Ahojte. Výsledky krvi mám viac než v norme takže žiadny nedostatok železa ani nič podobné. No ¾ roka mi je stále zima 🤦 keď pocvicim do 10 min zasa vychladnem. Nosím 2 ponožky tenké aj hrubé pijem čaje ktoré prehrievaju a nič. Nos ruky a nohy stále studené. Nejaké rady prosím 😢
Toto som aj ja mala, mne velmi pomohlo, ked som zacala chodit behat a aj sa pomaly otuzovat, uplne sa to zmenilo. Teraz mi byva skor teplo 🙂
Ahoj, to iste ja, uz roky ... nepomaha nič :D ja som sa s tym zmierila proste, ze furt budem nosit o jednu vrstvu viac ako zvyšok populacie... športujem, podvahu nemam, jem celkom zdravo akurát mam nizky tlak, čo tomu ževraj nepomaha ale na to lieky niesu...
Môže to byť znížená činnosť štítnej žľazy, po nasadení lieku sa to upraví.
Tiež sa stále drkocem, štítnu mam ok, ruky jak lad
A ja mam opacny problem, stale mi je teplo, ovela skor sa spotim a ked sa potim tak zo mna tecie ako keby som sa obleceny sprchoval, a ked je zimsie obliekam sa tensie ako ostatni lebo proste mi neni zima. Co to moze byt a je na to nieco? Vysetrenia obehane, lekari nic nezistili. Tak mozno vy nate nejake skusenosti.
@sunny8 Asi si zena. Dumáme nad tým s manżelom už zopár rokov, či to tak "príroda " naschval chcela. U nás je riesením, pritúliť sa k manželovi pod paplón. Blbé je to v lete, ked on sa chce pri mne schladiť.
Taký týpek jak @koronavirus by aspon vyriesil tvoj problem. 🙂
@koronavirus akoby som čítala o sebe. Aj v zime nosím niekedy tričko s krátkym rukávom (teda, v interiéri) a ľudia sa na mňa dívajú, že nie som v poriadku :D
V robote klima pustena ze niekto je v mikine a ja v tricku este aj spoteny... Proste telo hreje. Prilis hreje. Ten organ co ma na starosti termoregulaciu by bolo treba regulovat.
V zime mame vyhodu ze sa nemusime tak naobliekat ale pride leto a to bude pruser! Lebo opacny problem sa da riesit lebo pri zime sa da obliect ci zakurit si ale proti teplu sa neda robit nic...
@sunny8 ako to s vami dopadlo, prosim vas? Velmi ma to zaujima, ci sa z toho vyklul nejaky zdravotny problem. Ja som na tom totiz podobne posledne 2 zimy, stale mi je zima, ruky a nos ako z ladu, v byte pritom 22 stupnov 😕 Dakujem pekne
stitna zlaza moze byt nemusi, tiez podvyziva moze byt...idealne asi sauna na lepsiu cirkulaciu, otuzovanie atd. 🙂