Spôsoby upcyklácie nádob od sviečok

levandula7
10. apr 2023

Akým spôsobom upcyklujete alebo znovu využívate sklenené nádoby od vonných sviečok? Ja napríklad jeden používam ako pohár na zubné kefky, v niektorých mám kvety, uzatvárateľné používam na drobnosti typu sponky, vatové tampóny.. zaujímali by ma vaše nápady hlavne pre atypickejšie tvary - napríklad loďovitý woodwick 🙂 a isto ma potešia aj kreatívne nápady pre využitie iných bežných vecí v domácnosti po ukončení ich životnosti.

lelelienka
10. apr 2023

My casto hadzeme do sklenej vonnej sviecky zvysky z cajovych sviecok (bielych aj vonnych) a tym vlastne tu sviecku stale doplname, a tak sa mi ani nejako nekopia sklenene pohariky 😉 a z niektorych po dokladnom vycisteni vznikli svietniky zase na tie cajove kahanceky.

skolara
10. apr 2023

@levandula7 Ja mam v kupelni 2. V jednej mam odlucovacie tampony a v druhej medzizubne kefky.

oli18
10. apr 2023

Razda by som ti poradili, ale vonne, ani ine sviecky nepouzivam, lebo ich spalovanim vznika karcinogen.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lamonita
11. apr 2023

Mňa zase zaujíma ako z nich odstránite vosk na kompletku. Mala som tu krásnu zlatú z Pepca za 5e a chcela som si ju nechať ako krabicku ale len som ju od nervov smarila do skla potom

mondolina
11. apr 2023

@lamonita
treba ju zohriať napr. vo vodnom kúpeli. alebo fénom.

erikavesela
11. apr 2023

@lamonita umyvacka riadu...co najviac vybrat vosk a umyt v umyvacke

lamonita
11. apr 2023

@erikavesela to by mi ale oškrabalo tu zlatú farbu🤔🤔

magduska2
11. apr 2023

Ja som napriklad tento rok využila aj na velkonočné dekoracie...inak mam v nich " šperky" a rozne drobnosti.
Vosk vzdy pekne odluplnem ,potom tam napustim horucu vodu a vzdy sa pekne vyčistilo

erikavesela
11. apr 2023

@lamonita ja neviem ako vyzeral poharik po tvojej sviecke...mne zlaty napis z ineho neoskrabalo...