Tuto temu zakladam, aby ste sa nepopalili ako my. Spolocnost sa zaobera technickym zabezpecenim budov, riesia vykurovanie, vodu a plyn pre domacnosti ale aj velke firmy. Ako nahle ich vyplatite a vyskytne sa problem, kt. spada do zaruky, nedvyhaju telefon, alebo vam klamu, nereaguju na maily, proste ignoruju. Dajte si pozor. Zaroven, prosim vsetkych poskodenych, aby ma kontaktovali, viem, ze je nas viac, dakujem.
dzio asi si chcela napísať do modrej strechy, nie? 🙂
dzio2, dala som to aj tam. Uz rok sa to natahuje a raz prisiel a nieco spravil s kotlom a potom vybuchol, tak prisiel zas, lebo sa zlakol a odvtedy poslal SMS, ze je chory, ze nech to rieisi niekto iny a viem, ze mu nic nie je a viaceri sa stazuju, len ich potrebujem najst.
boze aka hamba no hej modra strecha 😉 daj to do telky
tak apollonia alebo katka1981?? 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
To je jedno, ktorá z vás, ale v podstate by som to dala na čo ja viem SOIku alebo by som si zavolala nejakého revízneho technika-odborníka, ktorý by popísal skutočný stav veci toho kotla-je to fakt nebezpečné..
Moja sestra býva na bytovke-novej bytovke, tie byty stáli fakt veľké prachy a tiež majú obrovské problémy. Keď si byty kupovali-krásne plány,rečičky, projekty, výhody..Celá bytovka je obývaná mladými rodinami, ktoré sa naozaj prisťahovali z každého kúta Slovenska-hlavne kvôli práci. A teraz je to hrôza, bytovka sa rozpadáva, majiteľ jedná cez akože domového dôverníka- (vlastne je to zástupca, ktorý za toto berie 100 euro mesačne) a ten jedná bohužiaľ v prospech majiteľa, pretože z toho má fakt veľké výhody. Je to zapletené a skrátka by sme aj my potrebovali niekoho z Lampárne, aby prišiel a aby sa všetci dozvedeli, že ako sa dá na Slovensku zarobiť balík peňazí bez toho, aby sa niesli následky pobabranej roboty a to vydieranie, klamstvá, vyhrážky, to je ako z mafiánskeho filmu... 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Maruscka, apollonia pre tento pripad!!!!
apollonia- OK 😀 😀 😀 😀 😉 😉 😉 😉 v každom prípade to treba riešiť, veď tam sa nejedná o pár centov, tam sa jedná o bezpečnosť, o bývanie, o kopec peňazí..Ja som sestre hovorila, aby to riešili rázne, aby sa dožadovali svojich práv, len tam je problém, že je tam zastrašovanie..A ona má malé deti a boja sa teda..vieš, ono nie je sranda, keď ti niekto zavolá a povie ti, že ti roztrieska papuľu a podobné záležitosť-zosmiešnovanie, zakrývanie skutočného stavu, atď.....Zasa mám infarktový stav..radšej končím. 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖
Oprava, ide o spolocnost Inteza z Prievidze
marus, samozrejme, len hladam dalsich opskodenych. Nam vdaka tomu vznikol strasnych nedopatok za el.
holky takhle nějak to měli i v našem čezu,čez si dokonce cvičil spec.komando na vydírání lidí,zavírali je v noci do místností a vyslýchali,no síla.ted se to ale obrátilo majitel čezu Roman vydal prohlášení že se už nic takového nebude opakovat za čez se omluvil a všem co odpojili elektřinu tak ji zase co nejdříve zapojí.ale je to nehorázné co si takové společnosti dovolí 😠
napis to aj do Modreho konika nech vedia