Spoznávanie nových ľudí

11. mar 2022

Ahojte 🙂
Mám záujem spoznať nových ľudí, len problém je v tom, že počas týždňa nemám na to veľmi čas. Po práci mám rôzne vzdelávania (hlavne teraz v jari budem to mať pernejšie) a rôzne úlohy, ktoré musím odovzdávať. Niekedy som chodila na zumbu ale zumba je práve v tie dni, kedy mám vzdelávania. Tam som stretla nových ľudí ale nenašla som si kamarátky. Väčšinou tam chodili staršie ženy alebo baby v mojom veku, ktoré už boli "v partii". Rada bicyklujem a korčuľujem ale ešte nie je na to počasie. Aj keď som chodila na cyklisťák, neboli tam príležitostí niekoho osloviť. S kamoškami sa stretávame iba občas (väčšina už má svoje rodiny). Chýba mi nejaká spriaznená duša, s ktorou by som chodila cez víkend na turistiku alebo len tak sa stretnúť a pokecať. Ako sa s novými ľuďmi zoznamujete vy? Len mi prosím neraďte badoo, pokec atď. Z tých už mám z minulosti komolexy 🙈😀

heidy222
11. mar 2022

Treba na Party chodit alebo zorganizovat. Idealne kamarati privedu svojich znamych, ktorych nepoznas

autor
11. mar 2022

@heidy222 ja nie som ten typ, ktorý by išiel na disko/párty sám 🙂 ako som vyššie spomínala kamošky už majú svoje rodiny. A na chatu by si pozvali tak maximálne svojich priateľov/manželov/súrodencov, ktorých poznám.

xsimonkax
11. mar 2022

V bežnom kolobehu, napr. minulý týždeň som si bola kúpiť vitaminy v lekárni, zlatá baba ma obslúžila, pochválila mi vlasy a začali sme konverzovat. Videla som, ze vekovo sme rovnaké tak som navrhla tykanie a ze môžme niekedy vybehnúť na kavu a pokecat si, prehodili sne facebooky. Všetko sa to udialo za 15min v lekárni pri bežnom nákupe. Treba byt sam sebou a pokiaľ ti je niekto sympatický osloviť ho/ju.

heidy222
11. mar 2022

Urob Party doma s tym ze kazdy Musi priviest niekoho neznameho 👍

autor
11. mar 2022

@xsimonkax áno, aj to je možnosť ale toto je skôr málo pravdepodobné, že sa stane.

xsimonkax
11. mar 2022

Bude to malo pravdepodobne keď budeš nad tým len polemizovať, na svete su milióny ľudí. Nahod úsmev, bud sama sebou a plne konverzuj, spoznávaj sa s ľuďmi. Nikto ti tu nedá presný postup alebo miesto, kde čakajú ludia na zoznámenie sa s tebou. Preto by som zacala od seba ty chces spoločnosť tak ty musíš ľudí osloviť. Žiadna kamoska ti nezaklope na dvere.

xsimonkax
11. mar 2022

A fajn ľudí co poznám a mame priateľský vztah su ľudia ktorých som stretla pri obyčajných činnostiach, škole, práci.

marca12
11. mar 2022

To je super napad. Mozno na prvu party nepridu novy ludia,ale casom ano. Pozvu aj teba tam budu neznami a mozes nadvazovat kontakty. Ty to velmi silis. Zober sa a chod. Privtrieraj sa k niecomu. Sleduj na fb skupiny s turistikou tam casto hladaju partaka alebo hod inzerat do skupiny,ci sa niekto neprida na turu. Nesmies rozmyslat a kontrolovat. Musis byt spontanna inak sa tazko nadvazuju kontakty,ked nemas v sebe spontannost.

caroline_
11. mar 2022

Ahoj,odkial si? 🙂

gleep1
11. mar 2022

Keď máš rada turistiku tak naozaj na FB v skupinách parťáka nájdeš. Normalne tam napis odkiaľ si, koľko máš rokov, ze kamosky majú rodiny a ty si ostala tak trochu na tvoje obľúbené činnosti sama a hľadáš parťáka/ partacku/ partiu.Úprimnosť oceni každý a som si ista ze sa ti ozve nejeden človek 🙂

Inak sú všelijaké kurzy, prihlás sa niekam kde ta to zaujíma a zoznam sa, ale nečakaj ze ľudia ti budú padat k nohám a pýtať kontak, treba to iniciovať.

Bola som v živote na milión diskotékach a párty a v živote som tam nikoho nového nespoznala a príde mi to ako hlúpy spôsob na hľadanie nových ľudí normalne nechápem tu radu 😀👎 veď keď si písala ze majú kamosi rodiny tak asi jediná párty aku môžeš usporiadať je mama párty. A aj to by si bola piate koleso na voze keďže ty mama nie si.

autor
12. mar 2022

@caroline_ z východu a ty? 🙂

luccija
12. mar 2022

Daj sa do skupiny parťák na turistiku

autor
12. mar 2022

@luccija nie som tu dlho, netuším, že tu nejaké skupiny existujú.. kde ich nájdem? 🙂

svetlonos
12. mar 2022

Ahoj, ja som spoznala super kamosku na kurze Angliny. Museli sme na nu cakat, ze bejaka policajtka. Hned mi bola nesimpatickava mala som nervy ze cakame 😂 Este ju lektor aj ku mne posadil a ona nemala knihu 😁 No pokecali sme po kurze, zustili ze sme mali velmi podobnu minulost a sadli sme si super. Dodnes sa bavime a uz to bude 14 rokov 🙂

aktarina
12. mar 2022

Ahoj, som na tom podobne... a tiež rada turistikujem a bicyklujem, východ je ďaleko, ale niečo by sa dalo dohodnúť ☺️