Ahojte, poradte prosim s ktorym stahujucim pradlom ste spokojne. Idealne nohavicky, ktore sa prilis nezarezavaju do zadku a stlacia podbrusko 🙂 Vdaka
ja nemam konkretnu znacku,a le stahujuce pradlo je vzdy nieco,c o je nepohodlne, mam z Tesca, take hladke nohavicky, ale nestahuju tak intenzovne a nosim cih an klasicke, cize mam dvoje. lebo tie sviky trochu tlacia. mam dalsie z tesca a tie su v rozkroku klasicke, ale je na nich hruby pevny pas. je na nom krajka, cize pod jemnymi latkami cih vidno. nieco podobne mam z cinskeho obchodu,a le uz dost dlho, akrat ten pas je menej napadny. su fakt fjn,a j ked biele su akesi vytahane, no cierne su fantasticke, su z materialu, ako byvaju sportove podprdy - take akoby silonove. no uz ich neviem zohnat.
brusne pasy neodporucam. nedrzia, vychadzaju hore do zuzeneho miesta - pasu, cize nedrzia dobre na bokoch. prakticky nohavicky, ktore su tesne sa tiez tahaju hore, ale nei tolko. ten pas som mala aj z lekarne to bola cista hroza. ked sa moc vysunul, tak sa mi pod prsiami este aj ohol.
ja som pouzivala z HM a boli celkom fajn 🙂 ale teda najpohodlnejsi kus odevu to nie je
@bluebriggs pozeram na ali, ale neviem ktore myslis, dala by si prosim link? Hladala som waist trainery, myslis take nieco? https://www.aliexpress.com/item/32729259850.htm...
dakujem
@majamat dakujem za obsirnu odpoved...mrknem sa v tom tescu aj cinakoch..s brusnym pasom tiez nemam dobre skusenosti
@petamich pozriem sa aj v HM, dakujem. Ja to nebudem nosit kazdy den, len som si ich chcela dat pod saty raz za cas
Z aliexpresu. Aj waist trainery