Stačí to ako líčenie na svadbu?

5. máj 2023

Prosím vás o rady. Nechávam si robiť 3D mihy. Vyzerajú takto husto ako na obrázku a sú o pár mm dlhšie. Čoskoro ideme na svadbu a nechcem veľmi vyhadzovať za líčenie. Zvyknem si maľovať aj obočie a to mi nikdy žiadna kozmetička neurobila pekne a chcem mať rúž aby som mala väčšie pery. Preto mi nepríde že tie oči okrem rias potrebujú nejak nalicit. Pôsobia že sú tmavé čierne a výrazne. Išli by ste takto s nenamalovanymi očami? Že len 3d riasy? Maľovali ste sa sami? Aj tak mam mastnú pleť makeup vôbec nepoužívam a púder sa mi čoskoro aj tak leskne takže nemá zmysel niečo na tú tvar patlať. 😅

rebrambora
5. máj 2023

Nikde nieje predpisane ako musis ist nalicena 🙃 nahod sa tak, aby si bola 100 % spokojna a bude dobre.

mircalla
5. máj 2023

Ja nie. Umele mihalnice neznasam

h2
5. máj 2023

Fúha, tie mihalnice na fotke sú trošku moc. Ale nie o tom som chcela. Daj si aspoň púder, kvôli fotkám, nech nehádžeš odlesky.

marcellka32
5. máj 2023

Toto je typ mihalníc, kedy žena vyzerá akokeby zaspavala, su ťažké pre oko, už sa robia aj prirodzené lash lifting

nafka0483
5. máj 2023

Ze ci staci... toto je az-az 🫣🤦‍♀️

pribinak
5. máj 2023

Nemusíš byt vôbec namaľovaná

Mne sa toto nepáči, je to take umele

simca06022011
5. máj 2023

No tak normalne, nemusis si licenie platit, ale makeup, puder, mihalnice ok (ked je to tvoj styl, na co to riesit), tiez by som si kludne dala ak mas.. ja chodim tak viac nenamalovana a na taketo akcie si proste hodin bronozvy/do zlata tien jednoduchy, do stratena, a potom ti fakt staci uz len ruz.. vyskusaj si doma nieco a uvidis.

teleskop
5. máj 2023

samozrejme ja som ako nevesta mala este menej vyrazne licenie a bola som krasna 🙂

lelelienka
5. máj 2023

Jasne, ved nie si nevesta…a nikto urcite nebude riesit ako a ci sa nalicis 😉

bluka2
5. máj 2023

To akože robia iba na hornom viecku? Vyzerá to nejako nedorobene

danica2711
5. máj 2023

na tých mihalniciach vidieť z 5 metrov, že sú umelé, prehnané a strašne neprirodzené. K tomu sú už očné tiene zbytočné, tá umelá kožušina ich aj tak prekryje

jaskolka
5. máj 2023

Nič v zlom, ale mne to pripomína kefku 😆😆. Kričí to umelinou a za mňa to vyzerá hrozne, to už radšej jemne decentne takmer žiadne líčenie ako toto....

vler
5. máj 2023

@danica2711 suhlas... autorka vravi ze tie jej su este o par mm dlhsie😶

letter
5. máj 2023

ja by som dala aspoň bledý trblietavý tieň, aby to zjemnilo mihalničky 🙂

lenka_aknel
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domka222
5. máj 2023

Ehm,tieto vejáre, kedy si človek nie je istý,či náhodou žena doslova na pol oka nespí 🥴 menej je niekedy viac. Stačilo možno jemné líčenie, ktoré by si zvládla aj doma a narobilo by väčšiu parádu ako toto

betulinka1
5. máj 2023

Mne sa to paci, ked ma nevesta pekne mihalnice a neni inak moc namachlena

autor
5. máj 2023

😂 Áno prvýkrát keď som išla od kozmeticky s týmto tiež som sa cítila hrozne trápne. Až o pár dní som sa s tým vzila. A je to iný zahul keď fúka vietor priamo do očí 😁 existuje vraj aj viac D než 3D tak neviem už ako to vyzerá.

zuzinka888
5. máj 2023

No vidno ze su umele, a posobi to lacno

mapypotkancek
5. máj 2023

Ja len ku pleti, keďže tiež mám mastnú pleť, je fajn mať niečo ľahké na nej, mne sedí BB krém a ľahúčko jemne púder, nech to neurobí masku. Aspoň na začiatku kvôli fotkám, neskôr ak dáš púder, bude to pôsobiť ako sadra, ale aspoň ten začiatok odporúčam (nech nesvietis na fotkách ako ja :D ). Oči neviem úplne poradit, ale keby som mala výrazne mihalnice, už by som viac oči nemalovala.

evaachesa
5. máj 2023

Kvôli svadbe trošku zainvestuj a daj si odstrániť ten podivný vejár a nechaj sa pekne nalíčiť. 🙂

aylinn
5. máj 2023

Ja som nosila kedysi oveľa väčšie kefy , mne sa to páči , ale nesmie byť nič iné výrazne namaľované na tvári, takže kľudne chod s mihami ale rúž by som nevolila nejaky výrazný , možno iba nejaký lesk aby si nevyzerala ako zmalovane veľkonočné vajicko 🙈😃

sajmonka_1216
6. máj 2023

videla som takú slečnu s týmito.. a mala na tom ešte špirálu.. nič horšie som nikdy nevidela.. ledva držala oči otvorené a celkovo to vyzeralo otrasne