V sobotu mám cestu do Viedne a 2 hodiny čas na shopping, tak by som rada sebe a dcére pozrela šaty na stužkovú.
Tie moje by mali byť nejaké spoločenské, také čo vynosím trebárs ešte na nejakú oslavu alebo párty v práci, nosím však velkosť 46/48
Dcérine - klasické večerné šaty po zem, klasický strih, ale pekná kvalitná látka. Je vysoká a štíhla, nosí 36/38.
Neviete o nejakom KONKRÉTNOM obchode, kde to viem kúpiť v normálnej cene (100-200€), nie mega značky, ale ani nie C&A a podobne???
Rady typu choďte na Mariahilfer mi nepomôžu, keďže tam chodievame a moji chlapi asi nebudú mať náladu prechádzať sa hore-dolu, či náhodou neobjavíme taký obchodík. Preto sa pýtam, či nemáte konkrétnu skúsenosť, názov obchodu.
Prípadne ak viete o niečom v Bratislave, čo bude v sobotu popoludní otvorené 😉
PS: Prosím, nedávajte mi ponuky na kúpu vašich šiat, chceme nové 😀
@hettinka inak v krajnom prípade som zvažovala aj požičovňu šiat. Lebo neviem, či ešte niekde tie šaty vynosí, tak uvidím, či niečo zoženieme.
@ivkakaska ďakujem, pôjdem pozrieť.
Pre dceru si pozrite saty v Orsay - maju do 50 Eur krasne tylove. Neviem, ci uplne na kazdej predajni, na webe si mozete pozriet aj hned a potom si ich poslat na lubovolnu predajnu na SK.
@hettinka a co tak navstivit Zaru (inak da sa nakupovat aj online a nikam nemusite cestovat), nad 50 eur si saty mozete poslat kurierom, poskusat a ked sa vam nebudu pacit tak vratite priamo v predajni, super stranka na saty je aj asos.de, pre mlade kocky tam maju kopec spolocenskych siat, dorucenie a vratenie bez postovneho....
@nickpick cez net nemôžeme, dcére málo čo sedí. Ona je nízka, chudá, nemáme dobré skúsenosti s online nákupmi. My iba osobne. Nemám problém ísť zháňať len neviem kde. Ale skúsim tú BA.
@jumama nechcem taketo klasicke obchody, čo máme aj v ZA. Orsay isto nie, ani Mohito, Reserved, Zara a takéto tie obchody. Skôr mám predstavu nejakého butiku, kde majú malé série šiat. Takých, čo nebude mať každý, tie pre dcéru.
Ja so do šiat z ORSAY nevojdem, oni maju všetko malé (do 44 maximum) a tenká látka, čo vidno každý faldík ... ani tričko si tam nekúpim 😃
Cez net je posledná možnosť, ja mám viacero šiat z Bonprixu, ale chcela som pozrieť aj niečo iné. A pre dceru sa bojím objednať, že to bude čína, viacerým sa už stalo, že objednali zo stránky a bol to čistý Aliexpress
ahoj ja mam 46 a kupila som si dlhe minuly rok pekne na ples aj na svadbu v obchode Andrea Martiny v TN na námestí boli elasticke tak som sa v nich dobre cítila maju aj čísla po 46-48 myslim. Jana
@hettinka ak ma obchod viac poschodi, tak taketo zvyknu mat na najvyssom, napr. v Auparku ich maju uplne hore, bola som as miesiac dozadu kukat pre seba, niekedy aj zlavnene pod 100, aj za 50-80 ale do 200 eur zi myslim, ze urcite zozeniete..
Do Viedne sa neviem s malymi detmi dostat a nemalo by to zmysel, ale snad raz😁
Peek vo Viedni je vacsi ako tu u nas, je tam velky vyber spolocenskych siat za dobre ceny.. urcite pozrite tam
v bratislave na obchodnej az collection na obchodnej kusok od mekaca (pre dcerku) pozri si ich na fb pripadne. co sa velkosti pre teba tyka.. hmmmm. .. na marianskej hned za rohom je butik aj pre plnsie zeny asi nie otvoreny v sobotu poobede... vo viedni este mozno tj maxx resp. tk maxx kusok od shopping city sud. good luck
Tiež som si kúpila v peeku, veľký výber, každý si niečo nájde
@kvetinka75 krátke sme kúpili v Peek&Cloppenburg na Mariahilferstr. vo Viedni. Má to tam 4 poschodia, šaty na 3. poschodí, obrovský vyber. Dali sme za ne sice cez 200€, ale dcéra je spokojna.
Mali aj lacnejšie, aj drahšie. Aj nejaký výpredaj, ale tie sa nám moc nepáčili a viaceré z toho výpredaja boli poškodené.
Najskôr sme skúšali tieto, sle stali cez 300€, čo sa mi už zdalo predsa len moc.
Takze má v tejto farbe, podobne a o 100€ lacnejšie. A tie mi zakázala do stužkovej zverejniť... ako inak.
Toto je veľkosť 36, dcéra má 171cm. Sadli ako uliate.
Inak, čo je super, človek si môže vyskúšať aj 10 šiat, nikto nerieši, neodskakujú človeka a netvári sa oduto, ak nakoniec nič nekúpi ( ako zo býva tu v menších obchodoch).
@nyusika treba si vediet vybrat, maju aj slusne saty ci kosele z materialov ako lyocell, ci pulovre z kasmiru, ja nakupujem online kde je vacsi sortiment ako v kamennych dokonca aj nadcasove saka a kostymy sa tam daju najst, strihy su moderne a sucasne, ked porovnam zaru s orsay, camaieu, mohitom, promodom, new yorkerom a mangom tak mi stale vychadza ako naj moznost...
@hettinka tak ja idem tento týždeň do BA, popozerať a potom sa uvidí čo ďalej.
tak to by aj mňa zaujímalo. Tento školský rok čaká stužková aj nás. AJ BA, NR, príp. niečo v okolí.