Ahojte dievčatá či ženy,
rada y som aby ste mi pomohli vo februari idem na ples a pri mojej vyske 183 cm su mi vsetky spoločenské plesové šaty krátke, SAmozrejme chcela by som dlhe saty, pretoze chcem aby mi zakrili aj topanky, nakolko s tými budem mat asi taktiez problem pretoze mam velkost 43.Objednala som si z jednej znamej stranky prettydresses a prosila som ich nech mi usiju dlhsie no zial nesiju na mieru....pozicanie je drahe radsej by som si kupila vlastne ale samozrejme za rozumnu cenu...viete mi poradit, uz som zufala a ples je uz o mesiac....
Ja ti odporucam next, maju jednak aj velkosti tall, teda predlzene a zaroven tam vybavis aj topanky, robia aj vacsie cisla. Ale objednavaj priamo z UK stranky, tam je najvacsi vyber. Inak na topanky tvojej velkosti skus aj evans.co.uk.
Ahooj ja by som ti odporucila http://sugarshop.sk/ 🙂 majú veľmi pekné šaty a sú naozaj ochotní 🙂
Janka
Ahoj, rada odporúčam kamenný obchod spoločenských šiat Lilly Stará Ľubovňa, majú nádherné kúsky, prijateľné ceny a teraz dokonca ich nájdete aj na nete www.satylilly.sk A čo je plus majú mnoho model pre vysoké baby, ktoré ťažko nájsť ;)
pozri na webmoda.sk, tam som videla krásne šaty aj pre také vysoké ako si ty 🙂