Viete mi odporucit nejaku sportovu podprsenku, s ktorou ste spokojne? Dakujem.🙂
Ja som pozerala zatial znacky ako Nike, tie by mohli byt kvalitne, nie?
My Protein alebo New Balance. Mam aj od Nike a Adidas s tymi nie som az tak spokojna. Ano su kvalitne, ale nie dobre sa mi nosia.
Zalezi ake mas prsia, ak male je to jedno, ak vacsie treba skusat, taktiez je rozdiel ci to chces do fitka alebo na beh ci skakcky
Robert pierre
Mám túto v červenom a je dokonalá. Dokonca mi po nej spevneli viditeľne prsia. https://prisguiden.no/produkt/pierre-robert-spo...
a na aky sport ju planujes pouzivat? lebo naozaj je rozdiel podprsenka na beh a do fitka alebo na bicykel a este aj ked mas kosik B alebo D - kazdodpadne ja pouzivam Victoria Secret alebo Under Armour a som s nimi spokojna 🙂
Planujem ju pouzivat hlavne na beh. Ale casom by som chcela zacat cvicit, takze mozete odporucit aj take, ktore su skor vhodne do fitka.🙂
Ak chces na beh mala by si mat nieco kompresnejsie aby ti prsia nehopsali, do fitka je to v podstate jedno na staticke cvicenia
záleží od toho akú potrebuješ "pevnosť" podprsenky, na beh určite treba vysokú podporu; ja mám športové podrpsenky roxy, od AU crossback low, ale tie mám len na jogu, prípadne bike, mne vyhovujú, aj keď u AU treba minimálne o číslo väčšie veci brať; "stredné" mám z decathlonu a tie sú tiež fajn, len už je tam citeľný rozdiel medzi nízkou a strednou; na beh by som určite išla do ešte pevnejšej
ja mam tri Nike indy bra a som velmi spokojna
Ja mám z Vivozebry 😁a perfektne sú.
s Nike som nebola vobec spokojna
Na beh som spokojná so značkou Odlo.
Ja tiež akurát pozerám športovú podprsenku, chcem takú, aby bola vystužená, ale aby pri praní sa ta vložka nezničili, skuste poradiť, chcem to do fitka. Taká nevystuzena úplne stiahne prsia a to sa mi vôbec nepáči
Ja mám zo sekaca a dozeraz som lepšiu nenašla. Pozriem znacku, ale u nas ich nemajú