Spoznali ste niekoho na Modrom koníku?

12. sep 2022

Spoznali ste už niekoho na MK, akože myslím odhalili identitu? Mne sa to podarilo nahodne a som normálne prekvapená, s tou mamickou sa stretávame na ihrisku, aj podebatujeme o detoch, receptoch, počasí, ale a je to taká ticha voda a na MK brehy myje, riadne komentáre si ide…. Len tak na odľahčenie, žiaden hejt. Nemám nič proti nej, nech si každý robi či chce, kedy chce. Zaujímajú má vaše odhalenia 😁

miadi
12. sep 2022

A ako si ju “ odhalila”? Lebo ak mà fotky svoje alebo normalne profil ako na Fb tak to Nebolo Odhalenie., Iba ak mà anonymny profil bez fotky a neutralny nick.. ona nemusi byt ticha voda.. len sa Asi az tak nepoznate. A mate nezavaznu konverzaciu recepty pocasie atd aby rec nestala. A Ty mas Proste o nej iny nazor nez aka je v skutocnosti. Alebo je introvert a na nete to z nej spadne..

dundulica
13. sep 2022

áno, sesternica mi klikla na inzeráty, chcela nejaké veci po synovi, vídame sa veľmi málo, sme každá v inom meste, až potom podľa mena a adresy som ju identifikovala 🙂

login1234
13. sep 2022

Áno

kaktusik007
13. sep 2022

samozrejme, s jednou si uz len napiseme cez fcbk - zijeme cez 130 km od seba a vidiet sa je trosku narocnejsie ale aj to sme dali minule leto ;) tu poznam od cca 2010... a s druhou si volavame dost casto a dost dlho uz pomaly rovnako - ked mi napisala spravu tu na konovi jej mala mala par mesiacov, teraz uz bude mat jedenast rokov - hold, starnem 🤷🏼‍♀️ 🤣

sense
13. sep 2022

Ano, tu pisala sice ako anonym a kedze ju mam na fb kedysi sme spolu pracovali pred 15rokmi tak som jej napisala ci to nie je ona. A ona ze ano ale ze nechce aby ju spoznali kedze pod svojim nickom ma aj foto a na fb sa prezentuju ako stastna rodinka

kamajka
13. sep 2022

spoznala som aj ked bola otazka aj tema anonymna. proste niekedy ti to zapadne do seba ako puzzle + da sa rozpoznat aj styl pisania, rovnake frazy, je tam vela faktorov. aspon teda podla ktorych dokazem spoznat cloveka. 🙂

pribinak
13. sep 2022

Spoznala som tu susedu z rodného mesta. Napísala tu “story” o hrozných chlapcoch a úplne najväčších debiloch jej mužov, škoda že nenapisala že má 3 deti s 3 mužmi a že to tyranie je trosku iná story ako to tu ona píše

Dala veľmi veľa detailov, tak som ju ľahko spoznala. Fakt je ten, že ona bola vždy na “zlých chlapcov” čím väčší geroj tým viac sexy a teraz sa veľmi čuduje
A další fakt je, že ti muži ako otcovia nie sú zlí. A pozabudla na maličkosť, že aj jej mama má v tom prsty

Takmer sa tu zorganizovala trest výprava, rozsudok smrti bol vynesený hneď na 1. strane diskusie

anjelicek26
13. sep 2022

Samozrejme, ze ano, ved to je tu jedna velka dedina... s terminoviek poznam vela kociek, s niektorymi sa stretavame ked sme na Slovensku pravidelne, aj sme s detmi na predlzeny vikend boli... vsetko sa da, ked sa chce... za kazdym nickom je tu clovek.

irusa
13. sep 2022

Áno....asi desať osôb

h2
13. sep 2022

Áno, spoznala som jednu kamošku, ktorá sa rozvádzala a riešila to aj tu, na koníku. Všetko sedelo, bola to na 100% ona. A ešte dve tu poznám, tie tu ale majú aj fotky, takže o nejakom odhaľovaní skrytej identity sa nedá hovoriť.

tosomja
13. sep 2022

Áno, zistila som o niekom niečo, čo nie je pravda a dlho sa tvárila, že to nie je ona, až potom sa priznala. Odvtedy tu nie je, alebo má iný účet a už sa "nepriblizuje" k mojim témam ani komentárom, lebo nejak mám nos na to, odhaliť ju 🤣🤣

basska_b
13. sep 2022

Mna napadlo, kupit si od dotycneho nieco doporucene z bazaru, ak ma... a meno aj adresku mas .... ak nenapise daku falosnu 😄

akbara77
13. sep 2022

Véd to je upne normálna vec, že človek si pod ruskom anonymity dovolí viac ako v reálnom živote. Keby to nebolo tak , tak tu každý figuruje napr. Pod svojim naozajstným priezviskom a fotkou.

luccija
13. sep 2022

Ano, pisala o skolke kde som volakedy pracovala

zlomika
13. sep 2022

odhalila, raz :D ale bolo to take vtipne a celkom nahodne, odvtedy sa stretavame casto 🙂 chodievame na kavicky. aj pri takychto pripadoch mozu vzniknut dobre priatelstva :D je to fajn.

autor
13. sep 2022

@miadi nemusím ta o ničom presviedčať, ani nechcem, zrejme ju poznas osobne 😁 pridala fotku v termínovke, kde sme obe. Aj keď môj sa narodil v inom mesiaci, ale prenášala som a ostala som už v mesiaci kedy som mala mat termin, už sme sa tam mamičky poznali. Nemá tam ani fotku ani nič, dala fotku malej, keď spadla a odfotila zranenie, v ten deň som tam bola aj ja takze som to videla na vlastne oci. Už si pamatam ten nick a vidím ju dosť často komentovať. Toto bola vlastne jedina fotka ktorú dala

autor
13. sep 2022

@anjelicek26 nepochopila si, nemyslím kamarátstva…ale odhalenie osoby

nurielka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
triomama
13. sep 2022

Ja nie,ale mňa tu niekto špicluje.Dala som do skupiny Chorvátsko fotku,že tam horí,ale to som si len stiahla a známa mi píše,či som už uz tam..ja že nie som,ale že jej kolegyňa hovorila,že som dávala fotku.Hovorím jej,že kolegyňa?Veď okrem tej známej netuším kto v tej firme robí,hlavne že ona ma pozná 🤣ale však nech si poslúži.

sonia_wiener
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janne318
14. sep 2022

Ja nie, ale mňa áno. 😁 Zhodou náhod som ju mala na palube lietadla. Vraj si ma všimla ešte na letisku, postrehla že rozprávam do telefónu po slovensky, no nemala odvahu prihovoriť sa mi. 😅🙏 Keď ale ešte aj nastúpila do môjho jetu, nedalo jej to. 😄 Bolo to milé. ☺️