Stále mi volajú neznáme čísla

11. dec 2022

Ahojte. Uz par dni mi stale volaju nezname cisla, ci vecer,vikend atd. Nema mi kto volat, cisla nepoznam, nedviham. Raz som volala naspat, ozval sa muz halo a zlozil. Nedeje sa to este niekomu? Pred casom som citala o kadejakych podvodnych telefonatoch, preto nedviham. Ked napisem sms, ze som mala zmeskany hovor, kto je tam nik neodpise🤷‍♀️

kkatka22
11. dec 2022

Mne tak isto sem tam ked dvihnem neozve sa nikto alebo po anglicky,včera napr po ukrajinsky.Raz mi volali asi jehovisti ale z mesta 10km odomna pekne sa predstavili tak som sa ich opytala odkial maju číslo a hovorili,že je v telefonnom zozname aj meno moje vedeli,takže musíme mať niekde zverejnené číslo

cacianka
11. dec 2022

Veď zdvihni, možno niekto zo známych má zmenené číslo, ale priprav si píšťalku a keď to bude debil fukni mu 🤩

autor
11. dec 2022

@cacianka pochybujem ze by mi volal niekto znamy stale a vzdy z ineho cisla😅 a znamy by mi aspon odpisal na sms, vsetci vedia, ze ja nezname nezdvihnem, pokial naozaj telefonat necakam. ale s tou pistalkou dobry napad🤣

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cacianka
11. dec 2022

Keby som nezdvíhala mne neznáme čísla, tak sa mi nedovolaju z teplárne, vodarní, robotníci v práci keď je niečo súrne.a pod.

jaond19
11. dec 2022

Kazde cislo si preverim na nete, neznamecislo.sk ktomivolal.eu a podobne , pokial su to otravovači tak tam isto budú, podla toho cisla blokujem

autor
11. dec 2022

Su to slovenske cisla na nete niesu, ale neviem ani dovod preco by mi mali volat 4 cudzie cisla za den. Z jedneho mi odpisal pan, ze si to zistoval v orangei, niekto im udajne hackol system ci co. Nechapem, cisla boli aj O2 aj telekom. Citala som aj upozornenia policie cca v septembri, ze volaju zo slovenskych cisel, preto som sa opytala, ci sa to niekomu tiez deje tot vse🙂

maranco
11. dec 2022

Keď ti niekto volá, tak asi niečo od teba chce, zodvihni, vypočuj si čo chcú, povieš nie a už nebudú mať potrebu ti znovu volať.
Naspäť by som určite nevolal ani nevypisoval SMS.
Ak mi niekto volá zo skrytého čísla to mám nastavené blokovanie tak sa ani nedovolá.

Neznáme číslo môže byť podvodník, kurér, z nemocnice, policajt, alebo pokojne aj manžel. Pokazí/vybije sa mu telefón tak si požičia od okoloidúceho aby ti zavolal.

A štandardne po telefóne neriešiť žiadne nákupy ponúkaného tovaru, investície, súťaže a podobne.

maranco
11. dec 2022

Čo urobiť, aby vám nevolali firmy s ponukami? Je to jednoduché (návod)
https://zive.aktuality.sk/clanok/pi7U8ZG/co-uro...