Stále sa mi sníva s tou istou osobu

19. júl 2021

Nedavno som spoznala jednu osobu, muza, pri ktorom som mala pocit, akoby som ho uz poznala. Napriklad som s nim 2x mala pocit deja vu, a taky silny pocit, ako keby sme sa uz dlho poznali. Najma pri pohlade do oci som ten pocit mala. Medzi nami nie je nic fyzicke ani psychicke, pozname sa relativne kratko a sme skor ako znami alebo kamarati. Nemusime si nic povedat a stale mam pocit, ako by som ho uz davno predtym poznala.
Navyse sa mi s nim neustale sniva. Takmer kazdy druhy den, a su to taky sny, kde nieco riesim a on sa tam nachadza. Alebo kde zazivam nieco pekne a on tam pri mne je. Nerozumiem tomu. Je tu niekto taky, kto zazil nieco podobne???

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ciernysokol
19. júl 2021

Pravdepodobne ho poznas z minulych zivotov. Myslela by som si, ze to, co robi v snoch, sa v nejakej forme uz odohralo. Aku ulohu zohrava v tomto, sa dozvies casom.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mia78111
19. júl 2021

Nie si jedina. Mam to podobne, ale paradoxne, s jednou zenou. Na dlho to je.

autor
20. júl 2021

myslite, ze moze ist o niekoho z minuleho zivota? 🙂
najcudnejsie je na tom to, ze medzi nami nejde o lasku alebo zalubenie. ale napriek tomu mam pocit, ze sa pozname uz roky, citim sa v jeho pritomnosti uvolnene a nemam problem sa zdoverit aj s vecami, ktore nevedia ani moji dlhorocni priatelia. ale je to skor vnutorny pocit, v zaludku, nieco ako intuicia. a samozrejme tie sny do toho, to ma tak prinutilo mysliet, ci to nieco neznamena