Sťahujúce plavky

6. jún 2022

Chcem si kúpiť celé plavky viete poradiť kde, ale, aby boli zároveň sťahujúce.Pacia sa mi aj z Bonprix naozaj je možné plavky vrátiť?Voľakedy sa spodné prádlo a plavky nedali vrátiť z hyg.dovodov.Ak nosím 40-42 odporúčate kúpiť menšie?.Nikdy som z Bonprix nekupovala.Pripadne sa poteším inej stranke.Kupim si aj od Číňania z trhu nemám problém so značkou aj tak plavky vždy znicim a kupujem nové.Len vôbec nemám prehľad o cenách, kvalite.

matovicova
6. jún 2022

Bonprix nemám odskúšaný, ale môžem ti odporučiť z HM objednať tvarujuce plavky, su naozaj dobré. Do 30 dní ich môžeš vrátiť nenosené s visačkou. Veľkosť sedí.

kittykat22
6. jún 2022

ano to HM je skvele. Vyborne drzi. Ja mam od nich cele plavky a som super spoko 🙂

jana_eyre_2
6. jún 2022

Ja kupujem vždy Bonprix, som veľmi spokojná.. jedny plavky som už aj vracala, keď som kupovala tehotenské vyzerala som v nich ako slon a normálne som ich vrátila podľa podmienok, majú samozrejme prelep v rozkroku.. pokiaľ viem aj v obchode si človek plavky môže vyskúšať a vrátiť na miesto ak nesadnu, hoci neviem či som to už niekedy robila.. tento rok som tiež kúpila z Bonprix veľmi pekne plavky.. a čo sa týka veľkosti, objednávam takú akú reálne nosím aj inde, tak mi sedí aj Bonprix..

zuzuliennka1
6. jún 2022

tiez sa pridavam s pozitivnou skusenostou s bonprix, mam odtial pekne cierne stahujuce cele plavky, kupene pred 2 rokmi, a kupovala som vtedy 4 kusy plaviek, jedny mi sadli najlepsie, zvysne 3 som zabalila spat do obalky a odoslala. Bonprix to ma vymyslene skvelo, da sa to jednoducho vratit v obalke, v ktorej ti pride tovar, poslu k tomu aj taku nalepku so spatnou adresou, potom ti aj pride mail, ze kedy ti vratia na ucet peniaze.

mmmonika
6. jún 2022

@matovicova
@kittykat22 Ktoré z HM máš?

kittykat22
6. jún 2022

@mmmonika mam z minuleho roka cele plavky na jedno rameno. Ale vela ich je stahovacich. Ved pozri co pisu v popise.

joesvk
6. jún 2022

Ja som bez problémov vracala aj podprsenky cez Bonprix.

ivangeline
6. jún 2022

V Bonprinx staci o cislo mensie. Objednavala som vsetko 38 a sadne ako uliate a to mam stale zadok a boky a brucho...a rifle 40tky.

aandrea9
6. jún 2022

Ja mam konkrétne tieto z bonprix. Maximálna spokojnosť. Veľkosť myslím 36/38 a to som v čase ich kúpi nosila velkost 40.

autor
6. jún 2022

@aandrea9 takze je citit ten stahujuci efekt?nie je to len napisane v popise..
@matovicova dik pojdem pozriet
Pozerala som aj Reserved pekne farby a plavky

matovicova
6. jún 2022

Na predajni neviem či majú, skôr nie... Pozri si to radšej on-line 🍀

aandrea9
6. jún 2022

Je cítiť ale nie si ako vo zveraku. Stiahne brucho a vyformuje boky. Predný diel je po košíky podsity takou elastickou látkou. Ak chceš, hodím foto ale až cca 23,00 hod.