Ahojte, asi vlastnou blbostou som sa stala obetou podvodnicky na FB v skupine so zravotnickymi ucebnicami. Ponukla mi knihu, ktoru som hladala, poslala som jej peniaze na ucet a od toho momentu ma zablokovala. Teraz som v tej skupine videla, ze viacero ludi zacalo zverejnovat, ze im spravila to iste. Vraj je to znama podnovdnicka, ktora takto okrada ludi, par ludi ju uz nahlasilo aj na policiu a oni s tym nic nerobia. Pani si dala vypisat psychiatricku diagnozu a veselo si takto zaraba.
Mam nejaku sancu dostat svoje peniaze spat? Ma vyznam ist na policiu alebo oslovit pravnika? Najradsej by som oslovila internetove a televizne media, nech ma taku hanbu, ze nevyjde nikdy z domu.
@black_wolf ....no hej.A autorka zabije roky života a aj tak nič nezíska späť.Este aby ona nemusela platiť exekútorske trovy.Vlastna skusenost
O akú sumu ide autorka?
Normalne mi je zle z ludi a nikto s nimi nedokaze spravit poriadok ☹
@doriiis 20€, Ja viem, ze nad tym kazdy mavne rukou, 5 minut ho to mozno zamrzi, zanadava si a hodi to za hlavu, ale do kedy si bude ta pani takto zarabat? Ide mi o princip.
@doriiis nuz no, netvrdim, ze je to jednoduche :( mne sa raz stalo, ze ma oklamala zenska o najom+kauciu, lenze som mala znamych, co tu podvodnicku tak vystrasili, ze mi poslala peniaze spat.. ale suhlasim, ze je to boj s veternymi mlynmi
@black_wolf ....to si mala šťastie.Mne na konci niekoľkorocneho ,,boja" o svoje peniaze zostalo len zaplatiť 76€ za exekútorske trovy.🤷🏻♀️
Chápem ťa autorka,ale kašli na to.Jedine,čo vieš robiť a snáď to niekomu pomôže je upozorňovať na tú pani,aby si ini dávali pozor.
@doriiis A to je ok takto? Kasli na to? Ved potom moze veselo okradat cele Slovensko ☹
Žiaľ, peniaze už isto neuvidis. Treba si z tohto zobrať veľké ponaučenie, človek sa predsa učí na vlastných chybach. Buď rada, že je to "len" 20 euro. Pani zlodejka si proste z toho nič nerobí, nebude jej asi vadiť ani verejná hanba, kašli na ňu. A teraz tuším do 700 euro krádež, nie je krádež ...proste sa to netrestá.
U pani už boli aj doma ľudia,nič si nepomohli. Dávali hromadné oznámenia a nič
Tato krajina je raj pre podvodnikov a zlodejov, grcat sa mi chce 😔
nas na MK okradla jedna pani, riesi sa to uz vari 2 roky.. najskor sme sa nasli tolke, aby to bolo klasifokovane ako trestny cin, nasledne sme sli vsetky vypovedat a nahlasovali sme to pod rovnakym spisovym cislom, aby to to priradili k sebe. Potom ju vypatrali, ale vraj to jej byvaly muz robil, potom hladali muza, dlho bolo len patranie vyhlasene, potom ho nasli, on povedal, ze to ona s tym robi cachre.. policia sa vyjadrila v zmysle, ze vedia, ze je to ona, ale zial, uz sa to neklasifikuje ako trestny cin, ale len priestupok (kedze zdvihli medzicasom tu sumu) a postupilo sa to mestsky urad.. a zas cakame :D :D :D nonsens..
zober si z toho poučenie do života, žiaľ nič s tým reálne neurobíš (inak nás s mužom už obrali o dosť peňazí naši obchodní partneri a ani súdmi sme nič nevymohli... čiže ťa chápem, je to bezmocnosť a hnev, ale treba to prekonať a do budúcna si dať väčší pozor)
Tá žena sa volá skutočným menom Monika ?
Renáta Stancin je aj skupina osobne jej sa venujúca aj keď meni meno vždy je to tam zverejnené ,tato osoba ,,ma,,asi každú knihu na predaj 😂
@slavka1988 Ano, toto bude ona
Tak na Renátu sú aj zákony prikrátke. Zabudnúť radšej na to, toľko trestných oznámení bolo podaných, tak ako aj na Moniku, dokonca v telke bola a nič z toho...pekne si okrádajú ďalej...
@earlgrey A to je ok?
Ako moze byt na niekoho kratky zakon? Ako to, ze nevedia upratat podvodnicku?
aj keby si našla dosť ľudí na 700 Eur a dokázali by ste jej úmysel podvodu, je to na roky súdov, máš na to čas/energiu/chuť? a ak nemá žiadny majetok aj tak sa ti peniaze nevrátia, nechaj to na karmu
Robí to už dlhodobo pridaj sa na fb podvody Renáta stancin
@lucka_ke ona okradla za viac ako 700€, sú to tisíce, hromadné trestné oznámenia podané a nič...🙄 táto Renáta má aj papiere od psychiatra, že trpí schizofréniou a neviem čím ešte...takže peňazí sa podľa mňa nikto nedočká...jedine, že ju zavrú na psychiatriu a keď pustia, bude pokračovať...
chcem vidiet, kto by vyzbieral 700 eur pri tychto podvodnickach, co beru od 5 do 60 eur od jedneho. mam osobnu skusenost s nazbieranim 366 eur ako to bolo po starom a hadajte co? prisiel do platnosti novy zakon a velke hacko z toho. GRATULUJEM DNESNEJ VLADE, KTORA CHRANI ZLODEJOV. uz nie len velkych, ale aj tych malych. tato krajina ide do...
Na takychto ludi sa podava kolektivne trestne oznamenie, ked nakradnu "dost" na to, aby to policia riesila..