Spríjemnenie chvíľ u kaderníčky, kozmetičky, manikérky

nattie_292
3. okt 2016

Ahojte všetky mamičky, nemamičky aj tie čakajúce mamičky 🙂 moja otázka bude možno trošku neštandardná, ale budem rada ak sa mi k nej vyjadríte 🙂 hoci sama nie som mamičkou ( a zatiaľ ani čakajúcou ) a možno práve preto sa obraciam na vás skúsenejšie. Viem, že popri dieťaťku a všetkých povinnostiach nie je veľa času nazvyš, ale myslím, že každá žena by si občas mala nájsť čas sama na seba. Či už je to kaderníčka, kozmetička, manikérka alebo ktokoľvek, kto nás nachvíľu vytrhne z reality a dá nám pocítiť, že sme niekým výnimočným 🙂 A tu začína moja otázka. Keby ste si mali predstaviť čas strávený u kaderníčky/kozmetičky (hoci aj v salóne kde by bolo týchto služieb viac)...čo by vám spríjemnilo takéto chvíle? Či už je to dobrá kávička, zákusok, detský kútik...čokoľvek 🙂 Nechcem aby táto otázka vyznievala ako reklama, ani ju tak prosím nevnímajte. Jednotlivé nápady, postrehy, pripomienky mi len pomôžu na mojej budúcej ceste...Preto každej z vás ktorá sa mi bude vedieť vyjadriť vopred ďakujem <3