Ahojte všetci,idem sa posťažovať,chcem už 5 dní kúpiť niečo cez bazár,viac veci,ale predávajúce sú hluché k mojim správam,a mňa to už vytáča teda poriadne! Načo tu dávajú inzeráty keď si to potom vobec neskontroluju!!!! 😵
Nevidím to,chápem aj to že môže byť na dovolenke,ale stalo sa mi to už veľa krát...
tak niektore neodpisu ani ked je uz ta vec predana ale zase si musis uvedomit aj tu, ze nie kazdy ma tolko casu aby sem chodil kazde den alebo aj kazdy tyzden 🙂
@veroniak12
To je pravda, ale ak tu niekto chodi sporadicky, mal by to mat uvedene v podmienkach - aby o tom prip. kupujuci vedel a nasiel si "to" u niekoho ineho.
@danusas Casto tu na MK citam podobne staznosti.
Ak by aj niekto bol na dovolenke - opat, mal by to uviest aspon ako kratky oznam.
Podla mna sa vela predavajucich precenilo - nahadzali tu stovky inzeratov a zrazu vidia, ze na to treba naozaj vela casu 🙂
Pozn. aby si videla, ci si adresat spravu precita, musela by si mat zaplateny aspon PLUS.
NO jooooooooooj no neodpíše tak hladám inde a nerobím drámy nie ?Máte málo starostí?
Tak pokiaľ dlho neodpisuje tak hľadaj ďalej, neviem kde problém, veď keď sa potom ozve, ak sa teda ozve tak jej normálne napíšeš, že už si si to objednala u niekoho iného a problém je vyriešený
@danusas mame podobny problem. Pred viac ako tyzdnom sme si napisali o balik oblecenia 122/128 , ze v tom vyfesakujeme drobca do skolky. Az vcera predavajuca odpisala, ze stale je balik volny tak my hned s nadsenim odpoved, ze bude no nebude. Keby pani napisala vcera cislo uctu mohla mat zaplatenu 1.triedu a zajtra mohol balik prist. Uz neodpisuje tak nech si necha, z nasej strany bola ochota zaplatit tych 13 eur z postovnim, ked nic tak nic, pano mohla mat predane
Alebo ked prejavite zaujem a predavajuca len veselo aktualizuje.
A vas ignoruje...tiez topka
Takže baby ďakujem že ste si ponadavam so mnou,a tie ktoré nevedia koľko času a energie treba na to aby si našla v tých stovkách stránok to čo ti vyhovuje....to nepochopili... Postazovala sme si a je nám lepšie nie 😆 tak babenky hurá na nakupovanie 😉😲
@lussy211 to nie je drama to je fakt kolkokrat zle zadelene inzeraty ja som napr.hladala babiku ktira sa moze kupat zadala som do vyhladavaca ze gumenna babika a vyhodilo mi 1000 inzeratov a. 99% boli handerne s gumovymi rukami takze ked som konecne nadla to co som hladala a pani mi neodpisovala cez 2 tyzdne a poritom aktualizovala tak tiez som bola nahnevana ja tiez chodim do prace a nemam cas sediet na konovi cely den
@danusas a vidíš že si správu prečíta? je online?
ak nie,tak môže byť týždeň na dovolenke a MK je posledné čo ju zaujíma