Sťahujúce prádlo

lius
6. dec 2020

Ahojte, poradte prosim s ktorym stahujucim pradlom ste spokojne. Idealne nohavicky, ktore sa prilis nezarezavaju do zadku a stlacia podbrusko 🙂 Vdaka

bluebriggs
6. dec 2020

Z aliexpresu. Aj waist trainery

majamat
6. dec 2020

ja nemam konkretnu znacku,a le stahujuce pradlo je vzdy nieco,c o je nepohodlne, mam z Tesca, take hladke nohavicky, ale nestahuju tak intenzovne a nosim cih an klasicke, cize mam dvoje. lebo tie sviky trochu tlacia. mam dalsie z tesca a tie su v rozkroku klasicke, ale je na nich hruby pevny pas. je na nom krajka, cize pod jemnymi latkami cih vidno. nieco podobne mam z cinskeho obchodu,a le uz dost dlho, akrat ten pas je menej napadny. su fakt fjn,a j ked biele su akesi vytahane, no cierne su fantasticke, su z materialu, ako byvaju sportove podprdy - take akoby silonove. no uz ich neviem zohnat.

brusne pasy neodporucam. nedrzia, vychadzaju hore do zuzeneho miesta - pasu, cize nedrzia dobre na bokoch. prakticky nohavicky, ktore su tesne sa tiez tahaju hore, ale nei tolko. ten pas som mala aj z lekarne to bola cista hroza. ked sa moc vysunul, tak sa mi pod prsiami este aj ohol.

petamich
6. dec 2020

ja som pouzivala z HM a boli celkom fajn 🙂 ale teda najpohodlnejsi kus odevu to nie je

lius
autor
7. dec 2020

@bluebriggs pozeram na ali, ale neviem ktore myslis, dala by si prosim link? Hladala som waist trainery, myslis take nieco? https://www.aliexpress.com/item/32729259850.htm...
dakujem

@majamat dakujem za obsirnu odpoved...mrknem sa v tom tescu aj cinakoch..s brusnym pasom tiez nemam dobre skusenosti

@petamich pozriem sa aj v HM, dakujem. Ja to nebudem nosit kazdy den, len som si ich chcela dat pod saty raz za cas

ibrunova
7. dec 2020

Ja som mala takéto niečo, kúpila som to v takom menšom obchode, žiadna značka, ale pomohlo, mala som ho na stužkovej pod šatami, bolo to celkom pohodlné. Ale nechcela by som ho nosiť každý deň.

pupavka89
Odpoveď bola odstránená
Zobraz