Staršia mačka vrčí a syčí sama na seba

nataliie
4. nov 2020

Dobry vecer, mam starsiu macicku po operacii. Vsetko bolo fajn a doteraz sa spravala normalne akurat teraz vecer zacala sama na seba sycat a vrcat. Nema s tym nahodou niekto skusenosti? Ako ju upokojit a vysvetlit ze nic jej nehrozi? Nemoze to byt tym ze citi na sebe ten “nemocnicny pach”?

ckocka
4. nov 2020

@nataliie Može. Mala som mačku - časté problémy s močovými cestami - tá bola úplne hysterická ak som sa napr. porezala a použila desinfekciu.

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
4. nov 2020

A teda ešte je otázka ako dlho je po operácii, nemože mať bolesti? Aj keď to mačky vačšinou znášajú útrpne, niekde sa schovajú.

nataliie
autor
5. nov 2020

@ckocka operaciu absolvovala vcera takze je to cerstve. Bolesti urcite ma kedze islo o zuby. Uz sa ale polepsilo trosku to vrcanie.

nataliie
autor
5. nov 2020

@iiika och tak to mi je luto. Nasa je velky pohodak tak snad to prestane robit ked ten pach pominie

iiika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marlent
5. nov 2020

@nataliie myslim ze ju bolia tie robene zubky...
Aj ked nas bol uplny opak vzdy dr vravel ze nebude jest lebo ho to bude boliet ze to bude citlive a on rovno z prepravky k miskam....
Drzim palce cicuske 🥰

nataliie
autor
5. nov 2020

@marlent tak to ste mali stastie 🙂 nasa len pomaly zacina papat. Dakujem za podporu, uz je na tom ovela lepsie 🙂