Akým spôsobom upcyklujete alebo znovu využívate sklenené nádoby od vonných sviečok? Ja napríklad jeden používam ako pohár na zubné kefky, v niektorých mám kvety, uzatvárateľné používam na drobnosti typu sponky, vatové tampóny.. zaujímali by ma vaše nápady hlavne pre atypickejšie tvary - napríklad loďovitý woodwick 🙂 a isto ma potešia aj kreatívne nápady pre využitie iných bežných vecí v domácnosti po ukončení ich životnosti.
@levandula7 Ja mam v kupelni 2. V jednej mam odlucovacie tampony a v druhej medzizubne kefky.
Razda by som ti poradili, ale vonne, ani ine sviecky nepouzivam, lebo ich spalovanim vznika karcinogen.
Mňa zase zaujíma ako z nich odstránite vosk na kompletku. Mala som tu krásnu zlatú z Pepca za 5e a chcela som si ju nechať ako krabicku ale len som ju od nervov smarila do skla potom
@lamonita umyvacka riadu...co najviac vybrat vosk a umyt v umyvacke
@erikavesela to by mi ale oškrabalo tu zlatú farbu🤔🤔
@lamonita ja neviem ako vyzeral poharik po tvojej sviecke...mne zlaty napis z ineho neoskrabalo...
My casto hadzeme do sklenej vonnej sviecky zvysky z cajovych sviecok (bielych aj vonnych) a tym vlastne tu sviecku stale doplname, a tak sa mi ani nejako nekopia sklenene pohariky 😉 a z niektorych po dokladnom vycisteni vznikli svietniky zase na tie cajove kahanceky.