Ste dnes šťastné?

24. dec 2023

Kazda z Vas je dnes stastna, mate krasne Vianoce?

kris_tin257
24. dec 2023

Rada by som napísala že áno, no žiaľ tieto Vianoce vôbec nie sú šťastné u nás 😕

petronellla87
24. dec 2023

Ano...prvykrat sme traja na vianoce❤️

tanyag
24. dec 2023

Jasné, nič neriešim...od rána sa nudím 🤣🤣🤣

bublinka1426
24. dec 2023

pre kazdeho stastie ma inu hodnotu.

gabriela2952
24. dec 2023

Áno, mame prvé Vianoce s našou dcérkou a ona je pre nás najkrajším darom 🩷

limoncino
24. dec 2023

Ani nie, ale ďakujem za opýtanie

mercy13
24. dec 2023

Som stastna, ze mam 2 zdrave deti, som stastna, ze mame strechu nad hlavou, a som vdacna, ze mozeme prezit standardny zivot bez nudze.

loliki
24. dec 2023

Pýtaš sa, lebo nechceš byť jediná nešťastná? U nás bola dcéra odutá, mňa bolí zub, či nerv, proste pravá časť sánky. Ibuprofen, Novalgin, ale aj tak prídu také vlny bolesti, až mi je zima. Kým prídem po sviatkoch k zubárovi, bude samozrejme všetko OK. Uvarila som 3 polievky, nech si každý dá takú akú chce, zem. šalát, losos, rybie filé. Darčeky a nech je pokoj.

muchotrafka298
24. dec 2023

Tento rok bol pre mna velmi narocny, co sa tyka psychiky, emocionalne tiez, mali sme umrtie vo velmi blizkej rodine pred niekolkymi mesiacmi. Pre mna je toto dost zle obdobie vzhladom k tomu, ze jeden clen rodiny uz pri tom stole nebude.

aeruginosa
24. dec 2023

Pre mna je zaklad, ze sme doma dnes vsetci a zdravi, takze ano, som stastna. A ty ako, autorka?

sisaka
24. dec 2023

Ešte som sa len zobudila, tak uvidím večer, ako sa vyvinie nálada 😀

tehulka2011
24. dec 2023

Uz zacinaju vianocne depky...

chelsey987
24. dec 2023

Vôbec nie. Tak pokazené Vianoce som v živote nemala.

katuskamala1
24. dec 2023

Je nas o jedneho pri stole menej... takze.. najhorsie vianoce.
Az sa pohrdavo zasmejem,ked niektora z vas zacne mat dodrbane vianoce,lebo dieta neposlucha, pokazil sa kolac, ci vas boli hlava ci zub... Najdolezitejsie je,ze mate pri stole toho,koho mate mat...

tilly
24. dec 2023

@tanyag aj ty? My sme dali doobeda prechádzku, zbehli sme ešte pre chlieb do obchodu a teraz chlapi hrajú tenis, starší ešte trénuje a ja sa nudím. Chvíľku som sa opaľovala, ale už sa mi ani to nechce. Rozmýšľam, čo budem variť 🤔.

mamickalisticka
24. dec 2023

Som šťastná a veľmi, sme zdraví a to je najviac.. len ma štve, že musíme čakať na muža, kým príde z roboty o šiestej ☹️🥺 a mala som ťažký deň, všetko nachystať a tie moje besné deti do toho 🙈 už len chill

ariannazara
24. dec 2023

@tanyag aj ja 😂😂😂😂 chodím jak bludna ovca

kattrin5
24. dec 2023

Pre mna je to v podstate obycajny den, som stastna, tak ako kazdy iny den😌 a samozrejme vdacna, ze sme vsetci zdravi, lebo to je nejdolezitesie.

nifnea
24. dec 2023

Ahoj,ked uz sa pytas tak nie..som chora,chytila som od deti,je mi tak zle ze sa nedokazem ani pretvarovat a premoct..ledva dycham,mam horucku,potim sa. No o dve hodky musim vstat a urobit nejak vianoce aspon detom. Ale netusim ako.😞manzelovi je vsetko jedno aj deti aj ja..mali sme mat krasne sviatky, stretko s rodinou aj vzdialenou,ktoru vidime raz za rok a to na vianoce. Ale zial to sa nekona. TakE som nestastna a smutna. Tento rok celkovo nebol pre nas dobry tak je mi to luto ze to takto cele dopadlo. Uz som si aj poplakala,nepomohlo velmi. Ja mam strasne rada vianoce, neskutocne sa na to tesime, s mojou rodinou mame super vztah, rozne ritualy..cele o toto prideme. Tak je mi smutno. Keby aspon manzelstvo klapalo. A tak som sa modlila za zdravie a akurat terqz musime byt chori. Ale tento rok sa nam viac zla udialo,takze ma to ani neprekvapuje, o to je to smutnejsie.

angelous1991
24. dec 2023

Ja som tak normálne neutrálne . Akurát som premýšľala že to čaro už nie je také ako bývalo keď syn veril že darčeky nosí jezisko . Ale prerozdelila som si prácu na celý deň tak aby som mala čo robiť pomedzi to som stihla pozrieť dve rozprávky a idem obaliť filé . Kapustnicu už mám . A či som šťastná ? Áno … lebo ako hore písali baby .. mám dobrého muža a syna , sme zdraví a máme všetko čo potrebujeme aj naviac … takže áno som …

liusa82
24. dec 2023

no ja sa ale ozaj dneska nudím a to doslova nie že provokácia🙂 všetko pekne pomaličky

tinus139
24. dec 2023

no ako sa to vezme, šťastná som máme prvé spoločné vianoce v trojici , ale pár mesiacov mám mierne úzkosti a zrovna dnes keď som si už konečne sadla tak mi prišlo tak úzko zo všetkého ani neviem prečo, celkovo sa teším na večer na tie krásne okamihy ale niekde v pozadí mám strach alebo stres sama neviem z čoho. A prečo 😑😂 a ty ako? 🙂

elinosar
24. dec 2023

Stastna nie. Ale ani nestastna

jovka
24. dec 2023

Ale ano,ako neprezivame to,lezime na gauci lebo pocasie u nas je otrasne ani sa prejst lebo brutalne fuka a prší,ale sne zdravi spolu a tym pádom sme Happy...teda aspon ja😄🎄

lindous
24. dec 2023

Nepovedala by som, že máme nejaké krásne a čarovné Vianoce, ale máme príjemný pohodový deň, takže sa nesťažujem, som spokojná 😌

danielle21
24. dec 2023

Šťastná asi ani nie, ale spokojná,bol zase ťažší rok, no sme všetci spolu, sme zdraví, takže to mi stačí, trochu chýba taká vianočná atmosféra, ale už neriešim

bylinka25
24. dec 2023

@kris_tin257 to mi je ľúto. Moje najnutnejšie Vianoce boli v roku 1988, keď mi tragicky zomrel brat.

majlo1234
24. dec 2023

Ja ano, prechadza mi nadcha, syn to nechytil, ani moja blizka rodina, som u mamy, cize nenusim nic chystat dokopy, hrame sa, pozerame rozpravky.
Inak ma strasne mrzi, led tu niektore napisete, ze musite chore chystat deckam vianoce, lebo muzi na to seru. U nas standardne na vianoce vsetko chysta muz(ked uz ja varim vacsinu roka, tak aspon tak), aj uprace, aj svetielka spravi, uz som si na to zvykla.

1gramofon
24. dec 2023

Posledné mesiace boli ťažšie. Stále sa mi niečo stane: úraz, črevná, chrbát, oko, zuby, časté krvacanie z nosa, auto, WC... 😅 ľahko ma niečo vytočí, ale som veľmi rada, že mám pár dní pokoj, konečne

gaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
doriiis
24. dec 2023

Som tak šťastná,ako každý iný všedný deň. Mám fungujúci vzťah a skvelého chlapa po svojom boku.Dve zdravé deti ( aj keď jedno sa zobudilo pravdepodobne s ovcimi kiahnami).Ale to sa všetko zvládne.
Mame vlastný,teplý,útulný domov,máme čo jesť. Máme prácu,zdravý rozum,silu rozhodovať sa a energiu žiť nás najlepší život,aký vieme