SPS zásielka

21021996
21. nov 2024

Dobry den, kupovala som nieco z netu. Zasielka mi bola odoslana cez sps do balikoboxu. Ked mala prist v sledovabi pise poznamka nezmesti sa. Myslela som ze kvoli plnemu balikpboxu. Na dalsi den pise prinsledovani uskladnene. Teraz neviem kde a prexo a ci sa ku mne zasielka dostane? Nemate skusenost
Dakujem

petruldo
22. nov 2024

@21021996 ja si myslím, že zásielka bola rozmerovo veľká a nevosla sa do boxu a uskladnena je v depe

21021996
autor
22. nov 2024

@petruldo uz som tam rano volala, je to tak, ze bola velka a nevosla do boxu v ten den tam nebolo uz pre nu miesto. Su to detske topanky. Takze ziadny extra rozmer , co
Mohli druhy den dat. Ale zmenili mi to dnes na ine odberne miesto. Kebyze nezavolan asi ostane na sklade a vratia ju alebo ani neviem co by s nou spravili

shee11
22. nov 2024

Samé problémy s sps. Ja čakám už tretí deň na zásielku, mám ju vloženú v tom ich novom balikoboxe, ale nejde otvoriť, mali tam poslať technika.. a ešte bonus, pani z call centra mi povedala, že to určite nepošlú späť, že to tam zaznačí a na druhý deň, mi volá iná pani, nech si prídem po zásielku, lebo ju pošlú spať. cele zle.

ikonica
23. nov 2024

@21021996 asi to nebude len problem sps. Proste su preplnene boxy... mne tiez pisali z packety, ze mi presuvaju balik na ine miesto (kvoli tomu dosiel o den neskor) a tiez to nebolo nic nadrozmerne. Proste zacina predvianocny chaos