Ahoj, máte tu niekto nejake spomienky kde si spomínate že ste spravili ako deti niečo čo ľutujete ? Napríklad niečo zlé niekomu ale vtedy ste si to neuvedomili a teraz vás to zamrzelo ?
@amelianka ako by si s a k tomu postavila keby teraz niekto šikanoval tvoje dieťa.
Každý človek so sebareflexiou keď sa obzrie do minulosti tak vidí množstvo veci ktoré urobil a teraz by to už neurobil
Či už zo bolo provokovanie učiteľov drobne frajerské krádeže alebo bitky na ulici ….každý z nás urobil niečo za čo sa teraz hanbi ….nikto nie je bez hriechu
@alickapusinka … citim vypocitavost?..zasla by som do skoly, riesila vec s ucitelom-mojim dietatom a dietatom kt sikanuje plus jeho rodicia. 😊
Na nič také si nespomínam. Jedine ľutujem, že som sa nechala šikanovať a neriešila ručne stručne.
Áno, mám pár takych spomienok.
Ked som sa za seba nepostavila a nebola priebojnejsia. :D
@amelianka Je pekné že si to viete priznať, ja som síce sama bola šikanovaná ,poznám ľudí ktorí tiež šikanovali ale nepriznávajú si to a dokonca sa hrajú na obeť , cením ľudí ktorí si to aspoň priznajú
Autorka, to by bol dlhy zoznam. Od drobnosti az po skutocne problemy. Uz s tym nic nenarobim. Jedine co mozem, vyvarovat sa opakovania rovnakych chyb.
my sme si mali doniest na nejake prace pomocky, ja som si nedoniesla, ale spolužiačka mi zo svojich požičala a učiteĺka sa hned dovtipila, boli to vetvičky na vence, tak ich pospajala a prisudila mne.Lenže ja som bola bifloš, posero, vzorňak a nepriznala som sa, že to mi ona požičala ..Docela sa za to hanbim aj po rokoch..Dnes by som samozrejme priznala ..
Ano. Sikanovali sme spoluziacku na základnej skole a teraz mi je to extremne luto.