Idem len pre pečivo a salámu. Ok,stojim v rade predomnou 4 ľudia... opýtala som sa predavačky ci je sama na obsluhu väčšinou byvaju dve kedze salámy tam krájajú.ona mi odpovedá: A čo? Ved aj u lekara čakáte..hovorim v poriadku,mate tu kopu ludi, uz vám odišli aj ľudia čo čakali..ked som prišla na rad uz prisla aj druha obsluhovať a ta jej hovorila o mne a normalne som ich počula ako sa o mne bavia ci neviem počkať a ze ludia sa len ponáhľajú
A na čo sa chceš sťažovať? Že predavačka hovorila kolegyni o tebe, že sa ponáhľaš? 😁
a kvoli comu by si sa chcela na nu stazovat ??
nie na predavacku by som sa nestazovala 🤷♀️ ta druha mohla mat prestavku po x hodinach a keby aj nie, pockam v rade alebo idem inde
No a ked jej túto s prepáčením dementnu otázku položi ďalších 50 ľudí denne tak je ešte pekne,že nevypenia aj viac tety predavačky.A načo by si sa akože chcela ísť sťažovať? Že ťa dve predavačky prebrali aká si milá? Nebuď smiesna
@bessie12 ja som sa jej slušne opytala ci je na obsluhu sama a ona na mňa vyletela
Nesťažovala by som sa. 😀 Veď počkám a neriešim, mňa hnevajú ľudia ktorí očividne naschvál si svoj nákup balia "10 minút" 🤦
Ked mam cas stojim v rade bez kecov. Ked nemam cas idem bez salam atd. Prezijeme. Viem ako to chodi v obchode. Staci ze sa toto opytaju len dvaja traja…
ako vyletela ?? Ved nic zle nepovedala. Na blbu otazku, blba odpoved. Nechapem co si cakala. Takze nie, nestazovala by som sa.
@petamich v meste mame len dve jednoty..v tej druhej predavaju pokazene salámy, párky atd
Nesťažovala by som sa a nevybíjala by som si svoju frustráciu na predavačku. Nevieš koľko ľudí tam oni za deň mali, prečo sú tam len dve, že im večne sa ponáhľajúci ľudia tiež už pekne lezú na nervy... keby sa mali ony sťažovať na každú pripomienku zákazníka, nerobili by nič iné.
Nabudúce odporúčam predýchať, alebo keď nevieš obstáť, tak choď nakúpiť inde. Nerieš nepodstatné a nehľadaj problém tam kde nie je.
Druha mohla mat obednajsiu prestávku alebo odskočila na wc aj my sme a poste robili dve alebo tri a obcas ostala.sama kedze sme ine povinnosti okrem zákazníkov alebo sme isli na wc
Ako skus sa postaviť na miesto tej predavačky,každá jedna by si to mala vyskúšať. Čo si myslíš, že ťa predavačka nemá za celý deň toho dosť?Robia celý deň, stále sú len v obchode,ja si myslím,že aj ty by si bola z tých ľudí už unavená. Keď sa moc ponahlas,tak nechoď nakupovať, potom znervoznujes len predavačky. Podľa mňa ti ťa predavačka odpovedala dobre.
Je tam jedna čo obsluhuje, tak logicky je len jedna na obsluhu.... či si si myslela, že tá druhá sa schováva pod pultom?
@zuzkaa1991 nie druha vykladala regale v čase ked chodia ludia z robôt a je tam nával
@a_alexandra_a kam inde mame tu len dve jednoty
A co ty vies aku ma napln prace ? To ze vykladala regale podla teba neznamena ze sa zasivala a nepomohla kolegyni.
Tak nabudúce stoj v rade a čakaj. Alebo ak sa ponáhľaš, odíď a choď inokedy. To je taký problém?
Druhá vykladala tovar aby si ľudia mohli nakúpiť, to je celkom logické, podľa mňa. Ak by to neurobila, našli by sa ľudia ako ty, čo by sa sťažovali, že nemajú vyložené... a takto dookola.
Nemysli si, že tie predavačky si počas dňa lebedia s vyloženými nohami... tiež majú toho za celý deň plné zuby
Tak kupuj vákuovo balené a do zásoby.Samozrejme, že tvoju otázku brala ako útok čo si nevidela, že tam stojí jedna?ešte píšeš, že druhá vyhľadala regál tak načo do nej rypes?Nesťažovala by som sa nie som hadavy typ či čo myslíš, že ju vyhodia?veď nefajcila pred obchodom, ale vykladala regal
Jezis zase expertka co sa "Slusne opytala"
Z tejto frazy ma tubide ozaj porazit.
Este citam tvoje komentáre o case kedy je vhodne a nevhodne dokladat tovar. Snad aby si sekla sterajsim zamestnanim a sla za veducu Jednoty
@kitycat Áno slušne,nekricala som na nu prečo je tu len jedna ale podobne..ona po mne vybehla
A čo si čakala, že ti povie? “Jeziši, nás to nenapadlo, že dve by sme mohli robiť. Kolegyňa vzadu sedí na riti a nemá čo robiť. Hneď idem po ňu. Ešte dobre, že ste sa ozvali. Ďakujeme.” Ťažko sa mi verí, že toto nie je vymyslená téma a taký niekto existuje a ešte sa aj príde na internet opýtať, či sa nemá sťažovať.
@a_alexandra_a som na PN a vychadzky mam len poobede tak inokedy sa mi neda
Do toho obchodu Ťa predsa nikto nenúti chodiť. Ak do neho chodíš, prijímaš podmienky obchodu. Keď obchod zváži, že na 10 ľudí v rade stačí 1 predajca, je to jeho vec a právo. Tvoje právo je nestáť v tom rade, ak nemáš čas alebo sa Ti to nepáči, a môžeš odísť.
Vieš ako by dopadla Tvoja sťažnosť ?
Rozprávali by sa o Tebe druhýkrát a už by si schytala aj rôzne prívlastky.
P.S.: Nielen lekára, ale aj obchod si môžeš vybrať podľa toho, kde sa Ti viac páči alebo sa cítiš lepšie.
P.P.S.: Prepáč, ale mám pocit, že niektoré mamičky nemajú čo na práci, ak riešia úplne zbytočnosti, či hlúposti (rozumej nelogické veci).
Vieš,ty si tu otázku nemusela myslieť zle....ale mohla vyznieť dvojzmyselné.
Celkom nechápem síce,prečo si ju položila,keď si videla,že je sama.
No chápala by som aj tu predavačku,lebo kľudne to mohla pochopiť ako rypanie.
Takže zabudni na to a vyriešené. Nepochopili ste sa.
Take vyhovorky som PN nemozem inokedy atd . Vychadzka je dve hodiny. Kolko si stala? Nabuduce posli muza nech caka on. A hlavne nech sa nic nepyta.
Tak keď nemôžeš ísť inokedy tak nabudúce ticho stoj a čakaj. A nevylievaj si svoju zlosť na predavačku. Riešiš veci neadekvátne.
Predavačka tam je sama a ty sa opýtaš, ci je tam len ona? Kks 🤣
Uprimne aj keby si nekricala ta otazka mi pride zvlastna aj bez ohladu na intonaciu v hlase obzvlast ked vidis ze je tam sama.
A ci sa mas stazovat? A vo napises do staznosti, ze predavacka sa rszpravala s kolegynou o tebe?
Ja ked mam cas pockam, jed nemam cas, jupim nieco ine
Ved sa tam zamestnaj a sprav tam reformu pracovneho nasadenia. Za rok by si od toho pultu štekala ako pitbull aj ty.
Stojim kolko mam a som ticho, v zivote by ma nenapadlo sa to predavacky spytat.