Ahojte
Už som zúfalá prvom pomôžte.
Dcéra má kartu v telefóne od O2.
Každý deň jej sťahuje kredit za dáta, lenže dáta vôbec nezapina funguje na wifi. Napr včera mobil doma dcéra v škole a o 9tej pípne sms že jej bol stiahnutý kredit za dáta..
Bola som osobne v O2 mala som jej vypnúť aktualizácie že dáta a zapnúť že Len cez wifi. To som spravila a aj tak to nepomohlo.
V O2 nám ponúkli možnosť vypnúť internet v mobile úplne že si nebude mohla zapnúť dáta.. to som odmietla. Bude na výlete, vonku a nezapne dáta..trochu blbé.
Telefón má redmi 8 tuším.
@mena1711 Nemoze ich mat vypnute, inak by kredit nestahovalo, technicky to nie je mozne.
@natalienka12 ale asi je ..
V O2 mi bolo povedané že niektoré aplikácie sa Aktualizujú tak že si samé zapnú dáta.
V predajni kde som kupovala mobil tak mi bolo tiež povedané že môže byť chýba u operátora ale bol aj taký prípad že telefón si zapol dáta sám pri aktualizácii telefónu..🤷🏼♀️ vtedy posielal mobil do servisu ..ta si myslím že to bude tiež náš problém..
Aktualizáciu som už nastavila len cez wi-fi.
A aj tak sťahuje 😠
Aj mne to robilo, viackrát za sebou (tiež mám redmi)....pri každej aplikácií, kde sa dalo - som zadala "zakázať dáta", aj v google play, mobilné dáta-zakázať, pripojenie/spotreba dát/zakázať dáta pri každej aplikácií ... a vlastne takto mi to prestalo
@mena1711 treba vypnut ikonu mobilne data v mobile, dcera ju ma stale zapnutu, preto stahuju kredit, hoci aktualizacie aj net taha cez wifi, taku trivialnu vec ti v predajni nepovedali?