ahojte dnes startuje nova tv vraj tam budu same telenoveli co vy na to?
hroza des.. pre neromanticke a mierne tvrdsie zenske typy pohroma 😅
to hej pozerala som si program a vsetko co som nepozerala na markize budu davat tam 😀 😀
zase nebudu mat babky cas na vnucata 😒
to je pravda teta uz o inom nehovori 😀
telenovely nepozeram,takze ma to neirituje...a nepozerame ani sestinu programov,ktore mame,tak nejaka dalsia JOJ ma fakt nezaujima 😝 🙂
ahojte zatial celkom pohoda pekny film tam ide
a telenovely....bleee.....prepnem si 🙂
ja som smutna primu som zboznovala ☹
myslím že prima bola lepšia...markíza sa zúfalo snaží telenovelami vyrovnať JOJke ktorá točí slovenské seriály...ale vtáky v trni si pozriem 🙂 😉
nebudem ju pozerat ako nepozeram markizu 😝 😝 😝 a jojku pozeram obcas prave koly slovenskym serialom 😀
tesim sa na ten novy serial co pojde na joj-ke Odsudene som zvedava ake to bude
ja jojku nepozeram okrem panelaku samozrejme. pri malom aj tak nic nestiham nieco rozpozeram a nikdy neviem ako to dopadlo 😒 😀
ja sa tesim na "v mene zakona"... Budete pozerat?
no mne to príde konečne niečo pekné od všetkých tých kriminálok a vražedných seriálov to už mi išlo fakt na nervy no telenovely tiež nemusím ale nejaký dobrý film si rada pozriem a veru markíza sa snaží všemožne vyrovnať jojke a ich slovenským seriálom
to je super,ze konecne zacnu davat slov.serial....i ked markiza vysiela najuspesnejsi serial-Ordinacia
nervacim, kedze je to namiesto primy 😠 😠 😠 😠
Nebudem pozerať, lebo ho anu nemám a nechýba mi, telenovaly a tisíc krát opakované seriály ma nezaukímajú 😝
Mne prima ostáva, tá dáva aspon raz za ča niečo normálne. 😉
A čo sa týka noviniek v televízii, tak som tiež zvedavá na odsúdené, môže to byť celkom zaujímavé a hlavne neokukané.
Tak prvá veta je strašná 😀
Nebudem pozerať, lebo ju ani nemám a nechýba mi, telenovely a tísíc krát opakované seriály ma nezaujímajú.
no neviem, neviem, tiez asi nic pre mna 😒
no pre mna nic moc, ja ne sladaky nie som a tisic dielne serialy o nicom tiez nemusim 😖 , mna skor mrzi to ze prima nebude☹
ja som riadne nas......... lebo nám ju dali UPC namiesto Primi 😠 😠 ešteže v TN chytím Primu aj na antenu od tv 😀
Zbytočný program 😖 . Navyše kvôli tomu zrušili Primu, takže súhlas s andreah70. Skúsim aj ja či ju nechytíme 😀
babulky to neni namiesto primy, prima na slovesku od zajtra nesmie vysielat, ak sa da chytit na antenu, tak to je pre dobry signal 😉
ale tv doma - nic moc, nemusim 😠
coze to som nevedela akoze namiesto primy
aj mna mrzi prima, midsomer milujem 😉 kosti, zufale manzelky, co uz... tak mrknem doma /tv mam aj v kuchyni/, ked ja tie sladoty nemusim 😒
nemam telku a cim dalej, tym viac si tento stav slobody pochvalujem 😅
takze ja ked mam digi a nemam na nej primu tak nebudem mat ani program doma?alebo ako to je? 😢 😢
Lucul to som nevedela. Tak beriem späť, že je to miesto Primy 😉 Ale aj tak Doma nemusím, veď telenovely idú aj na Joj+, tak načo?
No baby neviem, ale ja som nasla toto http://medialne.etrend.sk/vsetky-media-spravy/u... a podla toho to vyzera tak, ze doma vytlacila primu, cize prima by mohla dalej vysielat, lenze ju nahradi doma, co ma stve, lebo ta markiza si strasne dovoluje 😠
marya,,no super 😒
Necháme sa prekvapiť 😉