Ahojte, pri vybavovaní stavebného povolenia mi úradníčka vypísala zoznam veci, akoby som išla stavať dom a pritom ide o rekonštrukciu. Vyzerá to akoby to bolo okopírované a vložené bez rozmýšlania, k vyjadreniu k mojej rekonštrukcii. Pripadá mi to, že chcú vštko možné, len aby nemuseli vydať povolenie. Napíšte aké mate skúsenosti. A ako ste sa s tými perlami, čo chcú vysporiadali?
No ide o to, ze pani na urade vyzadaju rekonstrukciu jednej bytovej jednotky, aby mohla vydat povolenie na rekonstrukciu druhej jednotky, a to je podla mna perla
Ono vela veci uradnicka moze, pri mojom pripade moze spojit uzemne konanie so stavebnym konanim, ale neurobila, a su tam dalsie veci, chce odo mna aby som overila kapacitu plynovej pripojky pri rekonstrukcii bytu!!!! rozmyslam o trestnom oznameni za prekracovanie pravomoci, a pri osobnej konfrontacii si za tymito veciami stoji,.. stavebný zákon to nevyzaduje, vyzaduje to ona.
blankaj si milá, že chceš pomôcť, ide o to že ide o rekonštrukciu a rozširenie bytovej jednotky a pani/slečna na úrade rieši územne konanie - ja hovorim o zlej skusenosti s úradničkou na stavebnom úrade v Žiline, ktorá je nekompetentná, nechcem riešiť konkrétne detaily čo može vyžadovat a čo nie, v tom mam pomerne jasno, ja sa pýtam kto ešte má podbnú skúsenosť, že od neho vyžadujú nad rámec zákona a vlastne ho akoby šikanujú, na konkrétnom úrade konktrétni úradníci - ak je nás viac, tak asi to bude úradníčkou a treba ju riešiť! je platená z našich daní!