlhe. Uzivaj si s neries co je fajn. Ale asi vsetci chceme co nemame.
ja mam 180 a nikto nic..nestretla som sa s tym
pre výšku menej ako pre malé prsia (máš prsia? mám... tak prečo ich nenosíš? ... máš prsia po otcovi, lentilky na žehliacej doske a podobné hulvátstva)
Baby a keď mal niekto blbé poznámky ako ste reagovali alebo ako by ste reagovali? Ignoráciou, humorom alebo im to oplatiť rovnakou mincou nech vedia aké to je?
Ja mám 178cm a kľudne si obujem aj vysoké opätky aj keď som potom vyššia ako manžel (má 180cm) a neriešim.💁Ani som sa nestretla s tým aby sa mi niekto vysmieval alebo nadával, že som vysoká. 💁
Ten kolega ktorého som spomínala bol veľmi netaktný, nielenže mi povedal, že mi neverí, že toľko meriam, lebo vraj toľko meriam on (bol mi po plecia), navyše mi povedal, že mám široké boky a ramená ako chlap.
Mam 183, nestretla som sa s narazkami, nikto si nedovolil, skor sa ma boja 😂
aj ja mam 172 cm a moj muz mi sem-tam povie, ze aka som malicka 😂 on tiez nie je dlhan, ma nejakych 180cm...
181 CM, a dám si aj 9 CM opätky, vtedy som zároveň s mužom
tvoj kolega je trkvas, popracuj na asetrivite, keby to povedal mne tak sa z toho uz nepozviecha - mala si mu hned povedat, ze TY mas vysku i postavu normalnu a peknu, ale ze ON je nejaky maly a tenky, a este aj hlupy
ja mam len 170, ale vzdy to bolo plusom mam kamosky, tie maju cez 180 a su to sebavedome obdivovane zeny🙂
@h2 no ja meriam 152 cm, neviem ci to by bolo prijemnejsie, neviem...krpec, trpaslik, mala vrtka, dobre...viete co 🙄. Vela ludi mi chce tykat, dovoluju si ako k dietatu. Nikde nedociahnem, este aj nohy mam male (34-35)...
Ja neviem, co ludia vlastne riesia. Vsak za vysku clovek nemoze...Tak sa treba naucit daco fajne povedat. Nie vzdy sa mi to dari.
No a muza mam vysokeho, aj sesterka, ktora je len 10 cm vyssia odo mna, jej muz ma az 192.
A svagrina je dokonca vyssia ako jej muz, daky 1-2 cm a co? Sme aki sme, musime taki zit...🤗
175 cm si vysoka ako zirafa???? Ja mam 172 a nosim 10 cm podpätky. Prave naopak, vysoka zena posobi elegantne, nie ako male pivo.