Sprchový gél Balea

hosaro
4. júl 2018

Ahoj chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti zo sprchovým gélom značky Balea
Dakujem

noemi32
4. júl 2018

@hosaro ja iba tie najlepsie.. velky vyber voni, su fajn huste a cena je viac ako dobra.. a nevysusuju mi pokozku.. akurat som sklamana, ze neviem v ziadnej predajni najst ten moj najoblubenejsi - aloe vera a limetka.

fantaghiro21
4. júl 2018

ja prave tie najhoršie.... Ale to asi mam len nejaku alergicku reakciu...Vždy ma po nich pali pokožka...Možno na nejaku zložku..Lebo netolerujem ani Fa a podobne... Vyskúšala som rozne ..Najlepsie tolerujem DOVE a NIVEA...

hosaro
autor
4. júl 2018
hosaro
autor
4. júl 2018

@noemi32 V akých sumách s apohybujú ceny?A sú vhodné aj na intímne miesta?

liduska12
4. júl 2018

ja mam pocit, ze po nich voniam len prvych pat minut po vyjdeni zo sprchy, lepsie su podla mna dove, adidas alebo fa 🙂

hosaro
autor
4. júl 2018

@liduska12 S ktorými máš najlepšie skúsenosti?Aká je cena za ne?

minnie55
4. júl 2018

Je pravda, ze su lacne a maju velky vyber voni, ale napr. s Dove a Fa sa nedaju porovnat. Nehydratuju dostatocne, pokozka je po nich sucha, vona vydrzi kratko.

minnie55
4. júl 2018

@hosaro stoja cca 0,99€. Na intimne partie si radsej kup specialny, na to urceny gel.

fantaghiro21
4. júl 2018

@hosaro .Len to nie..Sprchac na intimne miesta nikdy!!!!.. Cistou vodou, max intimne, ale tie mi robili este vacsie problemy....

zuzik307
4. júl 2018

@hosaro ceny a druhy si vies pozriet na www.mojadm.sk

sissy27
4. júl 2018

@hosaro pre mňa sprcháč ako každý iný, rozdiel len vo vôni a balení. Za tú cenu pod 1€ ho vyskúšaj, škoda diskusie.

sasenka522
4. júl 2018

Ja som s nimi spoko a napr. Nivea mne osobne veľmi vysušuje pokožku. Najlepší je u mňa Palmolive ale ked nie je ten, tak Balea je hneď za ním 🙂

janulka2811
4. júl 2018

Balea super značka,používame ho celá rodina a žiadne problémy neboli nikdy.Ceny sú veľmi dobré a kvalita taktiež,inú značku ani nekupujem vsade samá Balea.Z mojich skúsenosti ti odporúčam.

bielavila
4. júl 2018

@hosaro balea je super znacka, ja ju osobne velmi oblubujem, v podstate je to podznacka od Nivea

0silvia0
4. júl 2018

@fantaghiro21 nie každá žena má problémy s intímnymi partiami. Ktorá je náchylná na rôzne mykózy a plesne, musí používať špeciálne prípravky. V živote som nemala žiadny problém, umyjem sa aj na intímnych partiách hoci Balea sprcháčom alebo obyčajným mydlom a som v pohode. Raz v živote som mala mykózu a to som bola tehotná a bola som na verejných toaletách. Každá sme iná, čo jedna toleruje v pohode, iná nemusí...

bianka532
5. júl 2018

@fantaghiro21 aj mna po nich svrbí pokožka a tiež len dove a nivea 🤭😂😂😂

fantaghiro21
5. júl 2018

@0silvia0 no len tie obyčajne sprchove gely narusaju prave ph ... este nazvys, ked mam ja tak citlivu pokozku (alergik) , a po niektorých ma po sprche totalne cervene telo, ktore ma pali, ako by som sa spalila, neviem, co to može porobit s intímnymi partiami 😲😨

fantaghiro21
5. júl 2018

@bianka532 :D :D tak to mam partacku.. :D Ja musim mat kremove vždy (ako nivea a dove) Nie en že nadherne vonaju, ale su užasne...Premastuju.Skusala som aj drahsiu kozmetiku.Manufakturu, a podobne a s nicim som nebola tak spokojna , ako s klasickou DOVE a NIVEA ...Som na nich zavisla...

bianka532
5. júl 2018

@fantaghiro21 máš alergiu ako ja na nejakú zložku... intímne niekomu robia dobre niekomu nie... je to tu škoda rozoberať... drahý intímny gel z lekárne mne nesadol mala som z neho vytok ešte gynekologička zacítila jeho známu vôňu a hneď povedala prestať užívať nerobí Vám dobre....
ja keď sa obyčajným sprchovy umyjem dole je dobre a špeciálnym nemôžem...

bianka532
5. júl 2018

@fantaghiro21 skus mixu telový krem... po sprchovaní stačí sa s ňou natrieť každý druhý deň... je to na alergickú citlivú kozu

bianka532
5. júl 2018

@fantaghiro21 ale ja napríklad z nivea telového mlieka dostanem žihľavku..

0silvia0
5. júl 2018

@fantaghiro21 no vidíš, ja na seba môžem nakydať čo chcem a v živote ma nič nesvrbelo. No keď si alergik tak to je jasné, že si musíš dávať pozor čo na pokožku použiješ..

bianka532
5. júl 2018

@0silvia0 praveze tie špeciálne na intímnu hygienu môžu spôsobovať výtoky... najlepšie cista voda... a keď plesne tak liečiť a nepoužívať žiadne gély na intímnu hygienu len take čo liečia

fantaghiro21
5. júl 2018

@bianka532 mne gyn sam povedal, že max detske sprchove, alebo len cista voda.Sam povedal, že intimne su horsie svinstvo, akoby sa zena nemala umyvat... A naucila som sa použivat len cistu . Moje problemy klesli. Už rok nemam ziadne vytoky a podobne....

0silvia0
5. júl 2018

@bianka532 ja to nepoužívam (tie špeciálne), nemám žiadne gynekologické problémy a ani som nikdy nemala a umývam sa tam dole hocijakými sprchovými gelmi, ja to vôbec neriešim, lebo nemusím. Ak by som mala problémy, tak riešim.

bianka532
5. júl 2018

@0silvia0 super

yanni
5. júl 2018

@0silvia0 napodobne. Aj ja mozem na seba nakydat hocico a ziadne problemy. Ani hore ani dole ani na boku 😀 Nikdy nic. A to my aj vela cestujeme a v hoteloch stale pouzivam to, co nam tam nachystaju. Zabalim sprchac atd. len deckam.

yanni
5. júl 2018

@hosaro Balea kupujem aj ja. nie sice stale, striedame to so vselicim. Ja mam ale radsej prirodnu kozmetiku, kupujem viac Eco/Bio. A neznasam kremove sprchace.

Ono, darmo sa tu pytas. Kup si jeden, su takmer za babku a vyskusaj. Co clovek, to iny nazor.

0silvia0
5. júl 2018

@yanni ja zasa nemám rada telové mlieka. Dostala som na Vianoce dva kusy, neviem čo mi tým chceli rodinní príslušníci naznačiť, asi že sa už pomaly vekom vysušujem😂😂😂 Ja som to dovtedy nepoužívala nikdy. Kvalitné, veľké, jedno som už minula, teraz sa trápim s druhým kusom. Jedno bola značka Mixa, druhé je Neutrogena, po natretí sa cítim ako jaternica, nočná košeľa mi od toho smrdí, ale poctivo míňam. Dúfam, že do Vianoc miniem, len dúfam, že na ďalšie Vianoce nedostanem ďalšie dva kusy 😂😂

yanni
5. júl 2018

@0silvia0 😂😂😂😂😂😂 ze jaternica. A fajne mastna. Ja tiez nepouzivam. Len po holeni si trosku ponatieram nohy ale inak nic. Ja podobne po mlieku ako aj po kremovych sprchacoch mam pocit tej hnusnej mastnoty. Mne stacilo, ked som sa natierala v tehu olejom proti striam. Ale ja som to flakala, mozno tak raz za tyzden som sa natrela (a ani jedna stria😉). Never si predstavit, ako obcas citam, ze aj 2-3 krat denne sa natierat😵
Ono ale ja mam stastie. Toto vsetko nepotrebuje. Su ludia, ktori jednoducho maju ekzemy, velmi suchu pokozku, alergie atd., ti musia nieco proti tomu robit.