Stalo sa vám už niečo divné po smrti vášho blízkeho?

25. feb 2024

Ahojte , stalo sa vám už niečo divné po smrti vášho blízkeho ? Veríte na duchov a podobné veci ? Myslím pocity že vás doma niekto sleduje alebo tak

mogaa
25. feb 2024

verím že sú veci medzi nebom a zemou, mne sa stávalo po smrti otca že som sa budila v určitú hodinu a mala som pocit že niekto v byte je....kto nezažije - neuverí...dala som odslúžiť zádušné omše + jeden chalan urobil rituál čo robia v Indii na odprevadenie mŕtvych duší....niečo z toho pomohlo a zrazu to prestalo.....

simsalabim
25. feb 2024

Nie, hoci som po maminej smrti velmi cakala na nejake znamenie.

tinka2233
25. feb 2024

Áno, po tom čo mi zomrel ocko sa do mesiaca okolo mňa objavil, vobec som ho nevidela ale proste citila aj jeho vonu vsetko, verim že sa bol rozlucit a teraz viem že je na mna dáva neustale pozor.

bylinka25
25. feb 2024

Stalo, keď zomrel môj 17-ročný brat.
U nás bolo zvykom, že keď je mŕtvy "navrchu", chodí sa za neho modliť do kostola a tiež sa vysluhuje aj zádušná omša.
Mali sme také krásne modré poháre na stopke a každý deň nám z nich jeden z ničoho nič spadol a rozbil sa, bez toho, aby sa ich niekto dotkol. Zostali nám len tri, ktoré mám ja doma.
Tie poháre daroval brat rodičom k výročiu sobáša a keď odišiel, takto sa s nami rozlúčil.
Takže, áno, verím, že je niečo medzi nebom a zemou.

patka06
25. feb 2024

Verím, že znamenia existujú
Na Štedrý deň som bola zapáliť sviečku na hrobe milovaného človeka, ktorý bol pre mňa veľkou oporou, odišiel nečakane doslova z minúty na minútu, bez rozlúčky.
Keď už sviečka horela, pozrela som na nebo akoby som ho tam hore chcela pozdraviť, verila som, vlastne stále verím, že sa zhora díva. Na jasnej oblohe som uvidela biely oblak v tvare srdca. Odfotila som si ho mobilom, doma keď som pozrela fotku, bola tam len modrá obloha.

marca12
25. feb 2024

Ano stalo,ale nikto tomu neveri pokial nezazije na vlastnej kozi

veronkaxxx
25. feb 2024

Mne keď zomrel otec tak sa u nás v noci sama spustila sprcha a priateľ keď to išiel skontrolovať povedal že vaňa bola úplne suchá.

michaeladzurin
25. feb 2024

V deň keď zomrel môj bratranec moja mama kúpila domov kvety, ktoré dávala do porcelánovej vázy a zrazu spodok z vázy sa odlomil v zmysle ako keby ho niekto jedným pekným čistým rezom odrezal a kvety cez to prepadli na zem. Doteraz veríme že sa tak prišiel rozlúčiť...

blancheporte
25. feb 2024

23.decembra mi zomrela kolegyňa. Človek s veľkým ❤️. Večer som bola sama doma a na vianočnom stromčeku sa jedna guľa začala kolísať najprv pomaly a potom rýchlejšie. Guľa bola zo zadu stromčeka,nemal k nej nikto prístup. Vyšli mi slzy až.....

lakebabe
25. feb 2024

Keď umrel brat , tak oštvrtej ráno sa nám v obývačke zapol tv úplne na plné pecky. Spali sme s mužom v spalni v obývačke nikto nebol. Co bolo cudne lebo pred spanim nechávame hlas úplne na minimum. Toto bol taky rev, že som skoro dostala infarkt. Tak verím tomu ze to bolo preto

milka20
25. feb 2024

Asi hlúposť ale pamätám si to presne aký dobrý pocit som mala. Po kare babky všetci išli s autom domov bývame kúsok, my s maminou že ideme pešo bol stred júla slnečno, teplo a zrazu začalo pršať bez mráčika len chvíľočku bolo to také zvláštne neviem prečo ale zaplavil ma taký dobrý pocit keď som pozrela na nebo ako keby mi babka povedala už mi je dobre. Neviem to vysvetliť ale sa mi tak uľavilo. Babka sa dlhšie trápila. 🙁Boli sme si všetky 3 blízke. ❤️

svokrinjazykmonika
25. feb 2024

Áno, po maminej smrti ale nebudem sa rozpisovať. Je to osobné a bolestivé

gaborka28
25. feb 2024

Ano, keď mi zomrela moja milovaná babka. Stavali sa take veci medzi nebom a zemou aj predtym mojim rodičom, keď niekto zomrel (padla z ničoho nic polica v čase, keď zomrel a nic sa nerozbilo, hoci bola plna skla alebo bol cítiť ten pach/vonu človeka v miestnosti atd), ale myslela som si, že to je blbosť, že si to proste len nejako vsugerovali. No keď mi zomrela babka - vlastne prvá blízka osoba - prisla sa so mnou rozlúčiť. proste v tej mojej izbe bola, aj keď realne nebola a v hlave mi isiel jej hlas, aby som neplakala, že sa ma dobre. Mala oblečenu krásnu bielu blúzku, bola vycesana. No proste uplne iná ako moja “strapulka strapatá v zástere”. Neviem to vysvetlit. A pohladkala ma po líci, presne jej tepla, “makkucka” ruka. Nespala som, nesnívala som, bola som úplne pri zmysloch. Len som za nou plakala, mne bola najbližšia osoba v živote.

A stala sa mi ešte druha vec - na den, keď zomrela, len o 4 roky neskor, mi stanovili vážnu operáciu. Ja som sa nejako vnútorne vystresovala, že čo ak umriem v ten istý den - proste symbolika (áno, je to mimo 😀). Operácia dopadla dobre, keď som sa zobudila, cítila som ju tam, ale to som ešte bola zrejme nie celkom pri zmysloch. Ale ako prvé jedlo, keď už som mohla jesť, mi na veceru doniesli pečene buchty - presne take a na takom tanieri, ako robievala moja babka. Vtedy som si povedala, že bola cely čas so mnou. Nech si mysli kto chce, čo chce, ja na náhody neverim 🙂

nikolk0
25. feb 2024

Keď mi zomrel otec, bola som tehotná , nás vzťah bol cely život veľmi komplikovaný resp. veľku časť života sme neboli v kontakte.. neskôr sa to utriaslo, naše cesty sa spojili, ale potom mu zistili nevyliečiteľnú chorobu… je mi ľúto , že sa vnučky nedožil , ale keď sa dcéra narodila, tak pár dni na to som ho v noci pri sebe cítila.. dcerka spinkala v postieľke a ja som zacítila ako si niekto prisadol ku mne na posteľ, zašepkal niečo dcerke , potom mi pohladil tvar a navždy odišiel … boli sme s dcérou same doma , manžel bol v ten čas na nočnej.. verim, že sa bol s nami rozlúčiť ❤️

aleshka_supermama
25. feb 2024

@lakebabe toto isté sa stalo mne keď mi zomrela babka, o polnoci sa zapla telka na plné gule. Keď som telku vypinala hlas bol vypnutý. Verím že sa vtedy moja babi prišla rozlúčiť možno preto ze
ako jediná v rodine verím v takýchto veciach.

lakebabe
25. feb 2024

@aleshka_supermama aj u mňa to bolo ako u jedinej takto ,v ten deň som vybavovala pohreb a počula som to od viac ludi ze to býva často tv ale už som zažila rôzne po smrti deda som bola v noci sama a keď som išla na WC som cítila v chodbe dym z cigariet ktore fajčil a keď mi kedysi dávno umrel otec v noci som ho videla objal ma a povedal ze sa ma dobre odvtedy sa mi s ním nikdy nesnívalo ani nič tak si myslím ze to je preto ze na takéto veci verím

arieska
30. júl 2024

Hovorí sa, že sny zo štvrtka na piatok sa plnia. A mne sa takto v jednu noc snívalo, že sme boli na výlete autom ja, moja sesternica, starký a starká. Pokazilo sa nám auto. Všetci sme vystúpili. Starký ho po chvíľke opravil, tak sme mohli nastúpiť a ísť ďalej. Starká ale stále ostávala von pri aute a ja jej hovorím, že auto je už opravené, že nech nastúpi aby sme išli ďalej. A ona vtedy povedala, že ona s nami už ďalej nejde a otočila sa a kráčala preč. O týždeň zomrela.
Starká bola chorá, na smrť pripravená, tak kládla na srdce svojim dvom dcéram, že keď prídu ľudia do domu (kedysi sa to tak robilo, že truhla bola doma a chodili ženy z dediny a z rodiny k mŕtvemu spievať) že nech dajú na stôl taký a taký obrus. Bol naškrobený a vyžehlený, pripravený v skrini. Samozrejme moja mamina so sestrou na to pri tom všetkom zabudli a chceli vybrať zo skrine iný obrus. Skriňa sa však nedala otvoriť. Potom si mama spomenula, že starká pripravila ten obrus, prestreli ho a keď znova skúsili skriňu tak už otvoriť išla.