Ahojte. Viem že ma tu niektoré rýchlo zrypete ale za skúšku to stojí. Spoznávam jedného chlapa.. no nezdá sa mi niečo nanom... A chcela by som vidieť čo sleduje na Instagrame ( lebo keď nejaké ku*vy tak nemám zaujem. ) lenže ja ho nechcem žiadať o sledovanie... tak či by niektoré z vás neskusila ho požiadať o sledovanie, myslím že peknú ženu potvrdí a ukázali by ste mi čo sleduje tam. Ja aj zaplatím zato vám 😂😂😂 hej som zúfalá
No daj 😂😂
Pripájam sa k ochotným 😁 fotku tam mám celkom prijateľnú 😂
Aj zadarmo 😂
Do kelu. Ste vo mne vzbudili zvedavosť.😁😁 Ja na IG nie som .
Do toho idem aj ja. A zadarmo. Som zvedavá 🤣🤣
Takže jedna odtiaľ mi to pozrela. Na moje nešťastie tam bolo čo som si myslela 🙂 sleduje 90% samé ženy a všetko polonahé, cickate, tangá, podprsenky a tak... Sleduje asi 4 chlapov len. Smutné je že sleduje samé 19,20 ročne pritom on má 40 rokov... Som rada že som dala na svoju intuíciu.. 🙂 ďakujem vám dievčatá za ochotu
Tak toto bolo super 😃, takyto zmysel MK sa pači ❤️
Aspoň vieš na com si. Z tohto radšej odísť kým si na začiatku cesty 🙂 tiež nemám pre to toleranciu.
Toto je super 🤣
Toto je konečne taká úžasná téma po dlhej dobe… nie žeby som ti to autorka takto priala ale predsa len, toto je taká pekná ochota, ženská solidarita a aj je to k tomu zaujímavé a napínavé 😄
To bude asi novy fenomen doby. Prijimaci pohovor s bodovanim podla statusu a sledovania na socialnych sietiach. 😀
a co sa ti na to chlapovi nezdalo?
ved to je normalne, ze slobodny chlap pokukuje po zenach, nic na tom nevidim, co ma kukat po muzoch? 🙂
Zoznamuj sa klasickým spôsobom nie na sociálnych sieťach. Vyhnes sa takým sklamaniami.
@slovakboy joooj, jasne, lebo ono to je uplne jednoduche 😃
No daj 😅
Môj muž tiež sleduje kade jak Rusky🤣 potetovane, minule otvorím jeho instagram a tam nejaká ruska cecky na pol obrazovky, ale je mi to fuk ja tiež sledujem kade koho a co? 🤣 Ó tom je instagram. Také veci keby som riešila tak ma jebne 🤣
Ja neviem ale tak chlapi sú chlapi, radi sa pozrú na pekne fotky pekných žien to im nikto nezobere. A keďže ste sa iba spoznávali zatiaľ tak nemal dôvod ich nesledovať bohvie ako dlho ten insta ma 😃 podľa mna ak toto bol jeho jediný minus alebo pre teba ten najväčší tak si tomu mohla dať šancu a možno by si ho časom úplne vymazal 😃
predtým muži kukali nahé ženy v časopisoch, dnes na nete. Je na tom niečo zlé? 🤔
No a môj brat si musel zrušiť ig lebo frajerka povedala 😂
Ja ig nemám, ani mať nebudem. Ale asi by som tiež prevažne sledovala chlapov a nie ženy. Veď je fajn, že ho priťahuje opačné pohlavie.
A ako sa prejavoval, keď si niečo " tušila"?
Už len fakt,že má 40 a je sám,hovorí sám za seba...ďalší zúfalý úchyl
Slobodny chlap kuka nahe zeny. Fakt hroza a mladsie! 🤣 co ma kukat stare baby? A,ze je sam? No a? Mozno kvoli praci,mozno mal vztah kt skoncil zle,mozno rozvedeny. Nik nevie,ale uz je uchyl. Hrozna doba toto,ako ludia sudia inych. Radsej si pozametajte doma
Mozem.