Šťažnosť na kuriéra DPD

3. júl 2024

Otrasný prístup, “podrbany terminál” ako povedal nefunguje. Popritom fajcil. Je možné sa sťažovať niekde? Už ste to robili?

belllinka
3. júl 2024

Bože sa nezblázni, to vážne máš potrebu mu robiť problémy? 🙄

kotricka
3. júl 2024

neprisiel ti dotaznik o spokojnosti z dpd? najdi si kontakt, mail, cislo a ozvi sa.

veronka1996
3. júl 2024

a) ked len "podrbany", tak to je este dobre
b) fajcit nemaju kurieri zakazane

luccija
3. júl 2024

@belllinka to naozaj?to nie je tvoj kamarát, ale služba, ktoru si si zaplatila.

matullienka
3. júl 2024

Tak slovník by mal zvážiť pri kontakte s klientom to je pravda ale ak ho mal pokazený tak za to naozaj nemôže. A prečo by nemohol fajčiť?

patus_2
3. júl 2024

Ja si myslím, že v každej profesii existuje kódex komunikácie so zákazníkmi. Ak náhodou nie, tak slušnosť káže ... Predstavte si, že by učiteľka fajčila počas výučby, lekár počas vyšetrenia, predavačka počas blokovania....

nicoletta98
3. júl 2024

Ci pána, to naozaj máš potrebu písať kvôli tomuto sťažnosť?🤣 Došiel ti balík? Predpokladam, že došiel. Máš veľa času asi 🙈

nicoletta98
3. júl 2024

@patus_2 tak hádam nefajčil kuriér vo vnútorných priestoroch, kde to je zakázané.. porovnávaš hrušky s jablkami

belllinka
3. júl 2024

@luccija vážne, každý má občas blbý deň a u kuriéra sa tomu ani nečudujem

patus_2
3. júl 2024

@nicoletta98 takže myslíš, že je úplne v pohode, keď prídeš ku kurierovi, ktorý je v práci, on si z pootvoreného okienka vyfukuje dym a oklepava cigu? Je v práci, kde platia isté pravidlá a je jedno či je v interiéri alebo exteriéri.

nicoletta98
3. júl 2024

@patus_2 áno, je to v pohode.. v tvojom aute fajčí či vo firemnom? Nemala som nikdy potrebu riešiť to, ako si ľudia robia svoju prácu pokiaľ plnia svoje povinnosti a už vôbec nie písať sťažnosti 🙂
Či to píšeš sťažnosti aj na sestričky/lekarov, ktorí si idu zafajcit počas služby? Učiteľky v kabinetoch? Predavačky vzadu na rampe? Mat vaše starosti, ach jaj

autor
3. júl 2024

No dobre asi to nebudem hrotiť a kašlem na to. Ten terminál nefungoval keď som kartu priložila ja, potom mi ju zobral a pleskol oň tak aj tak to nešlo, až keď to priložil “ako človek”. Celkovo mi prisiel ako keby trpel nejakou neurozou, keď si to porovnám s iným kuriérom ktorý sem chodí, ma uctihodny prístup - tak to je 100 a 1. Ale dobre kašlem na to 😃

patus_2
3. júl 2024

@nicoletta98 ja som nepísala nič o sťažnosti, len o tom, že mi nepríde v poriadku fajčiť pred zákazníkom. Nech si medzi zákazníkmi fajčí koľko chce, ale je slušnosť, že keď príde k zákazníkovi, tak na tú minútu si cigaretu odloží do popolníka, odovzdá balík a kľudne môže pokračovať ďalej. To isté platí aj o učiteľoch, lekároch, sestrickach a hocikom inom, že v čase, keď ma pauzu, tak nech si fajčí koľkochce...

nicoletta98
3. júl 2024

@patus_2 stále nechápem, ako ta to obmedzuje/vyrusuje.. objednávaš si balík, ten ti je doručený, netrvá to niekedy ani minútu… treba si potom chodiť po balík na vydajne miesta a tam ti nikto pri vydávaní balíka fajčiť nebude (snáď) , vybavene

doriiis
3. júl 2024

Však skús tak mesiac- dva robiť kuriéra ty.Aby potom slovo podrbany nebolo to najjemnejšie slovo,ake vieš použiť🤭.Hlavne na niektorých zakaznikov

rude_baby
3. júl 2024

Bože, fakt nevieš, co mak ten kuriér za sebou... Možno bol nervózny, lebo ma niekoho v nemocnici, možno bol podráždený, lebo mu nieco nevychádza... Nie každý sa zobudí do ružového rána

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alenka7777
3. júl 2024

Áno, písala som raz aj sťažnosť na kuriéra. Objednala som si vianočný stromček a svojím otrasným správaním mi úplne pokazil deň aj radosť z Vianoc. A je mi suma fuk, že mal toho veľa. Aj ja v mojej práci mám toho veľa a také správanie si nedovolím. Prišla mi potom aj odpoveď od jeho nadriadeného, že bol s ním urobený rozhovor a dôjde k náprave v jeho správaní k zákazníkom.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kris_tin257
3. júl 2024

Riešiť to môžeš ale keď napíšeš že fajčil a povedal čo povedal nebude sa to nijak riešiť, nie je to nič závažné, a keďže je všade malo kuriérov sú vôbec radi že im má kto robiť 😊

lenkakoc444
3. júl 2024

Ja by som sa stazovala. Bezne to robim. Pokial sa ludia nebudu na neadekvatne spravanie stazovat, dovtedy budu sluzby na SK za opicami. Ako aj vidno v tejto diskusii, polovici to pride normalne ak je kurier drzy.

mimikarol
3. júl 2024

A kľudne sa sťažuj. Je to jeho zamestnanie, keď naň nemá nervy nech to nerobí a koniec bodka hotovo.
Áno, ako píšu nemôžeš vedieť čo je za jeho reakciou, a on zas nemôže vedieť čo spôsobí tebe jeho reakcia.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
otilia16
3. júl 2024

Kuriér ti má doručiť balík. Doručil? Áno, tak sa nemáš prečo sťažovať. Bol balík poškodený? Nebol. Odovzdal to ho do rúk, veľa kuriérov len hodí za plot a nerieši...
Že nebol práve príjemný, to sa môže stať. Každý môže mať zlý deň, aj tebe sa určite niekedy stáva že vstaneš zlou nohou z postele. Aj predavačka v obchode ťa môže 9 krát obslúžiť s usmevom a 10ty krát môže byť mrzuta a tiež kvôli tomu nebudeš na ňu podávať sťažnosť.
Nerieš, nabudúce sa bude možno usmievať aj ten kuriér.

guliver19
3. júl 2024

Uz si sa stihla zo seba pokakat? A z dcerky by to neubudlo keby pricuchla na tych par sekund k cigaretam trebars aj😀to ta bavi tato histeria co okolo seba robis? Trosa sa treba spamatat

lakebabe
3. júl 2024

Nič nevyriešis v dnešnej dobe sú kuriérske firmy šťastné, že pre nich niekto ide pracovať je dosť problém s touto prácou. Takže maximálne mu čosi povedia ale bude mu to jedno. Nerieš

autor
3. júl 2024

@guliver19 guliverko, nikto neplače, z toho čo píšeš pričuchávaš jedine ty, len asi nie cigaretového dymu. Choď oxidovať inde, čauky, nikoho nezaujimaš 🙂) cmuk a napíš si sem čo chceš

liz_lemon
3. júl 2024

ty nevies, kde sa mas stazovat na kuriera DPD?

trema
3. júl 2024

Jajaaj kuriér môže nadavat.. ale keby to urobila predavacka v potravinach alebo sestra v ambulancii, tak by ste pozerali 😳