Ahojte ženy milujuce svojimi mužmi alebo priateľmi.Otvorila som túto diskusiu lebo mám pocit že každá druhá diskusia je o probleme v manželstve alebo partnerstve Nie že mám pocit ale je to tak.Takže píšte ako prežívate vaše manželstvo alebo vzťahy Ako trávite voľný čas? Osamote.Bez detičiek? Kvôli čomu najviac milujete svoje polovičky? Ako vám muži prejavujú svoju lásku? 🙂
@obsadenemeno hneď ma to napadlo keď som to napísala 😁😁
@juliajulieta no mna ten moj niekedy riadne vytaca..... ale zase viem, ze sa nanho mozem vo vsetkom spolahnut, ze je to muz s velkym srdcom. Dokaze ma rozosmiat a prekvapit.... aj po tych 12 rokoch, co sa pozname. Kazdy den mi povie, ze ma miluje, ze som sexi a najlepsia zena na svete....... (ehm, ehm 🙂)
ahojte, rada sa zapojim do tejto pozitivnej a radostnej diskusie... som stastna zena po boku uzasneho muza. V maji oslavime desiate vyrocie od svadby a pred tym sme spolu chodili dva roky.
Moj muzicek je starostlivy a rozvazny muz. Presne doplna a vyvazuje moje povahove vlastnosti. Tam kde som slabsia ja, tam ma podrzi on a ja zase vyvazujem jeho....
Je velmi pracovity a ochotny pomoct inym. Preto sa dostava casto do situacii, ze travime spolu dost malo casu, ale vazime si jeden druheho a nekazime si tie vzacne spolocne chvile hadkami o malichernostiach.
Deti ho miluju a vzdy sa nanho tesia ked pride z prace....
Je to proste moja zivotna laska a som hrda na to, ze sa mozem pysit titulom manzelky tohto skveleho muza.
@obsadenemeno hlavne je to že sa na nho môžeš spoľahnúť...prosím ťa ktorý muž nevie svoju ženu vytočiť? 😂 Neviem či taký existuje. Pekné a jasné napísané.Ked je vo vzťahu dôvera,laska a pochopenie tak to musí klapať 🙂 ja sa zatiaľ sťažovať nemôžem. Prešli sme si aj ťažším obdobím ale vďaka dôvere sme to zvladli...zatiaľ sa sťažovať vôbec nemôžem tak uvidíme ako to bude po svadbe.Ta bude 4.11.2017 😃
@gretocka ahooj 😃 Jeej tak to je pekné.Urcite by sa potešil keby vedel ako pekne o nom píšeš.....verím že aj ten môj mi bude dobrým manželom minimálne tak ako doteraz priateľom. Bývalí sme spolu v zahraničí aj keď krátko ale tam som zistila že je to chlap pre všetko.Nema problém obslúžiť,pripravit,postarat sa.Je na neho veľký spoľahlivosť a to ma veľmi teší.
@gretocka to pomáhanie iným poznám a presne tak ako píšeš máme potom málo času na seba keďže pracuje v zahraničí. Príde skoro každý týždeň domov ale len na víkend.Niekedy je toho dosť aj cez víkend čo treba zariadiť.Posledne dva mesiace sme spolu pomenej.Potom do noci vykecavame čo bolo cez deň a tak lebo nebol na to čas .....
S radostou sa k vam pripajam... Bodaj by kazda zena nasla svojho "Jakuba"... Ten moj Jakubko je vysnivany. 🙂
Dievcence, tak aj ja sa chcem pochvalit mojim Majkom. Tiez chlap do koca a do voza, velmi sikovny, rozvazny a velmi vela sa pri nom nasmejem 🙂
@juliajulieta on to vie, ako ho vnimam - ja to totiz hovorim casto aj jemu. Su to veci, ktore je potrebne si hovorit. Ucta je zaklad vztahu. Laska bez ucty nemoze existovat.
My napr. mame postavenu hranicu, ze sa volame milacik, zlatko pripadne zdrobneninou mena, nikdy ziadne ze stary, ziadne nadavky....
Ano s tym pomahanim to riesime tak, ze sa snazime zapajat do pomoci inym ako cela rodina. Ked je to mozne, chodime s manzelom co najviac....
Kym sme nemali skolaka, chodili sme s nim aj na sluzobky... cestou sme boli spolu, ja som si vzdy nasla v danom meste nejaky program s detmi a potom ked manzel skoncil povinnosti nas zas prisiel vyzdvihnut.....
@juliajulieta
Ahojte aj ja sa pridám a rada sa pochválim - prečo by som to nemala robiť. Mám úžasného partnera, ktorý ma miluje už vyše 15 rokov a ja jeho. A sme na tom presne tak ako píše @obsadenemeno. Dokáže ma vytočiť, rozosmiať, môžem sa na neho vo všetkom spoľahnúť, je to skvelý otec. A ak sa ma niekto spýta ako nám to tak dlho spolu vydržalo a drží, tak mám skoro vždy takú vtipnú odpoveď: a to, že aj keď ho poznám ako seba tak ma ešte vždy dokáže riadne vytočiť (a to aj vtedy ak presne viem ako budem reagovať na danú situáciu) - čiže to myslím tak, že som sa pri ňom ešte teda nikdy nenudila. 😀 A každému prajem podobný vzťah a lásku v živote.
aaa,konecne tema,ktora ma pozitivny zmysel 😀 ja reku že nikto taky už neexistuje 😎
@juliajulieta chválim tému 🙂
len bohvie či sú aj tí naši s nami takí spokojní 😀
@dominika6 no ako som uz pisala, moj vravi, ze som najlepsia manzelka na svete..... a chvali sa mnou, akoby som bola nejaka cena, co vyhral.... 😉
Takze pocitam, ze je spokojny.... 😵
@obsadenemeno
tak tvoj nick je tak originálny že ked ťa každý číta ako obsadenesemeno,tak tvoj muž je proste len tvoj 😀 😀
...ja si myslím, že čo je skutočne dobré sa chváli samo, no občas sa treba pochváliť aj sama/sám, lebo to nikto iný nespraví🙂
Mám muža, s ktorým som 24 rokov ( poznáme sa 26 ). Keď sme spolu začínali, nechcel nič robiť, no rýchlo pochopil a sám, že predsa nebude na mňa z gauča pozerať a pridal sa ku mne. Pomáhame jeden druhému od samého začiatku. Boli ťažké chvíle, ale aj tie šťastné, učili sme sa spolu žiť, neutekali sme od problémov, ale riešili ich. Ak jeden ochorel, druhý sa o neho staral. Robili sme kompromisy a stále robíme, bez nich to nejde. Smejeme sa, robíme si zo seba žarty, teda, neberieme sa až tak vážne, každý je omylný a môže urobiť chybu. Ak sa pohádame, do postele ideme udobrení, sex funguje stále a čoraz lepšie, lebo aj na " tom " treba pracovať a učiť sa. Mali sme aj vážnu krízu, kedy ma manžel veľmi podržal a nemusel, vtedy som sa do neho po druhý raz zamilovala...je to muž do nepohody, do života, vážim si ho a ľúbim, aj keď sa vraví, že láska je len zvyk...no ja pridávam, že áno, len nemôže sa ten zvyk stať samozrejmosťou. Každý jeden deň o ten zvyk treba bojovať.
Ahojte ...tak čo by som pochválila na mojom chlapovi asi to ze je veľmi ochotný, pomáha mi vo všetkom...znáša moje nálady na jednotku ...a za to som rada ze ho mam ...len je asi aj otázkou dokedy...nie sme spolu ani rok a už čakáme bábätko...ale nebanujem vôbec. Poznám ho už od detstva...bol môj prvý s ktorým som si dala prvú pusu 😃 v 13stich a presne to je 13 rokov odtedy co sme sa dali dokopy. Tak také zaujímavé no ...😊
milujem svojho muza bezhranicne, bez podmienok ci umyje riad alebo zabudne nieco kupit alebo spravy poriadok, neporiadok, ci umyje riad, ci mi kupi darcek alebo tak... nic neocakvam a nepozadujem, nezakazujem nekladiem podmienky, milujem ho celeho taky aky je od jeho fyzickeho vzhladu po jeho vnutro a ak ma nejake nedostatky tak mozno pre ineho by boli ale pre mna nie
Mne sa z mojho muza aj po trinastich rokoch podlamuju kolena a objavuju motyle v bruchu. Striedane obcasnou chutou vziat ho panvicou po plesine 😀 (zatial som sa vzdy zdrzala) Ma uzasny zmysel pre humor, mame sa stale o com rozpravat, je skvely otec, kamarat i manzel, nemenila by som ho za ziadneho ineho.
@dominika6 kazdy cita co mu v po podvedomi chodi..... 😉
a co sa tyka mojho draheho, on len ocami prevracia, ked mu niekedy poviem, ake temy sa riesia na konovi...... budem mu musiet povedat o tejto..... hehehe
@obsadenemeno
Hej povedz mu ze jeho semeno je obsadene...😀
Ozaj krásna téma. Ja stále hovorím môjmu mužovi, vidíš modlila som sa za dobrého muža a mam dobrého muža, ty si sa nemodlil tak máš co máš 😁😁😈
Voľný čas ak taký je 😁 trávime všelijak. Ale veľmi sa to nelíši od toho keď je s nami drobec. Radi spolu varíme. Radi sa motkame na záhrade, chodievame na ryby...
@gretocka úplne s tebou súhlasím .....každý by mal mať vo vzťahu nastavenú latku...aj my tak voláme jeden druheho stále pekné. Nikdy aj keď sme boli pohadany sme si nenadavali...Tak to si mala veľmi dobre keď si mohla ísť s mužom ..aj ste boli spolu aj niečo zažili.Super 😃
@dominika6 on by to nepochopil, slovencina nie je jeho silna stranka....... myslim tym slovne hracky....... ale inak si musim davat na SK pozor, co hovorim, betar, rozumie az prilis dobre.... 😨
@gretocka @juliajulieta uplna pravda v tom, ze aj ked sa hadame, nikdy si nenadavame.... je mi smutno, ked pocuvam od kamosiek, ze ich manzelia/priatelia im pocas hadok vynadaju a dost vulgarne.....
@obsadenemeno je to smutné keď tu čítam niektoré prispevky.Tak môžme byť rady že máme po boku tých správnych chlapov. Ďakujem Bihu každý deň za to ze mám toho svojho Martina..Možno príde zajtra na bielom koni. 😉
@misiaknunu
@oslo1 vás som prehliadla žienky prepáčte aj vám patrí komentár vyššie 😘
Aj ja som sa dobre vydala 😵 Sme spolu 8 rokov, z toho takmer 3 manzelia, 2 zdrave krasne deti. Sme velmi rozdielne povahy, on je velky introvert, intelektual, it-ckar 😉 Ale doma je to nas ocko, s ktorym je super sranda. Vazim si jeho zodpovednost k rodine, pracovitost. Nie je clovek velkych slov, ale z jeho kazdodennych malickosti viem, ze nas miluje. Ked sa pohadame, nikdy si nehovorime skaredo, to je pre mna velmi ubohe spravanie. Snazime sa aspon jeden vikend v mesiaci "zbavit" deti a byt sami, chodime na rande, do kina, na kavicku. Casto si cez den posielame vtipy a vtipne obrazky, pripadne rozne kvizy a hlavolamy 🙂 Je to pre mna uplne ten naj chlap, hoci jasne, vytaca ako kazdy 🙂 Nemenila by som. A robi strasne pekne deti 😀 Chcem este aspon jedno, takze si ho este necham 😀
my sme spolu 21 rokov, z toho 16 manželia v dobrom aj v zlom ... zažili sme niekoľko zdravotných problémov, aj ja aj manžel. Aj obdobia, ked bolo málo peňazí, aj ked to bolo lepšie ... Celé manželstvo bez vážnejších hádok a ak sa pohádame, snažíme sa udobriť do večera, aby sme nešli spať v zlej nálade.
Na väčšinu vecí máme podobný názor, čo je super, lebo ak dvaja ťahajú za jeden povraz (napr. ohľadne výchovy detí, domácnosť, nákupy), tak to ide všetko ľahšie. Obaja sme veľmi rodinne založené typy, teda rodina a deti sú pre nás absolútna priorita.
Detí sa nesnažím zbaviť ... voľný čas trávime s nimi. Keď sme boli mladší a deti menšie, občas sme ich nechali u starých rodičov a niekam vybehli. Na víkendovom pobyte sami sme boli iba raz na 11 výročie svadby, ale aj tak som celý čas myslela na deti 😀 Momentálne sú deti vo veku, ked si užívam, že ešte chcú byť s nami, lebo to bude trvať už lne krátko. Dcéra ma 15, možno o rok-dva už bude tráviť čas so svojimi kamošmi radšej ako s rodičmi, Syn ma 9.
@juliajulieta pockaj, este nam vynadaju, ze sa chvalime...... 😀