Čaute baby kúpila som si od jednej pani tu na koniku šaty. Predtým som pozerala recenzie a boli pozitívne. Šaty mi nechodili a ze pani je v karanténe ok tak som čakala ešte týždeň a dnes ráno pozerám a páni úplne zrušila účet tu na MK. 😔Mate tiež takú skúsenosť? Dá sa od banky pýtať platba späť?
Trestne oznamenie treba podat vzdy. Ono ano, je tam limitna suma - ale oni si to pozbieraju aj s 10 mensich trestnych oznameni do jedneho. Posledne, co to treba je "nechat to tak".
@anjelicek26 neviem koľko dotyčná zaplatila za šaty..no ak 30e tebe by sa chcelo chodíť v momentálnej situácií po polícií ??? Myslím, že ta zlodejka s tým rata..... ja by som určite nešla nie, že by mi na mojich peniazoch nezáležalo.... tiež ma tu tak na MK dobehli a nie raz....
Nejde mi o peniaze,ale ak nás je viac kľudne sa pridám k oznámeniu. Skôr ma to mrzí z ľudského hladiska
@deti95060810 pre mňa áno...
Ak by mal niekto podobnú skúsenosť pani mala nick vanesszita, dnes ráno ho zrusila. Napíšte mi spravu
@irusa ja som clovek, co s principu ide a riesi, jasne chapem situaciu s covidom, ale nemoze to byt sposob, ako sa taka podvodnicka roky bude zivit a smiat sa ostatnym do tvare, ze aj tak nic nemozu...
@petamich len to je spoplatnena sluzba
@anjelicek26 asi ja som v tomto smere lenivá..tým , ktorým som nalatela mali šťastie 😀
@veronikaszabova fakt? kedysi to bolo zadarmo 🤷♀️ ehm no tak to sa asi ani potom uplne neoplati ak poplatok je vymyslim 10 a platba bola 15
@petamich v SLSP je to tusim 10€
Skvelé, to už aby som si prezerala aj hodnotiace užívateľky? 😩 Doteraz mi stačili pozitívne recenzie a neriešila som... neskutočné toto 😤
v banke sa spytaj ci to je bez poplatku, ale vo vacsine bank by to malo byt bez poplatku. urcite zadaj tu ziadost o vratenie penazi - dovod - nebol dodany tovar. ak mas aj komunikaciu s nou, tak by som sla na policiu, kde uz by si mala vysledok toho ziadania o vratku platby. ak platbu nevrati, mozes ziadat banku o identifikaciu prijemcu platby (toto si uz nepamatam, ale myslim, ze ti to moze banka prijemcu vydat). ak vies aj meno, tak aspon vies porovnat ci mas rovnake udaje a s tym na policiu.
je to osemetna situacia, ale asi nebudes prva ani posledna, na policii ti povedia ci sa s tym nieco da.... mozno tam uz na nu nejake oznamenie bude....
treba kontaktovat adminov. hore vyssie je link. aby nevytvarali nove niky tieto okradacky a opatovne zrusili. nenechaj to len tak prosim
PODVODNIČKA @oliviagajanova
Ahojte chcela by som upozorniť všetky mamičky ktoré nakupujú v bazáriku na MK na predavajucu od ktorej som si kúpila kotníkové čižmy ktoré sú total šmejdy. Do konfliktu som sa s touto ženou dostala už keď mi došiel balík lebo mi pani tvrdila že sú cižmy zateplene a zateplene ani z ďaleka neboli. Mamičke som napísala pekne IP správu prečo klamala a mala ešte tú drzosť ma obviňovať ohľadom dobierky, ktorú som samozrejme hneď prebrala v prvý deň uloženia na pošte. Všetko som nechala tak a vykašlala sa na ňu ale nervy mi praskli po dnešnom návrate domov. Čižmičky som mala dvakrát obuté aj to na 30 minút a čižmy sa úplne rozpadli. Táto bezcharaktérna podvodníčka má založený nick na MK od apríla 2021 má ho úplne prázdny nepatrí do žiadnej skupiny ani fóra. Skrátka sa sem registrovala aby tu mohla takto klamať a predávať šmejdy ktoré patria len do koša. Aj keď som za čižmy zaplatila 6 eur to mi nevadí ale ide tu o princíp, že ma takto oklamala a ďalej bude klamať a okrádať mamičky. Prikladám foto Čižmy sa zošúpali a rozpadli
podľa mňa musí majiteľ účtu súhlasiť..už s tým nič nespravíš ..oklamala ťa..chybaže by Vás tu bolo viac a podať hromadne trestné oznámenie