Stal sa vám nejaký trapas cez Vianoce?

dettinadetta
26. dec 2024

Aké zážitky sa vám stali tieto Vianoce?
Dobré alebo zlé, môžete napísať.

Či stalo sa vám nejaký trapas , trápna chvíľka ? 😁

janai1
26. dec 2024

@dettinadetta a tebe?

rozculena
26. dec 2024

nie

candii
26. dec 2024

Nie

simca115
26. dec 2024

@dettinadetta my sme svokrovi kúpili telefón a adaptér na nabíjanie. Plus iné darčeky s tým že mobil s adaptérom nakoniec . Sme to doplietli a rozbalil si adaptér a kukal ako puk. Potom mu doplo že asi dostane telefón. 🤣

dettinadetta
autor
26. dec 2024

@simca115 hajjjj, predstavila som si že ako sa mohol zatváriť keď otvoril najprv adaptér😁🤣🤣🤣

tramtada31
26. dec 2024

Ja som objednala v alze pouzite hodinky pre dieťa. Tým, že sa nejednalo o veľkú zlavu, som si myslela, že sa jedna len o rozbaleny produkt vrátený v tej 14 dňovej lehote. Hodinky vybral z boxu manzel, ja som ich rano 24.12. Išla zabalit a ešte si vravím, ze ich otvorim a kuknem ako vyzerajú. Otvorila som krabicku a na moje zdesenie som zbadala pooskriabany a rozbitý display na polovicu. Do mna sto certov, lebo dieťa by nepochopilo, prečo dostalo rozbitý produkt od Jeziska a vymena displaya by stala určite to, čo nove hodinky. Volala som do alzy, že nie je mozna okmazita vymena, ale môžem si ist kúpiť niekde na vzdialenej pobočke nove. Pýtala som si zlavu na nove, to, že mi vie dat len 5 eur (to by mi nepostačovalo ani na naftu). Našťastie som ich nasla v Nay, ešte aj so zlavou vysli lacnejsie, takze Vianoce boli zachranene

petraa2022
26. dec 2024
oceanahory
26. dec 2024

Otec mi povedal, ze na svoj vek vyzeram dobre...mam 31 rokov, doteraz som sa necitila byt starou 😮‍💨🤣.

angeli121212
26. dec 2024

@dettinadetta no nám sa stalo, že tieto Vianoce sme mali ozdobený stromček asi 10 minut na fotenie a to bolo všetko ☺️ mám dvojročného syna a čerstvé bábätko a synovi sa neskutočne zapáčilo stromček zdobiť odzdobobať a zas zdobiť a keďže som nemala silu ani chuť ho vždy napomínať a vadiť sa s ním tak sme si povedali, že nech má radosť nechali sme mu sadu lacných plastových ozdôb a bavil sa ☺️

pomoni
27. dec 2024

Nie je to trapas….ale úsmevné.
Tento rok sme našim kúpili pod stromček nový TV. Mamina o tom vedela /bez toho by to nešlo/ ale pre tata to malo byt úplné prekvapko. Aj bolo…😂. Chceli sme to urobiť nenápadne, a tak keď nebol tatino doma /v pondelok poobede/, segra TV vymenila, zapojila. Rozmerovo bol presne taký istý ako pôvodný, akurat že mal nižšie nožičky asi o 8 cm. Tato prišiel zo zahrady a ….NIČ! Vôbec si nevšimol že je vymenená telka /napriek nižším nožičkám, napriek chýbajúcom pixeli na starom🙈😂/. A neprišiel na to ani na Vianoce doobeda😂…..zistil to až po obede, keď segra nakoniec nechala na stole príručku od novej telky😂😂😂
Pripájam konverzáciu so segrou…. skoro sme odpadli 😂😂😂😂

bielasovicka
27. dec 2024

@pomoni to ste kupovali dedkovi, nie rodičom? Ale ináč sranda to mohla byť 😄

fliacik
27. dec 2024

No, mne sa stal trapas ešte pár dní pred Vianocami. Na rádiu Expres mali žrebovať víťaza 125.000 Eur, stačilo zdvihnúť ich hovor medzi 15. a 16. hodinou do 10 sekúnd s heslom Najkrajšie Vianoce sú na Exprese. Obvykle rádio počúvam, tak vždy presne viem, kedy niekomu volajú, ale v ten deň som mala toho naozaj veľa, akurát som douspávala malého, ktorý bojoval s horúčkou, hlavu som mala niekde pri posledných vianočných prípravách, keď mi o 15,32 zazvonil telefón. Zamyslená som len mrkla na displej, zbadala som neznáme číslo, vtedy mi doplo, kto to teoreticky môže byť. Srdce mi bilo ako zvon, tak som rýchlo prijala hovor so správnym heslom. Na druhej strane bolo pár sekúnd ticho a vtedy sa ozvalo: "Mrzí ma, že pre Vás nemám lepšiu správu, tu je XY zo spoločnosti ZY, reagovali ste na našu pracovnú ponuku na Profesii" 😀 Juuuj, nebolo mi všetko jedno, ale napokon sme sa na tom obaja schuti zasmiali. A napriek všetkému mám v januári pracovný pohovor 😀

dismonika
28. dec 2024

@fliacik toto je super 😂😂😂

pomoni
28. dec 2024

@bielasovicka hej rodicom, ako som písala a medzi sebou im hovoríme dedko a babina keďže nimi sú😉