Prosím vás o rady. Nechávam si robiť 3D mihy. Vyzerajú takto husto ako na obrázku a sú o pár mm dlhšie. Čoskoro ideme na svadbu a nechcem veľmi vyhadzovať za líčenie. Zvyknem si maľovať aj obočie a to mi nikdy žiadna kozmetička neurobila pekne a chcem mať rúž aby som mala väčšie pery. Preto mi nepríde že tie oči okrem rias potrebujú nejak nalicit. Pôsobia že sú tmavé čierne a výrazne. Išli by ste takto s nenamalovanymi očami? Že len 3d riasy? Maľovali ste sa sami? Aj tak mam mastnú pleť makeup vôbec nepoužívam a púder sa mi čoskoro aj tak leskne takže nemá zmysel niečo na tú tvar patlať. 😅
Ja nie. Umele mihalnice neznasam
Fúha, tie mihalnice na fotke sú trošku moc. Ale nie o tom som chcela. Daj si aspoň púder, kvôli fotkám, nech nehádžeš odlesky.
Toto je typ mihalníc, kedy žena vyzerá akokeby zaspavala, su ťažké pre oko, už sa robia aj prirodzené lash lifting
Ze ci staci... toto je az-az 🫣🤦♀️
Nemusíš byt vôbec namaľovaná
Mne sa toto nepáči, je to take umele
No tak normalne, nemusis si licenie platit, ale makeup, puder, mihalnice ok (ked je to tvoj styl, na co to riesit), tiez by som si kludne dala ak mas.. ja chodim tak viac nenamalovana a na taketo akcie si proste hodin bronozvy/do zlata tien jednoduchy, do stratena, a potom ti fakt staci uz len ruz.. vyskusaj si doma nieco a uvidis.
samozrejme ja som ako nevesta mala este menej vyrazne licenie a bola som krasna 🙂
Jasne, ved nie si nevesta…a nikto urcite nebude riesit ako a ci sa nalicis 😉
To akože robia iba na hornom viecku? Vyzerá to nejako nedorobene
na tých mihalniciach vidieť z 5 metrov, že sú umelé, prehnané a strašne neprirodzené. K tomu sú už očné tiene zbytočné, tá umelá kožušina ich aj tak prekryje
Nič v zlom, ale mne to pripomína kefku 😆😆. Kričí to umelinou a za mňa to vyzerá hrozne, to už radšej jemne decentne takmer žiadne líčenie ako toto....
@danica2711 suhlas... autorka vravi ze tie jej su este o par mm dlhsie😶
ja by som dala aspoň bledý trblietavý tieň, aby to zjemnilo mihalničky 🙂
Ehm,tieto vejáre, kedy si človek nie je istý,či náhodou žena doslova na pol oka nespí 🥴 menej je niekedy viac. Stačilo možno jemné líčenie, ktoré by si zvládla aj doma a narobilo by väčšiu parádu ako toto
Mne sa to paci, ked ma nevesta pekne mihalnice a neni inak moc namachlena
😂 Áno prvýkrát keď som išla od kozmeticky s týmto tiež som sa cítila hrozne trápne. Až o pár dní som sa s tým vzila. A je to iný zahul keď fúka vietor priamo do očí 😁 existuje vraj aj viac D než 3D tak neviem už ako to vyzerá.
No vidno ze su umele, a posobi to lacno
Ja len ku pleti, keďže tiež mám mastnú pleť, je fajn mať niečo ľahké na nej, mne sedí BB krém a ľahúčko jemne púder, nech to neurobí masku. Aspoň na začiatku kvôli fotkám, neskôr ak dáš púder, bude to pôsobiť ako sadra, ale aspoň ten začiatok odporúčam (nech nesvietis na fotkách ako ja :D ). Oči neviem úplne poradit, ale keby som mala výrazne mihalnice, už by som viac oči nemalovala.
Kvôli svadbe trošku zainvestuj a daj si odstrániť ten podivný vejár a nechaj sa pekne nalíčiť. 🙂
Ja som nosila kedysi oveľa väčšie kefy , mne sa to páči , ale nesmie byť nič iné výrazne namaľované na tvári, takže kľudne chod s mihami ale rúž by som nevolila nejaky výrazný , možno iba nejaký lesk aby si nevyzerala ako zmalovane veľkonočné vajicko 🙈😃
videla som takú slečnu s týmito.. a mala na tom ešte špirálu.. nič horšie som nikdy nevidela.. ledva držala oči otvorené a celkovo to vyzeralo otrasne
Nikde nieje predpisane ako musis ist nalicena 🙃 nahod sa tak, aby si bola 100 % spokojna a bude dobre.