Ahojte chcem sa opýtať dá sa zmeniť na stránke avonu spôsob platby? Ta moja sponzorka mi tam dala dobierku a nechcem to mat na dobierku ale na poštový poukaz dá sa to?
@patka06 nie ešte nie je odoslaná ale zajtra zavolám do firmy
@florianabotosova dá sa to zmeniť, keď sa robí objednávka. Je tam kolónka:faktúra alebo dobierka. Faktúra-je platba šekom. Šek bude v krabici s objednávkou.
@florianabotosova ak nie je odoslaná treba vstúpiť do objednávky a pred odoslaním zmeniť ako radí vyššie
Nie je nutné volať do firmy
@patka06 no mne sa to nedá lebo ja tam mam len dobierku tak preto chcem volať do firmy ci sa to dá zmeniť lebo ta moja sponzorka my nevedela povedať ze preco
@florianabotosova nechápem, musí sa to dať zmeniť, keď sa prihlásiš do online kancelárie prejdeš objednávku, ktorú máš zadanú a keď už vidíš tie farebné bodky - či tovar majú na sklade, tak tam je ten krok - označuje sa bodkou - že na faktúru a to je ono
Neviem to pozrieť teraz v mojom presne, lebo majú nejaký technický problém - tak možno preto to nešlo ani tebe - skús neskôr pozrieť
Skontroluj si prípadne konto, či tam nemáš niečo neuhradené
@patka06 mne to ukazuje takto neviem to nijak zmeniť sestra pred tým robila s avonom ale tam nemala ziadny dlh a ja som predošlú objednávku vyplatila lenže sestra robila aj s Oriflame a tam nevyplatila faktúru tak ci aj kvôli tomu ma nepusti
@florianabotosova musíš sa vrátiť o krok späť. Nie je tam niekde tak napísané? Že späť? Alebo na začiatok objednávky?
@florianabotosova no ja to robím na PC v mobile nie ...ale to to je už súhrn objednávky tá zmena by sa mala dať urobiť skôr
Nedá sa to keď mám krok späť tak mi ukazuje iba tie demo ponuky nevadí zavolám do firmy ci mi oni budu vedieť nejak pomôcť
@florianabotosova tak skús celú objednávku vymazať a nahodiť znova ...možno to pôjde
@florianabotosova Posta ti inak nevyda objednavku iba na dobierku.. vyber inu moznost dorucenia
@silvianm vybrala som na adresu a aj tak to ukazovalo tak aj tak sa budem musieť informovať na firme ze prečo to tak mam
@florianabotosova daj potom prosím, ťa vedieť, zaujíma ma prečo to nefunguje ešte som sa s tým netretla
@patka06 volala som tak vraj ma niekto z trvalého bydliska kde bývam dlh preto mi to nejde na faktúru len na dobierku
Ak je už objednávka odoslaná zmeniť sa to nedá