Sťažovali by ste sa na kuriérku?

monika191019
9. máj 2022

Ahojte mám dnes takú zaujímavú skúsenosť s kurierkou jednej spoločnosti prišla mi doručiť menší balíček a zazvonila mi dole na dvere že je už tu a aby som si zbehla dole po zásielku ,bývam v byte na 3 poschodí a slušne som ju požiadala v telefóne či by mi nebyniesla balíček hore keďže som doma bola sama a dvoma.malymi deťmi..tak povedala že.ok lenže nevedela že ja som ešte nezavesila telefon a len som zapocula " hej isto tam máš.deti ty pi.. lenivá".. keď mi doniesla hore balík tak som jej povedala že som všetko počula a len vypýtala podpis a uhanala preč..zvažujem podat stzxnost

medeaa
9. máj 2022

@monika191019 stazovat sa, samozrejme, mozes. Ja by som napisala staznost kurierskej sluzbe, minimalne si kurierka spravi hanbu pred kolegami, ktori budu staznost riesit. Predpokladam, ze sa ti ospravedlnia ale nic viac necakaj. Nebola by som si ani ista, ci o staznosti poinformuju dotycnu blbu kurierku, ktora nevie kontrolovat svoje emocie v praci.

sim_simonka
9. máj 2022

Nie, nestazovala by som sa. Asi by mi to nebolo príjemne ale aby som si čas krátila vypisovanim a zisťovaním si kontaktov, to určite nie…

monika191019
autor
9. máj 2022

@sim_simonka kratila čas vypisovanim?.prepáčte ale nerozumiem tejto vasej poznámke

sim_simonka
9. máj 2022

@monika191019 že mne by sa skratka nechcelo si zisťovať mailovú adresu a kontakt na kompetentnu osobu a riešiť to

zuzana2299
9. máj 2022

@monika191019 viem pochopiť ze ta to urazilo ale zbytočne si budeš míňať svoju energiu na takéto teľa. P*ča je ona sama ze mala za potrebu to povedať nahlas. Možno sa s nou uz nikdy v živote nestretnes. Kašli na sťažnosť

deti95060810
9. máj 2022

áno, napísala kuriérskej spoločnosti... len krátky mail, aby vedeli koho zamestnávajú. Samozrejme ak majú málo pracovníkov tak sú radi že ju majú aj bez toho aká je... skôr by som napísala nech danej slečne- dáme zabezpečia školenie slušného správania voči zákazníkom...

ceklis
9. máj 2022

@monika191019 nie je jej povinnosť vyniesť ti to hore na poschodie. Kuriér ma priniesť zasielku po prvé dvere. Ja by som sa nad to povzniesla. Koľko majú deti rokov?

luccija
9. máj 2022

@monika191019 nie je to tak, že je povinná Ti to priniesť po prvé dvere?Správať sa tak nemá, ale čo dosiahnes?

lenka567899
9. máj 2022

@luccija a to jej dáva praví ju nazvať lenivou picov? 🤔🤔

monika191019
autor
9. máj 2022

@ceklis 4 a 10 mesiacov

marca12
9. máj 2022

@sim_simonka asi aj preto nase sluzby vyzeraju tak ako vyzeraju,lebo su ludia lenivy sa stazovat. Treba sa vediet ozvat

monika191019
autor
9. máj 2022

@ceklis ja viem že nieje povinná ale dá sa to rpredsa aj inak povedať nie?..

dobkovci
9. máj 2022

@monika191019 nechala by som to tak ..všetko sa dá keď chce ja mám deti menšie od vás a idem sama nikdy mi nikto nič nedoniesol .... Aj kuriér má len jedny nervy

scila
9. máj 2022

@monika191019 nie. Jej by som povedala, nech sa ide pozrieť na tie deti tej lenivej p*ce.
Bolo to od nej blbé, ale tým, že si ju konfrontovala, že si ju počula si ju určite vytrestala dosť. A zaniesla ti to, aj keď to nieje jej povinnosť, takže za to má plus.

laurita285
9. máj 2022

Nesťažovala nakoľko to nieje jej povinnosť 😀

bimbambim
9. máj 2022

Nesťažovala by som sa tiež som mala malé deti a zbehla som dole tiež bývať na treťom poschodí.Mala si vynadať alebo vybaviť si to s ňou zoči voči takto keď sa budeš sťažovať bude to slovo proti slovu

yoxinka
9. máj 2022

@monika191019
Pokiaľ namáš dôkaz, bude to slovo proti slovu. Môjmu mužovi tak kuriér šťavnato tiež ohundral doručenie a tiež bol koko* po*ebany, manžel to počul a ohradil sa, tak mu kuriér prestal nosiť balíky s tým, že k nám odmieta chodiť, lebo môj muž mu vulgárne nadával 😂😂😂. Len chlapík nevedel, že máme dve kamery pred domom, muž poslal do spoločnosti záznam, na ktorom jediný nadáva ten kuriér a tlačil to na pár pokusov k niekomu kompetentnému. Kuriér odvtedy chodí, balíky nosí a taký je zlatý a slušný, že by jeden neveril 🤪.

belllinka
9. máj 2022

@monika191019 ale neklam! Máš jedno 5 ročné dieťa. Akurát sa ti nechcelo ísť dole a nejaká chudera kuriérka si to má zliznuť?

kitycat
9. máj 2022

@monika191019 nie, nestazovala. Mohla ti povedat, ze si to mas dojst dole zobrat alebo dat dorucit na odberne miesto kde si to pri prechadzke s detmi vyzdvihnes.

Co ma ta zena cas, kazdy balik vlacit do tretieho poschodia si myslis?

monika191019
autor
9. máj 2022

@belllinka áno moje dieťa ktoré bude mať 5.takze.ma.4.a.synovca.dnes strážim..nepísala som že sú obe deti moje čo ste FBI??

moonlight1210
9. máj 2022

@lenka567899 “lenivou” mas vysklonovane spravne, “p*cov” nie.
Oboje je zenskeho rodu, takze oboje koncovka -u.

Vyzera to humorne, expresivne slovo s gramatickou chybou.

monika191019
autor
9. máj 2022

@dobkovci aj ja mám len jednu nervy..ja som ju poprosila.ci by bolo možné povedala áno nieje problém..mohla.mi povedať viete čo nie ja niesom povinná vám to nosiť hore..keď si nomozete prísť niekde vám to nechám..ale.nie ,že.som pi lenivá..

viestta
9. máj 2022

@monika191019 urobila ti službu nad jej povinnosti, to ako to okomentovala je iná vec, ale to si si s nou vybavila, čo sa ešte budeš sťažovať?

monika191019
autor
9. máj 2022

@viestta tak neviem ja by som sa na jej mieste minimálne ospravedlnila..všetko sa dá pochopiť..

monika191019
autor
9. máj 2022

Ale ok nechám to tak

lindous
9. máj 2022

Ja by som sa tiež nesťažovala ... celkovo nie som typ, ktorý sa sťažuje, niekedy ani keď by bol dôvod, ale v tejto situácii ho ani nevidím ... v konečnom dôsledku spravila pre teba niečo navyše a neurazila ťa do očí... počula si niečo čo si nemala a nemá zrovna vyberaný slovník, chápem že je to nepríjemné a ospravedlniť sa fakt mohla (ale viem si predstaviť, že zostala zaskočená, možno zahanbená, nevedela zareagovať), ale svoju prácu odviedla a nerobila ti žiadne problémy ... nech prvý hodí kameňom ten, kto pracoval v službách a takáto myšlienka mu hlavou neprebehla.. ja týchto ľudí veľmi obdivujem 😅

solange7
9. máj 2022

Ja sa necudujem, ze ludia pracujuci v sluzbach maju nervy na dranc ked stretnu za den 10 takychto spekulantov. Jeden chce doniest az k dveram od bytu, druhy chce zas aby prisiel az za 15 minut lebo nema cas, treti zas nebere telefon a potom vyvolava 15x. Fakt sa necudujem.

viestta
9. máj 2022

@monika191019 áno, mohla sa ospravedlniť. Ale ja by som uz neplytvala svojim časom ani energiou na takúto prkotinu

moonlight1210
9. máj 2022

@monika191019 no tak napis staznost. Bud jej to ani nepovedia (ibazeby staznosti bolo viac od viac ludi), alebo to ona poprie.

Kazdopadne ti napisu nejake standardne ospravedlnenie a ze sa budu snazit kvalitu sluzieb zlepsit,…
Neviem, ci ta to uspokoji, ale viac asi nedosiahnes.

Mne osobne by stacilo, ze ona vie, ze ja viem (ze som ju pocula). Podla mna jej bolo v tej chvili hodne hlupo a horuco. Poucena z toho isto je.

lenka567899
9. máj 2022

@moonlight1210 iné problémy nemáš?? 😂🤣