Viete mi prosim poradiť, kde v Bratislave je nejaky vacsi vyber spolocenskych siat? Nehladam nic špeciálne, idem na svadbu ako host, chcem jednoduche, dlhe saty. Postavu mám obyčajnú, velkost nosim xs-s.. cenovu predstavu mam tiez taku priemernu... Povedzme okolo 150eur.. pochodila som nakupne centra, ale nie veľmi uspesne a uz netusim kam inam ist... Pripadne nejake blízke okolie Bratislavy
Peek&Cloppenburg má plno. A skús aj Party21
Pegas na obchodnej.
@sivana09 orsay zvykne mat na stranke pekne a cenovo nenarocne spolocenske saty (neviem, co maju teraz). V predajni ich nemavaju, tak zvyknem objednat do predajne a ked sadnu, beriem.
@stefi_k Pegas ma super vyber, ale pre danu postavu XS-S (34) veeeelmi malo, bola som skusat aj ja 🙂
@sivana09 ako baby spominali, Peek, Orsay a niekedy aj Mohito (Bory, Central) ma pekne saty
az collection na obchodnej.. jednoznacne . kusok od mekacu smerom k alzbetke. su aj na fb. specializovani na spolocenske saty. pripadne si poobjednavaj na zoot.sk
@sivana09 skús predajňu chantall, ja som si tam kúpila krásne dlhé šaty na svadbu, elegantné, jednoduché, ale zároveň luxusné. Boli zlacnené zo 150 na 100. Mali tam na výber viac šiat a všetky sa mi páčili.