Stále ten istý stereotyp

20. sep 2022

Tak som sa tešila na jeseň,moje naj ročné obdobie.No pravda je taká že som ostala unavená zo všetkého.Do záhrady ísť nemôžem,lebo stále prší.Nestiha kedy uschnúť zem.Dieta mi chodí do škôlky len na pol dňa adaptacny.Ja chodím k doktorom,každý týždeň zubár,plus k iným odborníkom.Kopa času to zabije presedieť v čakárni.Potom rýchlo navariť,niečo upratať nakúpiť a rýchlo do škôlky.Doma sa hráme tvoríme,chodíme von.No každý deň ten istý stereotyp.Co robíte vy doma aké činnosti s deťmi?Niečo nové že by som vyskúšala.Pytam sa aj kamošky čo robia,no ona chodí každý deň na nákupy a potom na obed spí 3-4 hodiny denne,pre dieta chodí až po 16tej.To u mňa nehrozí.Ja šetrím a spať cez deň nechcem.Poradte čo proti stereotypu.?A nie nechodím do práce,do konca roka som ešte doma.

ivangeline
20. sep 2022

Tvorime,citame,audiorezpr,podcasty zas ja,varime a pecieme spolu,vonku,nakupne centra,kniznica a materske centra,navstevy znamych, vela sa hraju mije deti sami (velka fantazia)..

pribinak
20. sep 2022

Veď daj dieťa do skolky na cely deň a chod do práce

autor
20. sep 2022

@ivangeline Zahrá sa aj sám no iba chvíľu.Ostatne činnosti robíme čo si vymenúvala doma.
@pribinak Ešte je malý tak ho zobrali len na pol dňa,od januára pôjde na celý deň.

pribinak
20. sep 2022

Tak január je za chvíľku, vydrz.

Nejaké športy? Chodiť behať, plávať, do fitka?

loliku
20. sep 2022

Ja len tak mimo že tá tvoja kamoška to teda vychytala 😳😳😳že spať na obed 2-3hodinky

ariannazara
20. sep 2022

Mam to iste ako bonus k tomu dieťa 2 dní v škôlke a choré doma. A k tomu von vkuse leje, nemám chuť nič.

lucia851
20. sep 2022

Dieťa daj na celý deň do škôlky a do práce

anjelicek26
20. sep 2022

Ved od januara ides do prace... skus si doma naplanovat nejake prerabky, na ktore neskor cas nebude, ci vymalovat, ci preorganizovat, ci postavit nieco noveho... zamestnas hlavu aj ruky... nejaky sport doobeda nestihas? Ja chodievam plavat, ale teda az vecer, kedze pracujem...

autor
20. sep 2022

@pribinak Nie sme športové typy.Skor na prechádzky chodíme.
@ariannazara Môj je tiež doma teraz od pondelka.
@anjelicek26 Áno od januára do práce.Prebrala som všetko čo sa dalo,aj nábytok som ináč umiestnila.Malemu hračky oblečenie pretriedila.Sport nič,nie som športový typ,skôr prechádzky.

salamistka
20. sep 2022

nuž tie čo radíte ísť do práce, tam je tiež stereotyp, doma sa človek aspoň "vyšantí" na domácnosti, záhrade, zvieratách, deti a záľuby, v práci stále to isté dokola min. 8 hodín denne do konca života, len v obmenách

zuzanockamt
20. sep 2022

@salamistka Ja sa teda na stereotyp v práci sťažovať nemôžem. Nikdy ráno neviem, ako deň skončí 🤭

lucia851
20. sep 2022

@salamistka ja by som bola radšej v práci než doma ale keďže mám zdravotné problémy tak sa neda

lucinka1988
20. sep 2022

každý deň mám iný, ale ja mám doma 2 deti- do škôlky ich dávať nechcem, dva dni v týždni popoludní idem do práce,inak robim popoludní z domu, doobeda závisí- upratujem, hrám sa s deťmi, ideme von, na výlety, do nákupného centra, Buppi, ako kedy..manžel chodí o 15h domov, čiže kým sa vrátime z "výletu a naobedujeme, už je doma on a vystrieda ma☺️Na nejaký stereotyp nemám priestor..A deti mi cez deň nespávajú..

lucinka1988
20. sep 2022

@salamistka presne tak, práca 8hod denne a porom ešte šichta doma- to podľa mňa tiež nie je život snov, ale tak- ako pre koho 🤷‍♀️A to ja som mala pred MD veľmi živú a atraktívnu prácu

salamistka
20. sep 2022

@lucinka1988 veď to, život na materskej ma napĺňal, hry, výlety, poobede oddych spolu s dcérou, keď muž prišiel domov večer z práce, tak bolo navarené, upratané, ja oddýchnutá, żiadne skoré vstávanie do práce....pri tom mám svoju prácu rada, robím s ľuďmi, kolektìv fajn...ale ja som proste domáci typ 😁

babulkomale
20. sep 2022

@salamistka to tu nesmies povedat 🤦😃🤫