Stavebný úrad Žilina - zlé skusenosti s úradníkmi

marus13
26. jan 2017

Ahojte, pri vybavovaní stavebného povolenia mi úradníčka vypísala zoznam veci, akoby som išla stavať dom a pritom ide o rekonštrukciu. Vyzerá to akoby to bolo okopírované a vložené bez rozmýšlania, k vyjadreniu k mojej rekonštrukcii. Pripadá mi to, že chcú vštko možné, len aby nemuseli vydať povolenie. Napíšte aké mate skúsenosti. A ako ste sa s tými perlami, čo chcú vysporiadali?

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marus13
autor
26. jan 2017

No ide o to, ze pani na urade vyzadaju rekonstrukciu jednej bytovej jednotky, aby mohla vydat povolenie na rekonstrukciu druhej jednotky, a to je podla mna perla

marus13
autor
26. jan 2017

Ono vela veci uradnicka moze, pri mojom pripade moze spojit uzemne konanie so stavebnym konanim, ale neurobila, a su tam dalsie veci, chce odo mna aby som overila kapacitu plynovej pripojky pri rekonstrukcii bytu!!!! rozmyslam o trestnom oznameni za prekracovanie pravomoci, a pri osobnej konfrontacii si za tymito veciami stoji,.. stavebný zákon to nevyzaduje, vyzaduje to ona.

blankaj
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marus13
autor
26. jan 2017

blankaj si milá, že chceš pomôcť, ide o to že ide o rekonštrukciu a rozširenie bytovej jednotky a pani/slečna na úrade rieši územne konanie - ja hovorim o zlej skusenosti s úradničkou na stavebnom úrade v Žiline, ktorá je nekompetentná, nechcem riešiť konkrétne detaily čo može vyžadovat a čo nie, v tom mam pomerne jasno, ja sa pýtam kto ešte má podbnú skúsenosť, že od neho vyžadujú nad rámec zákona a vlastne ho akoby šikanujú, na konkrétnom úrade konktrétni úradníci - ak je nás viac, tak asi to bude úradníčkou a treba ju riešiť! je platená z našich daní!