Ahojte, neviem ci mi niekto bude vediet pomoct 😅 hladam jednu pesnicku, urcite starsiu ako 10r..
V klipe myslim ze prisiel nejaky chlap do klubu a potom mu jedna zena isla tancovat pole dance.. klip bol taky do cervena myslim ladeny, ku koncu ta zena bola na tyci dole hlavou, mala vystrete nohy od seba (strasne dlhe a chude) a tak s nimi vlnila, v blikajucom svetle to vyzeralo ako keby sa jej lamali 😂 no neviem to inak vysvetlit.
Nedavam velku sancu tomu ze si na nu niekto spomenie podla mojho opisu, ale tak vyskusam. Len fakt uz dlhsie na nu myslim a netusim ako sa volala..
Dakujem
@tanyan ja odpadnem 😄 ano presne, je to ona 😉 tak ten moj opis klipu asi nebol az taky marny ked si to spoznala 😂 dakujem, si zlata 🙂
Nespoznala, vlastne som ten klip nikdy nevidela a ani pesnička mi nie je známa, hoci znie dobre... 😉
Iba som dala do google "music video pole dancer" a klikla na prvý obrázok s červeným svetlom... 😝
@tanyan fakt? A ja som sa to podobne snazila najst, ale cez youtube.. a pol dna som ten youtube prehladavala a nic 😂
Výstrel na slepo... Možno toto?
https://www.youtube.com/watch?v=K_2Z32qCYBgNero - Guilt