Máte niekto toto auto? Ako ste spokojní? Akú máte spotrebu? Ďakujem
@sasha10 to je spotreba na benzin, či diesel?
@adriana161 benzín
@sasha10 ďakujem, uvažujeme, či do toho ísť, či nie. Už iba kvôli cene a výbave, či nové to, alebo overenú jazdenku. Pri novom vy sme na dlhšie mali pokoj, no stále ja tu otáznik, čo ak bude zlé 🙉 dilema
My sme mali možnosť vyskúšať viac áut, skôr sme chceli Toyota rav4, ale suma od 28 000€ za základnú výbavu, skoro nič okrem klímy tam nebolo...taktiež niečo podobné sme vyskúšali ford kuga, ale korando je na prvom mieste, nie pre to že sme si to vybrali ale taky objektívny názor - pomer cena/kvalita/výbava ... mne ako žene sa v aute musí dobre aj šoférovať, aj keď to je smiešne, ale je to tak a tuto som si 100% istá, cítim sa fakt bezpečne, neviem v akej výbave premýšľate vy, ale my máme aj adaptívny tempomat a človek ak je unavený tak to auto samo pribrzdí ak je pred tebou prekážka, točí volantom dobre aj v zákrute ak by človek zadriemal tak proste prevezme riadenie a potom začne pípať, či človek nezaspal...Mužovi raz keď cúval na parkovisku vbehol dozadu človek a keď pozeral do speťákov tam ho vôbec nevidel a auto samo zabrzdilo, čo nás prekvapilo, že to dokáže aj takto pri cúvaní. Takže "zachránil" ho od problémov aj takto. Inak my sme sa báli že pri oprave by do budúcna nebol problém so súčiastkami, ale máme známeho mechanika a ten povedal že žiaden problém a dokonca auto je tak super nejak poskladané, že je tam veľa priestoru pre mechanika a ľahko by sa dostal k súčiastkam a dokázal ich opraviť ako pri iných autách. Takže zatiaľ sme počuli len kladné názory, aj my zatiaľ len super skúsenosť, super kúpa. Prepáč ak píšem chaoticky, ale snažím sa z každého niečo 🙂
@sasha10 nie v pohode píšem, jasne a výstižne. Ďakujem
@adriana161 nahodou nerizhodli ste sa pre ssangyoung aj vy? Zbieram aj ja recenzie 🙂
@jufka rozhodli, ale ešte na neho čakáme
@adriana161 a prosim pre aky typ ste sa rozhodli 🙂
@jufka styl plus, automat, digitálna palubovka, benzín. Chceli sme strieborné, ale už sa nedalo objednať, tak sme vybrali modrú farbu. Vy máte o aky typ záujem ?
@adriana161 my rozmyslame nad tivoli grand
A prosim vas, nemate info ako je to s nahradnymi dielmi? Ci sa dlho caka, ci su dostupne pripadne ako sa financne pohybyju
Ahojte, prosím Vás, dostala som auto a ani za oného neviem ostreknut zadné okno🫣🤣, ako sa to robí, podľa knižky mi to nejde,takže niečo robím zle😀🥴 ďakujem za rady
Máme, teraz bol rok...Sme spokojný veľmi, zatiaľ nás nesklamalo, pohodlné...za tú cenu čo máme vo výbave iné značky nemajú ani základ... Rozhodli sme sa na základe dobrých skúseností od známych, síce zo staršími verziami ssangyong áut, ale že vraj fungovali bezproblémovo aj 10 rokov... my máme síce 4x4 a automat takže spotreba je vyššia ako bez 4x4 a manuál, tak 8.8 - 9.0, ale absolútne nechodíme na spotrebu, takže ťažko povedať či by klesla, ak by si človek trošku na to dával pozor. Ešte niečo ťa zaujíma? 🙂