Stane sa vám pri nákupe, že dáte dieťaťu rožok a zabudnete ho zaplatiť?

16. okt 2023

Stane sa vám pri nákupe že rožok dáte dieťaťu a zabudnete zaplatiť?

hederamonstera
16. okt 2023

Nie, nie som zlodej

nyusika
16. okt 2023

to ako dlho nakupujete, ked dieta stihne zozuzlat v predajni cely rozok ?

autor
16. okt 2023

@nyusika veľký nákup v tescu aj dlho

elviku11
16. okt 2023

V živote som nedala dieťaťu jesť nič predtým, ako sme to zaplatili. A to mám tri deti, boli aj nedočkave aj urevane, ale nejaké základné pravidlá musia platiť.

h2
16. okt 2023

Nikdy som to neurobila a neznášam, keď to ľudia robia!

amelia89
16. okt 2023

Nie, bud mu dam polovicu a teda druha je v sacku,alebo ak to zje tak pri pokladni poviem: rozkov je xy (1 sa zjedol).

beata_k
16. okt 2023

Nie. Do obchodu chodia najedene.

bobkovci5
16. okt 2023

Nedávam jej v obchode nič jest,počkám kým sa to zaplatí a vyjdeme von.

barbora0308
16. okt 2023

Preto idem s malym do obchodu vzdy tak, ze mu predtym uz nejake jedlo do ruky dam, potom si nepyta.

kristinapetronela
16. okt 2023

Nie ... Nedavam deťom v obchode jesť

zuzulka558
16. okt 2023

Nič si z toho nerob,, keď vidím spoluobčanov nakupovať a berú len dávky, jeden rohlík nič nie je oproti nim 🤪

doriiis
16. okt 2023

Nie a neznášam keď to robia.Je to pre mňa znakom totálnej sedlaciny .Ucim svoje deti zodpovednosti a tomu,že zjeme iba to,čo máme zaplatené.

mariska1989
16. okt 2023

No skôr čo sa mi podarilo že mi ostali u nás zavesené na tom háčiku .takže keď som vykladala tovar som to zistila takže vrátiť košík a zájsť zaplatiť 5 rohlikov. Aj keď dcére dám rohlík či buchty vždy poviem

amelia89
16. okt 2023

Boze baby co ste nikdy v svojom zivote nedali dietatu rozok v obchode lebo (lubovolne si doplnte). To nie je odpoved na otazku.
Otazka je: KED DATE DIETATU ROZOK zabudnete zaplatit. Nie ci vy rozok nedavate ci je vase dieta najedene ci je sedlak rodic lebo da svojmu dietatu do ruky rožok a tak podobne. Nechapem prečo ma niekto neustale potrebu ukazovat ako je v niecom iny (podla seba lepsi) a silou mocou to pisat do kazdej temy.

nikasmile
16. okt 2023

Vždy sme zaplatili lebo ešte pri pokladni ho mali v ruke 😁

bobkovci5
16. okt 2023

@amelia89 nie nikdy som svojmu dieťaťu nedala nič v obchode co ešte nebolo zaplatené.a a není to v poriadku keď to niekto robí a zabudnúť raz stane sa a robiť to úmyselne nonstop.No koment👎

maryetta
16. okt 2023

Veru. Mam 3deti a toto sa nestalo. Mam pravidlo ze aj ked si nieco vyberu tak si to drzia v ruke a az ked sa zaplati mozu to konzumovat.
Pre pripad hladu ale stale mam pri sebe nieco male na zobnutie. Minimalne flasu s vodou ze sa aspon napiju. A nejaky cukrik ze im chut trosku zajde 😉

autor
16. okt 2023

@amelia89 ďakujem už som sa začala cítiť previnilo lebo sa mi to v tescu stalo, veľký nákup zhon veľa ľudí samo obslužné pokladne a proste som zabudla.

januska12323
16. okt 2023

No tak si zabudla, nerieš a nabudúce daj až keď zaplatíš.

huginko
16. okt 2023

@hederamonstera
@hederamonstera nemusí byť hneď zlodej. Stane sa

zuzulka558
16. okt 2023

@amelia89 to moja suseda taka je,, malý jej neplace nejeduje sa atd a na ihrisku som zistila prečo, lebo sa mu prosíiiii nech nerobí to a to a pusti druhé deti a keď nechce tak ho nechá tak a sedí na šmykľavke ďalej deti si nenechajú a aj tak reve potom 🤣🤣🤣 tak som sa doma smiala ako ma poucala par mesiacov dozadu pani dokonalá 🤣

amelia89
16. okt 2023

@bobkovci5 akoze nechapem, samozrejme ze nie je ok to nezaplatit. To je snad jasne bez vyslovenia.

mane01
16. okt 2023

Nie, nikdy nedavam dietatu rohlik pocas nakupu… ani nic z tovaru v obchode 🤦🏼

slnecnica82
16. okt 2023

Áno stalo raz a vôbec ma to nezoziera 🙈

hederamonstera
16. okt 2023

@huginko samozrejme, ze nie je hned zlodej, ale autorka sa pyta, ci sa nam STANE a nie ci sa nam STALO. To mi znie ako by sa to malo stavat pravidelne

amelia89
16. okt 2023

autorka: no ja ale nepisem ze je ok to nezaplatit,ja len pisem ze je ok mu to dat. Ok zabudla si,nabuduce si das pozor 🤷🏽‍♀️ Alebo povies nech nablokuju rozok navyse.

petulda333
16. okt 2023

Stalo sa mi raz,na druhy den som sla zaplatit.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
thereisabear
16. okt 2023

Nedávam deťom nič v obchode jesť, ale podľa mňa to nie je koniec sveta. Nabudúce pripočítaj pri platení o rohlík viac.

tahomi
16. okt 2023

Ak sa ti to stalo raz, tak to neries. Nabuduce si das na to pozor.

I ked som zastanca toho, ze nezaplatene sa otvarat a jest nema. Ani deti nie su vynimka.