Ahojte, existuje niečo kde by vedeli vyrobiť nejakú pamiatku na hrob so spoločnou fotkou ? Chcela by som dať niečo vyrobiť kamosovi, a mám len jednu fotku kde sme spolu.
@elzik3 my to máme pre starku a tiež je tam iba jej fotka a básnička... Ja by som asi nechcela mat takú fotku na hrobe, takú si môžem vystaviť doma spraviť si oltárik a zapáliť sviečku, ale podľa mňa toto neni vhodné na hrob kde chodí aj rodina a ostatný známy nemusí im to prísť vhodné
@elzik3 Oni to z toho vedia použiť len jeho napr
Dajú sa spraviť krásne gravírované foto v stojane a podobne ... ale ja by som určite zvážila, či je to vhodné, aby bola pri hrobe nejaké pamiatka so spoločnou fotkou s KAMARÁTKOU a ako to môžu vnímať ostatní pozostalí, najmä teda rodina ...
@elzik3 Je mi ľúto Tvojej straty, úprimnú sústrasť. Ale ak to bol len kamarát, s ktorým máš navyše len jednu spoločnú fotku, prepáč, ale podľa mňa Ty nemáš právo mu čokoľvek dávať na hrob (okrem kvetov, sviečky a tak, myslela som nič, čo by tam trvalo zostalo). To má rodina, tí, ktorí vybavovali pohreb a dávali robiť hrob.
@elzik3 Mozno by bolo lepsie dat na hrob kyticu s venovanim od teba. Alebo kamen na ktorom by bolo napisane nieco typu spominam, nezabudnem, nieco taketo https://www.amazon.com/Memorial-rocks-cemetery-... to vies vyrobit aj sama
Ja si nemyslím, že to bude nevhodné. Ak to bude lampasik/cedulka, alebo dačo podobné. Niečo menej výrazné, niekde v "rohu" na hrobe. Nebude to predsta na pomníku v strede, ako hlavná foto a bude to od teba. Tiež sa ľudia podpisujú na vence. A nie je to nevhodné. Toto by bol podpis vo forme fotky
Nazyvas ho kamos. Rozhodne by som na hrob nedala nic so spolocnou fotkou, nehodi sa to.