Stavebné sporenie PSS a všetko čo o ňom viete

tanitta
17. okt 2011

ahojte.... aky je minimalny ročny vklad pre rok 2011 na to aby som ziskala štatnu premiu?.... 😉

janie80
17. okt 2011

665,- EUR

annie13
17. okt 2011

ano 665 skoro ma porazilo ked mi to povedala dala som to obidvom detom a oni si to takto zvysia

jahody11
17. okt 2011

Dajte si do WUSTENROTU, kde mozu byt na jednej zmluve az 6-sti, dvaja dospeli, 4X deti, platí s aiba jeden polatok za zriadenie a jeden poplatok za vedenie učtu a statnu premiu mozu cerpat vsetci... cize ziskat mozete az 6 státnych premii 🙂) blizsie otazky dam cez IP 🙂

majina.b
17. okt 2011

na rok 2012 je to o hubu pri štatnej premii

jerry23
13. feb 2012

vo wustenrote uz to nie je take, ako minuly rok...uz tam mozu byt na zmluve len dve osoby

krajinka
18. apr 2012

ahojte, viete mi niekto poradit? vyzera to tak, ze pani, u ktorej som mala zmluvu, skoncila, lebo ju neviem najst v zozname zastupcov PSS...to ako moju zmluvu niekomu postupila alebo co? 😝

nikush
18. apr 2012

@krajinka nemala by byt tvoja zmluva nahodou v databaze? malo by to byt jedno, kto ju vytvoril, co ked sa nahodou odstahujem 400km? nebudem predsa chodit spat aby som info, alebo vybavovacky okolo toho riesila

aktiz
5. apr 2013

Stavebné sporenie a jeho veľké výhody: http://homeworksystem.cz/stavebni_sporeni.html?...

ammellia
13. feb 2014

Prisiel vam uz vypis zo stavebneho sporenia? (PSS)

lucikaa
13. feb 2014

@ammellia nam prisiel vcera, ale len k dcerkinmu. Moje a manzelovo este neprislo.

vendulka80
14. feb 2014

Nie, akurat dnes sme sa o tom s mm bavili, ze on uz ma vypis zo stavebneho z CSOB mesiac doma a ja z PSS stale nic 😖
Zvykli to posielat neskor ale toto sa mi zda extrem 😠