Ktorý sporiaci bankový účet by ste odporučili? Rád by som si totižto otvoril sporiaci účet na ktorý by bolo možné vkladať finančné prostriedky aj v hotovosti. Na niektoré takéto účty to (vraj) nieje možné. Alebo si sporiaci účet vôbec neotvárať a odkladať si peniaze jednoducho doma v hotovosti? Poradíte?
@nestastny ahoj. Ja mam sporko vo VUB a som spokojna. Mozem si tam vkladat v hotovosti a ak platim kartou, dala som si zaokruhlovat na 1e. Takze mesacne sa tam z tych zaokruhlenych centov na euro nazbiera +10e. 🙂
@nestastny Zdravím....jedna otázka... musí to určite byť banka? My máme pre deti sporenie na ktoré nemá inflácia dosah....ak by bol záujem o info, napíšte mi správu M.
Ahoj, skus sluzbu www.totalmoney.sk konkretne tu http://www.totalmoney.sk/sporenie/sporiace-ucty/ - mozes tam porovnat rozne produkty.
Dolezite je, aby na sporiacom ucte bol urok aspon taky ako je inflacia (tj aby uspory nestracali na hodnote) a dalej pozor na poplatky za vklady - napriklad ja na svojom ucte v SLSP za vklady neplatim nic, s cim som maximalne spokojny.
Pozri si aj nasu sluzbu Cashmon, mozes si v nej evidovat, kde a kolko minas alebo kolko si si kedy usetril co Ti pomoze udrzat prehlad nad financiami a mozno aj zlepsis svoje hospodarenie 🙂