Športová podprsenka

13. júl 2022

Viete mi odporucit nejaku sportovu podprsenku, s ktorou ste spokojne? Dakujem.🙂

elly23
13. júl 2022

Ja mám zo sekaca a dozeraz som lepšiu nenašla. Pozriem znacku, ale u nas ich nemajú

autor
13. júl 2022

Ja som pozerala zatial znacky ako Nike, tie by mohli byt kvalitne, nie?

srferreira
13. júl 2022

My Protein alebo New Balance. Mam aj od Nike a Adidas s tymi nie som az tak spokojna. Ano su kvalitne, ale nie dobre sa mi nosia.

eeffka
13. júl 2022

Zalezi ake mas prsia, ak male je to jedno, ak vacsie treba skusat, taktiez je rozdiel ci to chces do fitka alebo na beh ci skakcky

elly23
13. júl 2022

Robert pierre

elly23
13. júl 2022

Mám túto v červenom a je dokonalá. Dokonca mi po nej spevneli viditeľne prsia. https://prisguiden.no/produkt/pierre-robert-spo...

petamich
13. júl 2022

a na aky sport ju planujes pouzivat? lebo naozaj je rozdiel podprsenka na beh a do fitka alebo na bicykel a este aj ked mas kosik B alebo D - kazdodpadne ja pouzivam Victoria Secret alebo Under Armour a som s nimi spokojna 🙂

autor
13. júl 2022

Planujem ju pouzivat hlavne na beh. Ale casom by som chcela zacat cvicit, takze mozete odporucit aj take, ktore su skor vhodne do fitka.🙂

eeffka
13. júl 2022

@petamich ja mam UA a teda nemam ju rada 🤣🤣🤣 mam L ale mam pocit zeby som mala mat XXXL aby som sa citila dobre, a to mam take ze 80C.

eeffka
13. júl 2022

Ak chces na beh mala by si mat nieco kompresnejsie aby ti prsia nehopsali, do fitka je to v podstate jedno na staticke cvicenia

petamich
13. júl 2022

@eeffka 😂😂😂 no presne, ze kazdemu nieco ine sadne, tak mam v skrini leginy od UA, tie uz asi iba darujem, lebo ani silou vole ich nenapracem a pritom normalne velkost aku bezne nosim

emilkana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
barb06
13. júl 2022

záleží od toho akú potrebuješ "pevnosť" podprsenky, na beh určite treba vysokú podporu; ja mám športové podrpsenky roxy, od AU crossback low, ale tie mám len na jogu, prípadne bike, mne vyhovujú, aj keď u AU treba minimálne o číslo väčšie veci brať; "stredné" mám z decathlonu a tie sú tiež fajn, len už je tam citeľný rozdiel medzi nízkou a strednou; na beh by som určite išla do ešte pevnejšej

bilancia
13. júl 2022

ja mam tri Nike indy bra a som velmi spokojna

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
miriam11
13. júl 2022

Ja mám z Vivozebry 😁a perfektne sú.

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
13. júl 2022

@athom myslim ze v urcitom veku su iste velkosti vzhladom na vek a gravitaciu uz dost nevhodne na vystavovanie 🤣

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
13. júl 2022

@athom nrmam co zavidiet mala som mensie a uz mam vacsie... pre mna teda ziadna slava

athom
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
13. júl 2022

s Nike som nebola vobec spokojna

hanaxxx
13. júl 2022

Na beh som spokojná so značkou Odlo.

ladenka4
13. júl 2022

Ja tiež akurát pozerám športovú podprsenku, chcem takú, aby bola vystužená, ale aby pri praní sa ta vložka nezničili, skuste poradiť, chcem to do fitka. Taká nevystuzena úplne stiahne prsia a to sa mi vôbec nepáči

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ladenka4
13. júl 2022

@richie233 vyzerá super, môžem ramienka dať do kríza, sú dosť dlhé ?

mirage
13. júl 2022

@elly23 po noseni urcitej podprsenky ti spevneli prsia? 🤣

richie233
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirage
13. júl 2022

@athom ty si dobre mimo