Mamičky nenašla som v bazari možnosť zadať dopyt, vôbec neviem či sa to tu aj dá a tak som založila fórum. Snáď som tým neporušila nejaké pravidlá, moc sa na tejto stránke neorientujem.
Potrebovala by som kúpiť spoločenské šaty, vhodné na svadbu set mama+dcéra.
Ženské veľkosť M, detské veľkosť 56-62. Ak niektorá máte, prosím ponúknite, pripadne ak viete o internetovej stránke kde by som mohla zohnať, bola by som veľmi vďačná 🙏🙏
Ďakujem ❤
@tosomja včera som ich obzerala, ale keďže na svadbe budem len cca 3-4 týždne po pôrode nechcem obsiahnuté šaty, vôbec neviem ako budem vyzerať, po prvom pôrode som sa dostávala do formy viac ako rok 😔 a je mi ľúto dať si ušiť šaty za 120€, keď ich budem mat oblečené len raz
*obtiahnuté
A ty chceš brať na svadbu 3 týždňové bábätko? Ak už tak veľmi, naozaj musíte mať rovnaké? Tak je to pekný nápad... Pozri aliexpres.
@loliki nerada , ale žena ktorej svadba to bude mi je viac matka ako mi kedy bola moja biologická matka. Keďže budu mať obrad vonku, chceme prísť pozrieť s kočíkom aspoň na obrad, dať kyticu. Určite nechcem zostať na celú svadbu. Tak ma len napadlo zohnať takýto set šiat, veď ak sa nepodarí nič sa nedeje, ale za pokus to stoji nie? 😊
@tosomja ďakujem 🙏
Ja som bola s 2tyzdnovou a celú noc. 😃
Krásne šaty mama a dcéra majú stránke Papi.sk, ale v tvojom prípade v tom nevidím žiadny zmysel, veď to je novorodenec, ani to nevyznie.
Odporúčam kúpiť si sebe aj malej aspoň o číslo väčšie šaty. Nepíšeš, kedy je termín, ale ženské telo je tak premenlivé v tomto období aj po pôrode a detské telíčko zas veľmi rýchlo rastie, tak aspoň mesiac-dva nech sa môže parádiť.
@loliki termín je za 4 dni, ale mam pocit že mladá si bude par dni "nadsluhovať", zdá sa ze jej je tam veľmi dobre 🤪😂 svadba je presne o mesiac aj jeden deň. Preto som zvolila ženské M a detské 56-62 keďže moja originál veľkosť je S ale to telo sa samozrejme spolu s tehotenstvom dosť zmenilo.
@janka1011 ďakujem, skúsim pozrieť.
Je to prvé dievčatko do rodiny po viac ako 12stich rokoch , ostatok mame všetko chlapcov všetci 😁 tak som to chcela trošku milé urobiť a k tomu partnerovi a synovi kúpiť motýliky v rovnakej farbe ako budú naše saty. Ale keď nezoženiem nič sa nedeje 🙂 je to len taky nápad ktorý by sa nám páčil keby sa podaril 🙂
Mne sa páčia tieto