Spomínate si na starých kamarátov z minulosti?

17. aug 2022

Ahojte, zaujímalo by ma či si niekedy spomeniete na kamošov z minulosti, s ktorými už nie ste v kontakte... Ja mám takých viacero ešte z vysokoškolských čias. Občas si pozerám ich profily na facebooku... Priznám sa, že mi to obdobie chýba, ale väčšinou to boli muži, dnes sú už ženatý alebo zadaný... Ja som rozvedená, single, možno mám predsudky, ale kvôli tomu im už nechcem písať. Nechcem,aby si náhodou mysleli, že po nich idem... Niekedy rozmýšľam či oni vôbec vedia, že existujem... alebo či si občas spomenú popri tej kope ľudí, s ktorými sú v kontakte ... 😊

yoxinka
17. aug 2022

Ja mám takých ešte zo strednej! 😂 Na strednej som mala kamoša, nikdy medzi nami nebolo nič viac sko kamarátstvo, ale bolo to veľmi hlboké. Taký fakt silný “súrodenecký” vzťah. Počas vysokej sme sa párkrát stretli ešte, ale potom pomenej, potom pár rokov nič. Pred nejakým časom mne a ešte pár kamošom napísal, či nedáme stretko. Keď sme sa stretli, sadli sme si a ….. prekecali vkuse 6 hodín. Obaja sme z toho mali pocit, že sme sa naposledy videli večer pred tým 😂. Teraz si napíšeme občas, zavoláme, ako sa máme. On šťastne ženatý s dvoms deťmi a ja šťastne vydatá a tri deti. S ďalším kamošom a kamoškou zo strednej sme boli nedávno na večeru. S babou som pravidelne v kontakte, ale chalana som nevidela 10 rokov. Všetci zadaní, spokojní. Veľmi príjemné to bolo 😉.

micusa2222
17. aug 2022

áno, spomínať, ale nepísať...pre mnohých to môže byť výzva na kontakt s tebou, keď zistia, že si single..

miadi
17. aug 2022

Nie vobec zide z oci zide z mysle ale Ja som nemala muzskych kamosov. Podla mna je chyba dumat nad tym co by si pomysleli Keby si sa im ozvala ked si single . Nech si myslia co chcu. Ked mas chut sa ozvat tak sa ozvy. Ked by ta nahodou Niekto balil a nemala by si na to chut tak jednoducho mu nedas sancu. Moc nad tym dumas.

autor
17. aug 2022

@micusa2222 nechystám sa nikomu písať, v podstate ma zaujimalo iba to, na čo sa pýtam hneď v prvej vete príspevku 😊

h2
17. aug 2022

Ja veľmi často myslím na svoju naj kamošku zo ZŠ. Sedeli sme spolu v lavici od prvej triedy. Keď sme končili školu, jej rodičia sa rozvádzali (zrejme sa k tomu schyľovalo dlhšie, len čakali, kým ona skončí ZŠ), ona sa sťahovala preč, na strednú školu išla inam... Navyše som mala pocit, že sa hanbí za rozvod rodičov, lebo ja som chcela zostať v kontakte, že si budeme písať a tak (bolo to dávno pred érou mobilov a mailov). Ale nejako to odišlo do stratena... Mám o nej základné info (čo vyštudovala, kde robí, kde býva, že dosiahla aj isté úspechy, že je slobodná a bezdetná... ale v kontakte nie sme. ☹️

0ria0
17. aug 2022

Spomínam a to celkom často 🙂 ale nekontaktujem nikoho, už by sme si zrejme ani nemali čo povedať, keďže sme sa dlho nevideli, nepočuli. Ale je fajn niekedy len tak premýšľať a zaspomínať si, čo bolo, spoločné zážitky navždy zostanú.